Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Huawei Freebuds Pro

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Huawei Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.38)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Börjar med det positiva: Ljudet upplever jag som fantastiskt bra, den levererar även bra bass. Batteritiden är även den ok. Fungerar perfekt att ha två enheter anslutna samtidigt sömlöst.

  Till det mindre bra:
  Passformen fungerar inte för mig, så fort jag rör på huvudet så rör sig den vänstra öronsnäckan vilket ger en obehaglig kännsla att den ska falla av hela tiden (och ja jag har testat med alla storlekar på medföljande pluggar, samt med det inbyggda testet i appen som ibland säger att det sitter bra, men känns som det mera är random vad det är i verkligheten).

  Uppdaterad:
  Nu har jag lyckats få fodralet att laddas trådlöst. Då trådlösa mottagaren är i den nedre halvan av fodralets framsida då ska man inte lägga fodralet centrerat över den trådlösa laddaren utan man ska endast centrera den nedre halvan av fodralet över laddaren (fick jag lära mig den hårda vägen, så jag tänkte att detta kanske kan vara värt att dela med mig av)

  ANC är jag tyvärr inte så imponerad över heller, sedan kan det hänga samman med att passformen inte fungerar för min del. Här har jag inte så mycket att jämföra med heller då dessa är mina första true wireless hörlurar med ANC, jag har tidigare endast ägt samsung trådlösa lurar utan ANC.
  Under samtal har den jag pratat med påtalat att de i princip inte alls kan höra vad jag säger. Detta har uppmärksammats vid flertal gånger och vid separata händelser, genom att lägga på och ringa om på nytt utan att aktivt göra någonting så har det blivit bra (även testat att ringa över nätet för att utesluta den mobila telenätets begränsning), även här känns det som lotto när jag får "bra" kvalitet vid samtal.

  Uppdaterad:
  Funderar på att se om möjligheterna att återlämna, dock så vet jag inte vad jag ska ha istället. Ljudet så pass bra på dessa i jämförelse med de jag tidigare ägda true wireless lurar att jag kan åtminstone ge de 2 nu när jag fått den trådlösa laddningen att fungera

  Detta är min personliga bedömning efter ca 3 veckor med produkten. Det kan vara så att dessa har bättre passform för just dig och då kan det vara så att upplevelse är helt annorlunda.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Magiska! Mycket bättre än något annat jag provat och jag har testat det mesta. Jag använder iPhone och AI life appen finns numera till iOS och allt funkar över förväntan. Sköna att ha på sig och ljudet overkligt bra. Volymen ändrar du lätt genom att stryka på den med fingret, byt låt med ett klick. Gillar du total tystnad så blir du inte besviken på dessa lurar. De är mycket bättre än AirPods PRO som av någon anledning blivit det alla lurar jämförs mot.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Helt sjukt bra! Haft det mesta trådlösa buds. Dessutom airpods pro. Dessa sopar mattan med Apple airpods kan ja lova i allt! Grymt bra ljud. Börjar verkligen älska märket Huawei mer och mer.Har deras smartwatch GT pro dom också är makalöst bra. Förstår varför amerikanska företag bojkottar Huawei. Dom är rädd för dem! Tekniskt överlägset .....❤️
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag köpte dom för att jag ville ha true wireless som gick att prata i telefon med. Har provat Jaybord Vista (funkar i tysta rum), anker soundcore (som airpods, ok) och airpods (OK, men inte bra). Dom här är en annan liga. Jag har utan problem pratat i telefon (med en 75 åring) på turskidor i snö och (rimlig) blåst. NC är trevligt, tycker inte att det tillför så mycket till en välpassande lur, men det är å andra sidan den tekniken som gör kvaliteten på telefonpratandet möjligt tror jag.
  Stort plus att man kan vara uppkopplad mot flera enheter, smidigt när man växlar mellan dator och telefon.
  Bra ljud om man vill lyssna på musik, helt annan liga än övriga jag provat.
  Både fodralet och lurarna laddar väldigt snabbt, man är på banan efter några minuter om krämen tar slut

  Nackdelar?
  - jättesvåra att få ur fodralet
  - inte vattenskyddade, så behöver ett par till när jag tränar (jaybird vista blir det då) . Edit: jag använder dom ändå vid träning och funkar hittills
  - litet plastig känsla
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Köp dom, ni kommer inte att bli besvikna.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Väldigt nöjd med dessa lurar.Riktigt bra ljud och en NC som fungerar som det ska.Bra batteri och gillar att fodralet kan laddas trådlöst så om det skulle krisa kan man ladda från sin telefon om man har den funktionen.
  Hade i början ett elände att få ur lurarna ur fodrralet men efter att ha sett guiden i AI-appen hur man ska göra så är även det skitsmidigt numera.
  Enda negativa jag kan tänka på är latensen om man spelar eller kollar tuben
  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  1400 på aliexpress, från frankrike

  enda dåliga är att det är svårt att få ut dem ur skalet
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Mästare av helt trådlösa hörlurar✅👌
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Inte de bästa jag haft, men väldigt bra.
  Får inte riktigt den sluttningen av In-ear topparna jag hade velat även med de största på. Så saknar lite av trycker i ljudet.
  Tyvärr har jag inte hittar några större att byta med som passar i fodralet.

  Men ljudet är såpass bra och funktionerna så skulle rekommendera dem.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Fantastiskt ljud bra brusreducering och gillar alla funktioner. Men skulle inte rekommendera dessa hörlurar till en iphone men funkar bra till alla Android telefoner.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Riktigt bra lurar som sitter bra för en gångs skull.

  Trådlös laddning, som funkar bra och har inga problem att få dem att ladda som vissa andra haft.

  Drar inte ur batteriet som Freebuds 3.

  Grym speltid och snabb laddning om lurarnas batteri tar slut och laddetuit har bra kapacitet.

  NFC funkar OK.

  Ngt väl tilltaget pris och duktigt svårt att få ur dem ur laddboxen men annars inga minus.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Börjar med ljudet och utan att vara en audiofil så måste jag säga att det är riktigt bra ljud. Jämfört med Huawei Freebuds, Jabra elite Airpod m.fl så är ljudet i absolut toppskicktet och basen är grym.

  Passformen är riktigt bra för mig men förstått att den inte är det för alla.

  Den trådlösa laddningen har jag inte haft några problem med och batteritiden är helt OK.

  ANC och touchfunktionen tycker jag är helt OK och till skillnad från andra recensioner här så tycker jag mikrofonen är fantastiskt. Jag har stått med en högtryckstvätt och tvättat bilen och pratat i lurarna utan problem.

  Tycker slide-funktionen att höja och sänka volymen funkar förvånansvärt bra! inte sett andra lurar som har samma funktion.

  De stora nackdelarna enligt mig är dock funktionerna eller bristen på funktionerna .

  Jag har inte kunnat para lurarna med mer än en androidenhet åt gången så varje gång jag ska använda dem på en annan enhet måste jag para om dem vilket är lite jobbigt när sambon lånar dem.

  De har inte google assistant. Jag trodde inte jag skulle sakna denna funktion så mycket som jag gör men det gör jag.

  Ej IP-klassad vilket jag klarar mig utan men lite synd.

  Det går inte att ändra vad de olika knapptryckningarna gör. Det är samma funktion på höger som vänster lur; "spela upp"/"stoppa"/nästa låt"/"förra låten" etc.

  Summa summarum tycker jag att det är ett par riktigt bra lurar när det kommer till ljud och mikrofonen. Det som drar ner betyget är dess funktioner men hoppas att saker som google assistant kan komma med en uppdatering av mjukvaran framöver.

  //W