Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Rollei Compactline 52

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Rollei Kompaktkameror (6)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Usel. Fotar man med blixten blir bilden helt utfrätt - ibland helt vit. Utan blixt måste det vara strålande solsken, inomhus. Den fullkomligt SLUKAR batterier. Vi köpte den i present till vår 6-åring. Hon har varit mycket försiktig, men nu har den lagt av helt. Skärmen blinkar till när den startar upp sen ingenting. Köp den INTE! Riktigt, riktigt dålig - även när den fungerar som den ska. Till och med vår lilla dotter tyckte bilderna blev asdåliga.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  man får vad man betalar för ungefär - de flesta mobiltelefoner har bättre. funkar fint som en liten leksak som det inte är hela världen att man tappar i sjön under midsommar om man säger så. Tanken var väl att kunna låna ut den till småsläkten.

  det enda som faktiskt(!) förvånade mig var att den inte ens hade någon form av skydd för linsen. förväntade mig avskalad simpel kamera men eh va.
 • Knappt godkänd
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Som en billig kamera som ska användas i MYCKET goda ljus förhållanden så är den ok. Alltså solljus eller direkt belyst av en spotlight.

  Det största problemet är att den äter batterier, och laddningsbara NiMH batterier fungerar inte bra (mellan 5 och 20 bilder per batteriladdning), medans alkaliska ger ~50-70 bilder per byte.

  Fungerar bra för en treåring.