Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Freebuds Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Hörlurar (16)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Börjar med det positiva: Ljudet upplever jag som fantastiskt bra, den levererar även bra bass. Batteritiden är även den ok. Fungerar perfekt att ha två enheter anslutna samtidigt sömlöst.

  Till det mindre bra:
  Passformen fungerar inte för mig, så fort jag rör på huvudet så rör sig den vänstra öronsnäckan vilket ger en obehaglig kännsla att den ska falla av hela tiden (och ja jag har testat med alla storlekar på medföljande pluggar, samt med det inbyggda testet i appen som ibland säger att det sitter bra, men känns som det mera är random vad det är i verkligheten).

  Uppdaterad:
  Nu har jag lyckats få fodralet att laddas trådlöst. Då trådlösa mottagaren är i den nedre halvan av fodralets framsida då ska man inte lägga fodralet centrerat över den trådlösa laddaren utan man ska endast centrera den nedre halvan av fodralet över laddaren (fick jag lära mig den hårda vägen, så jag tänkte att detta kanske kan vara värt att dela med mig av)

  ANC är jag tyvärr inte så imponerad över heller, sedan kan det hänga samman med att passformen inte fungerar för min del. Här har jag inte så mycket att jämföra med heller då dessa är mina första true wireless hörlurar med ANC, jag har tidigare endast ägt samsung trådlösa lurar utan ANC.
  Under samtal har den jag pratat med påtalat att de i princip inte alls kan höra vad jag säger. Detta har uppmärksammats vid flertal gånger och vid separata händelser, genom att lägga på och ringa om på nytt utan att aktivt göra någonting så har det blivit bra (även testat att ringa över nätet för att utesluta den mobila telenätets begränsning), även här känns det som lotto när jag får "bra" kvalitet vid samtal.

  Uppdaterad:
  Funderar på att se om möjligheterna att återlämna, dock så vet jag inte vad jag ska ha istället. Ljudet så pass bra på dessa i jämförelse med de jag tidigare ägda true wireless lurar att jag kan åtminstone ge de 2 nu när jag fått den trådlösa laddningen att fungera

  Detta är min personliga bedömning efter ca 3 veckor med produkten. Det kan vara så att dessa har bättre passform för just dig och då kan det vara så att upplevelse är helt annorlunda.