Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Razer Blackshark V2 Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Razer Hörlurar (48)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Har testat dessa i några dagar nu och jag är väldigt nöjd måste jag säga. Jag har tidigare haft hyperx cloud flight s samt corsair virtuoso rgb wireless SE och dessa slår definitivt båda dom lurarna. Dom är lätta och och materialet är mjukt och det finns ordentliga kuddar runt öronen och ovanpå huvudet. Om man skruvar ljudet till ca 50% på sidreglaget på headsetet så hör man absolut inget white-noise som man ofta annars kan höra med andra trådlösa headset.

  Det går också att använda razers programvara synapse till att reglera equalizer för både ljud och mic. Jämfört med corsairlurarna så har dessa kanske lite sämre ljudkvalite, men ingen större skillnad. Funkar aboslut till gaming och kolla film, lyssna musik osv. Det ända minus jag har är att när jag har glasögon så sitter de åt lite tajt på sidorna av huvudet. Det liksom trycker lite. Men det kanske är för att de är nya och de kommer att tänjas ut lite efter längre tid. Därav - 1 stjärna. Återkommer senare om det ändras.
  Batteritiden är också väldigt bra.

  TLDR:
  + Bra ljusterbart ljud, lätt vikt, skönt material, bra batteritid.
  - Klämmer lite på sidorna av huvudet vid användning av glasögon.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Fick hem dessa för en dag sen. Har haft Arctis 7, Sennheiser 280 HD pro och HyperX Cloud innan. HyperX pajade i fästet efter cirka ett år, usel kvalitet och Arctis 7 pajade ena lurens ljud efter 2 år.

  Dessa känns mycket kvalitativa, ljudet är grymt. Supersköna också. Snyggt förpackat, kommer med 2 Razer klistermärken, en liten påse att ha sakerna i, en 3.5 sladd, trådlösa USB-kontakten och en laddningssladd. Du får också en seriekod som du kan använda att registrera dem med. Finns program att ladda ned och deras THX Spatial Audio ingår (kostar annars 200 spänn extra) med simulerat surroundljud. Jag föredrar Stereoljud dock.
  Men vill du tweaka ljudet i appen så går det väldigt bra. Ladda ned Synapse 3 på Razers hemsida.

  Trodde det var fel på mina lurar först, då jag kopplade in 3.5 samtidigt som laddningen. Då surar luren mycket. Dvs inget man kan göra, men kör dem trådlöst istället när du laddar så är problemet löst.

  Riktigt snygga också tycker jag. Återigen: riktigt punchigt ljud. Tycker detta är bästa ljudet jämfört med alla de tidigare lurar jag nämnt, det säger ju en del.

  Instant favorit! Tiden får utvisa om de är hållbara dock. Enda minuset är att instruktionsboken kändes billig och att de inte finns i fler varianter (t.ex. med Grön razer-logga eller RGB logga, lite tråkig). Men gillar du minimalistisk stil så kommer du gilla dessa då de är helsvarta.