Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPhone 12 Mini 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Mobiltelefoner (111)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.22)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Jag uppgraderade från 1:a generationens SE. Ett rätt ordentligt hopp! Och det märks. Fantastiskt skärm. Ligger som en större iPhone 4/5/5s i handen och är vesselsnabb. Att installera appar går säkert fem gånger snabbare än på SE:n. Har dock ännu svårt att vänja mig vid att HELA framsidan är skärm. Man vet inte riktigt hur man skall hålla i telefonen när skärmen är på. Och man lär på lära sig fler gester än dem man har hankat sig från på fram tills nu.

  Jag föredrar touchID före faceID men man får lära sig att leva med det.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  5 mån sedan
  Jag är helt klart nöjd med mitt köp, hade tidigare en iPhone XS som jag från start kände var lite väl stor, men som jag ändå vande mig vid och var väldigt nöjd med - men kände ändå att en mindre mobil skulle varit skönt. Jag var lite orolig inför köpet av iPhone 12 Mini att den skulle vara för liten och att batteriet skulle vara för dåligt, men på båda punkterna är jag positivt överraskad. Märker ingen direkt skillnad i batteritid hittills jämfört med XS, och storleken är precis lagom. Nu kan jag använda mobilen med en hand på ett smidigt sätt igen, vilket är guld värt! Prestandan är dessutom på topp, och kameran är bra. Jag kan verkligen rekommendera denna mobil!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Flyttade från S10+ som är en rejäl pjäs i jämförelse.
  Får ut ungefär samma batteritid som s10+ om inte bättre på min 12 mini. Underbar telefon med bra specs! Var obekväm med storleken men den är fenomenal i dessa tider då man ska ha så stor telefon det bara går o klämma in i ett par skinnyfit jeans. Nästan oroväckande lite, har fått dubbelkolla så telefonen verkligen ligger i fickan... haft sedan 23e dec och enda iPhones jag ägt är 5S och 7

  + Skärmen

  + Kameran tar rena och fina bilder! (Är ingen mästerfotograf eller hobbyfotograf så har inget behov av en dslr kopia i fickan.

  + Batteritiden, klarar lätt av en dag nu när jag legat i karantän ett par veckor.

  + Trådlös laddning är ett måste i en ny telefon

  + Formatet, trodde jag skulle irritera mig på notchen men icke! Och otroligt skön att hålla i

  + Saknar hörlursjack, handen på hjärtat, har inte nyttjat 3,5mm jacket på 4 år, jacket var oanvänt på både min Huawei P10, Galaxy S9 och Galaxy S10 så detta var snarare en bonus än uppoffring!

  + Blåtand i bilen fungerar klockrent, min S10 plus hackade konstant tyvärr.

  + Väldigt bra stöd till Chromecast, slipper köpa en Apple tv.

  Det enda negativa är väl priset, men vad kostar Galaxy S21 nu när den kommer ut?
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Grymt telefon på alla sätt. Smidigt format men ändå en bra skärm. Jag köpte den framförallt för att jag vill ha en liten telefon när jag sportar, har inte lust att gå runt med en "mini-ipad" i fickan om jag ska ut och springa en mil, åka skidor eller gå på gymmet. Hoppas Apple fortsätter med formatet. Det jag saknar är en fingeravtrycksläsare. Vägrar att använda FaceID.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Precis som flera andra, gjorde jag en uppgradering från iPhone SE (första generationen) från 2016 och det är ju tydligt att det är ett ordentligt steg upp... Skärmen är kanonbra (kontrast, färger, skärpa) och svart är svart. Det jag gillar är att den är rapp i alla menyer och vid start av appar. Det jag kanske uppskattar mest är FaceID, som är blixtrande snabbt. Inloggning i alla säkra appar utan att behöva skriva saker eller fippla med fingeravtryck. Jag trodde jag skulle tycka att det var omständligt utan en fysisk "hemknapp", men nu, efter ett par veckors användning, förstår jag inte hur jag har orkat med en fysisk knapp. Ja, och så är den ju vattenskyddad och har night mode så att man kan ta något bättre bilder i mörker (eller med begränsad belysning för att vara exakt). Och så klart - vidvinkelobjektivet som gör att man kan ta bilder utan att behöva lägga tid på "panoramabilder". Och såklart, såklart - trådlös laddning - ÄNTLIGEN! Slippa fippla med kablar in och ut och slitage på laddportar.

  Allt detta - i ett FICKVÄNLIGT format, är det som gör den till ett givet köp för de som lever i Apples kretslopp. Jag har väntat på flera av funktioner, såsom just night mode och väderskydd - och nu med 12:an så fanns det inget mer att vänta på.

  Tips: Köp minst 128 GB minne, med tanke på att man kan filma i 4K. Visserligen finns det massor av molntjänster - men ändå - det är alltid bra med ordentligt med minne.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Haft mobilen nu i 2 veckor. Bara haft androidsmartphones tidigare, kommer senast från en Huawei p10. Köpte mobilen i huvudsak för att jag ville ha en flagship smartphone i ett kompakt format samt för att jag önskade den bästa kameramobilen - ur dessa aspekter levererar Iphone 12 mini 100%.

  Är mycket nöjd med mobilen, men sedan är det vissa småsaker som man stör sig med ios, men antar att det är en vanesak. Dock är touchskärmen inte helt 100 (har installerat senaste uppdateringen), händer att touchen inte registrerar, vet inte om jag har fått ett måndagsexemplar, men på den fronten var min P10 mycket bättre.

  Föredrar för övrigt fingeravtryckläsare före faceid (som var utmärkt på Huawei P10), men faceid funkar över förväntan. Batteritiden är helt ok, ungefär samma som min Huawei P10.

  Snygg design.

  Det som iphone 12 framförallt presterar är på kamerafronten - otrolig kamera och videos blir fantastiska! Sammanfattat, är du ute efter en kompakt flagship smartphone så är detta det bästa köpet.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Bara använt den några dagar men är jättenöjd hittills. Uppgraderade ifrån en iphone 8. Allt är verkligen bättre. Även om det inte är det bästa batteriet så är det ett enormt lyft från en använd iphone 8.
  Allt laddar/startar snabbare. Större skärm men mindre telefon. Saknar inte hemknappen lika mycket som jag trodde. Värt det för den extra skärmytan och face id fungerar mycket bättre än touchid.

  Har använt 40gb av 128gb hittills så jag får se hur mycket som blir över när man använt den ett tag och tagit bilder och kanske laddat ner nån film/serie. Då har jag alla appar jag behöver så 128gb ska räcka om du inte spelar in mycket film och vill ha alla simpsons avsnitt i luren.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Supernöjd!

  Haft Iphone X som jag varit mycket nöjd med men ändå tyckt är/var lite för stor i byxfickan, har även stört mig lite på de rundade kanterna, vilket gjorde att telefonen kändes hal att hålla i. Har väntat på en mindre Iphone med display på hela framsidan, precis som 12 mini och nu har den äntligen kommit! Yiiiihaaa!

  Jag använder inte telefonen särskilt mycket så batteritiden har aldrig varit ett stort problem, inte ens på den gamla goda Iphone 4 och 5-tiden. Första veckorna med 12 mini var batteritiden sämre än Iphone X, som jag ändå hade haft i 3 år utan att ha bytt batteri men nu efter senaste iOS-uppdateringen så har det blivit lika bra/bättre som min gamla X, det lär säkert bli ännu bättre med framtidens iOS-uppdat.
  Även att man börjat se sämre med åldern så har jag inte märkt av den något mindre storleken på displayen än den gamla X:en.

  Med mitt enkla vardagliga användande är 12 mini prestandamässigt snabbare än Iphone X men det är inget jag bryr mig särskilt mycket om, då jag anser att de senaste årens smartmobiler ändå är tillräckligt snabba, i alla fall till mina användningsområden. Bytet var enbart för att få en mindre och mer lätthanterlig mobiltelefon.

  Positivt:
  -Raka sidokanter
  -mindre storlek
  -bättre kamera
  -snabbare
  -face-id tar bättre från sneda vinklar
  -magsafe-funktionen med plånbok, har inte köpt laddare...ännu.

  Negativt.
  -hade varit skönt med usb-c-kontakt i telefonen, dock inte superviktigt för man har ju ett gäng sladdar liggandes från tidigare modeller men en önskan är det i alla fall.

  Däremot är jag inget vidare nöjd med apples transparenta skal, det är för tjockt (håller säkert och är mer stryktåligt) och sidokanterna sticker ut för mycket ”framåt” för att skydda displayen så de blir istället i vägen när man fingrar på displayen. Sedan är det väldigt halt, lätt att tappa mobilen.

  God jul och gott nytt år!