Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Anthem Statement P5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Anthem Slutsteg (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  9 mån sedan
  ljudkvalitén är fantastisk, och då har jag uppgraderat från ett stereo och ett monoblock (LCR) för totalt 30000kr som jag har varit riktigt nöjd med

  jag skulle nog vilja ge den 9 av 10 i betyg, jag velar nu om det ska vara 4 eller 5 stjärnor i nya betygsystemet.

  Det enda som jag stör mig på förutom att man lyfter sönder sig när man flyttar det 59kg tunga steget och att det är svårt att få plats med den i många stereomöbler, den har som tur är 6st fötter och man kan ställa den så att två av fötterna hänger i luften (detta i ett Solid Tech Radius rack).
  -Det knäpper högt i samtliga högtalare när steget sätts på eller stängs av, detta stör jag mig på så mycket så jag har funderat på att sälja steget endast på grund av denna anledning, men den höga ljudkvalitén väger nog ändå upp detta så jag får helt enkelt leva med det. jag har dock högtalare med väldigt hög känslighet (Klipsch RF-7 III / RC-64 II) med högtalare med lägre känslighet är knäppandet kanske inte lika påtagligt?

  notera även att den drar hela 340Watt i idle, visserligen lägre per kanal än mitt gamla hybrid slutsteg men ändå så att det värmer rummet en hel del (jag har som tur är AC)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt steg!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  60kg tung och power så det räcker!