Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Marshall Major IV

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Marshall Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Har haft dessa i ett par veckor nu och är mycket nöjd. Ljudet är väldigt bra i mina öron och lurarna är mjuka och bekväma att ha på sig, även längre stunder. Tycker även att lurarna känns bra och stadiga kvalitetsmässigt.

  Batteritiden är mycket bra, dessutom smidigt att ladda via USB-C och även via trådlös laddning. En kul detalj är att man har möjlighet att använda lurarna kabelanslutet med en medföljande 3,5mm-kabel om batteriet skulle ta slut.

  Har dessa uppkopplade till min dator och för mig har de aldrig kopplat ner, utan uppkopplingen är stabil. Även när jag rör mig runt i huset.

  Det går även bra att använda dessa via videosamtal. De jag pratat med via lurarna säger att det hörs bra.

  Lite högt prissatta kanske men kan ändå rekommendera dessa.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Har haft de sedan en månad och är ganska nöjd med den. Har inte behövt ladda den mer än en gång och ändå har haft den på varje dag under ett par timmar. Ljudet är bas-rik och inte bra för ljudnördar men det låter nice om man e ute och vill ha lite extra bas i de. Den är fantastiskt skön att ha på. Ibland bluetuthen tappar kontakt fram o tillbaka och eftersom de har distad-e guitarljud som varningsignal i det kan det bli riktigt irreterande men om du pratar i telefon så hör inte de andra det i.a.f. så. Den är mer kul än bra skulle jag säga med tanke på priset. :)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Haft lurarna i drygt en vecka nu och har än så länge inget negativt att säga!
  Har stort huvud och brukar ha problem att lurar sitter för hårt, men det är inte alls något problem med dessa, väldigt sköna att ha på huvudet även under långa stunder.

  Skönt med laddning via USB-C och även trådlöst plus den väldigt höga batteritiden.

  Är ingen ljudexpert med men jag har absolut inget att klaga på i ljudväg, känns som ett mjukt och skönt ljud jämfört med andra marshall-lurar jag testat.

  Enda negativa är ett ganska saftigt pris (1500kr) i övrigt mycket nöjd!