Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple HomePod Mini

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Mobilhögtalare (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Mycket ljud för lite pengar. Synd att det inte finns Siri på svenska bara.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra ljud för sin storlek och duger gott och väl för casual musiklyssning. Går såklart inte att jämföra med ett ordentligt ljudsystem men för priset och sin smidiga storlek så funkar den bra.
  Lite störigt att Siri inte finns på svenska…
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Oväntat bra ljud för sin storlek. Smidig att ansluta mobilen och skönt att slippa allt bluetooth krångel. Ska köpa några till så så jag har i fler rum, och även koppla två till min AppleTv.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Kör två homepods kopplade via bluetooth till min Apple TV, klockrent!
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Bra ljud men krånglande Wi-Fi i den. Den fungerade klockrent första månaden ungefär. Men nu har den börjat tappa kontakten med nätet och vad jag vet så kan jag inte göra något för att det ska bli bättre. Mitt Wi-Fi hemma är det inget fel på men jag har startat om allting men ingen skillnad verkar det bli på högtalaren. Ibland så fungerar den och ibland inte. Så det känns väldigt tråkigt och hoppas att det ska komma någon uppdatering så att den fungerar bättre.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mycket bra ljud för sin storlek. Ja överraskande bra faktiskt. Högtalaren är liten så det måste man inse, men Apple har faktiskt trollat lite för att få fram detta ljud ur denna lilla högtalare.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Grymt bra ljud för storleken. Synd att Siri på HomePod'en inte finns på svenska än men det är ju därför den inte säljs i Sverige...
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Oväntat bra ljud för en så pass liten högtalare. Låter mycket bättre än Google/Nest Mini och mer likt en Google Nest Audio eller JBL Link Music. Perfekt Homekit hub som ger stöd för Thread när sådana smarta tillbehör börjar dyka upp. Har även Bluetooth till smarta tillbehör som använder den koplingen istället för WiFi, exempelvis det smarta låste Danalock v3 Homekit. Siri lämnar dock en del att önska och funkar lite så där om man har ett smart hem med svenska namn på saker och ting. Förhoppningsvis kommer Siri på svenska även till Homepod framöver. Byggkvalité, bra ljud och smarta funktioner som exempelvis Handoff av musik från iPhone. Apple kommer uppdatera funktioner löpande flera år framåt så det är en framtidssäker högtalare för oss alla som sitter i Apples ekosystem.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Riktigt bra ljud för att vara så liten, men den är liten så förvänta dig inte att den låter som en stor högtalare, att den skulle låta som en Nest mini är ju ett skämt, denna låter mycket bättre.
  Vi har den i köket och där räcker den till med råge.

  Går ej att röst styra på svenska ännu, Spotify går att använda med handoff eller som en airplay högtalare men det går inte att be Siri att spela från Spotify vilket drar ner betyget lite.
  Handoff är ju en lite cool funktion som fungerar riktigt bra, jag kör iOS 14.4 betan.
 • Acceptabel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Spelar ljudmässigt i ungefär samma liga som en google home mini/nest mini (350kr), ev. något bättre.

  I jämförelse med en google nest audio som fortfarande är billigare (900kr) så förlorar dock homepod mini stort. Väldigt stort.

  Såvida du inte verkligen måste ha Siri hade jag köpt en Google nest audio.