Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

KEF LS50 Wireless II

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla KEF Surroundhögtalare (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Bytte från en separat hifi-anläggning till dessa trådlösa integrerade högtalarna. Jag parade ihop dem med en REL t5i. Högtalarna har en bra app för att välja källa såsom TV, WiFi, Radio, Aux mm. Stödjer högupplöst ljud från streaming. Stödjer airplay 2 och Bluetooth. Så att koppla upp sig är inget problem.

  Jag köpte den dem pga av ljudet. Det finns massor recensioner som ger dem toppbetyg så jag skall inte försöka beskriva ljudet, men är till 100% nöjd. Min personliga smak och åsikt är att en subwoofer såsom REL t5i kompletterar perfekt om man gillar djup tydlig bas.

  Jag hade en bra anläggning innan, men saknade det där lilla extra runt närhet i musiken. Det fick jag med dessa KEF.

  Jag gick länge i valet och kvalet om jag skulle köpa separat förstärkare och högtalare, men har svårt att tänka mig att jag skulle kunna slå det jag fick integrerat för det priset.

  Gillar speciellt eARC för integration med TV. Även enkelhet att spela musik då jag via appen kan välja källa, starta, stoppa och sköta volym. Det gör att jag mycket oftare lyssnar nu.

  Som enda minus bör nämnas att då allt är digitalt och modellen ny så har det varit en del buggar när högtalarna skulle kopplas upp. Fick läsa på runt workaround.

  Som helhet är jag otroligt nöjd med köpet.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Enkla att använda, enkla att få att låta bra, enkla att placera, funkar med allt annat, låter fantastiskt. Pris på idealo ex frakt är numer drygt 25000, så inte lika billiga längre. Ändå sjukt billigt jämfört med att själv bygga motsvarande anläggning med lösa delar..
 • Mycket bra
  4 mån sedan