Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nest Audio

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Mobilhögtalare (5)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ljudet är faktiskt över förväntan, givetvis skall man inte jämföra denna högtalare med sonos som är mer än dubbelt så dyr. Betalade 733 kr styck för mina och för det priset är det ett kanonköp. Observa, placeringen av högtalaren är viktig för att du ska få ut det absolut bästa ljudet. Googla på hur du placerar högtalare för att få tips. Byggkvaliten är utmärkt, högtalaren väger rejält för sin relativt lilla storlek. Är du osäker? Köp på elgiganten och ta hem och prova på öppet köp. Jag är iaf nöjd!

  För att tillägga, jag upplevde basen som lite tam vid första anblick, men denna går att justera i inställningarna för eq i Google home. Efter jag höjde denna blev det betydligt bättre. Fortfarande nöjd!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Valde en med färgen ”Chalk”, och jag upplever det är samma färg som nedre delen av mina Google Home. Lite bättre ljud än Google Home, märks att det är bättre bas när man drar på lite. Dock ingen revolution.

  Tycker sömmen runt enheten kunde varit snyggare. Annars nöjd inga stora överraskningar, funkade direkt när jag lade upp den på mitt konto.

  Uppdatering. Har fått problem med Spotify. Den säger ”något har gått fel”. Får väl ominstallera den oj se om buggen försvinner.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 tim sedan
  Parade ihop två. Mycket bra ljud. Trots sin nätta storlek. Sladd och laddare utan så mycket tjocka grunkor gör det snyggt och diskret att ha dem på en fönsterbräda. Bra bas.
 • Mycket bra
  4 tim sedan
  Uppdaterat: 4 tim sedan
  I skrivande stund har jag 3st

  + Riktigt bra ljud och bas
  + Stilrena
  + Pga dess vikt ger det intrycket av bra kvalité
  + Den reagerar/svarar bra på Svenska talet

  - Händer ibland att jag säger något i en högtalare men att den svarar i någon annan på nätverket. Händer inte alls ofta men har hänt några gånger
  - Har du satt upp din gmail med egen DNS tror den mailen är en företagsmail, då försvinner många funktioner i googleappen. Lösningen blev att skapa en ny mail för smartsystemet.

  Överlag är jag riktigt nöjd med högtalarna, grymt smidigt att starta musik och annat med rösten när man har händerna fulla, exempelvis vid matlagning. Rekommenderar dessa.
 • Usel
  1 dag sedan
  Dåligt ljud.
  Dålig wifi.
  Köp hellre något annat. Inte värt pengarna.
 • Perfekt
  19 dagar sedan
  Otroligt bra ljud för den lilla prislappen och det lilla formatet. Användarvänlig och smart produkt. Rekommenderas!
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Gick ifrån en Google Home till denna men blev ganska besviken på ljudet. Visst är det bättre än första generationen Home men den har också många år på nacken. Det är tyngd i högtalaren och den känns välbyggd även om min var feltillverkad. Den var ojämn under på gummiplattan och stod och vaggade. Med lite bättre kvalitetskontroll så hade man kanske märkt detta...?
  Men jag passade på att prova den innan det blev återköp.
  Som assistent är den riktigt bra men jag hade hoppats att Google hade satsat mer på ljudet nu när konkurrenterna har sprungit om för länge sen.
  Detta gjorde att jag lämnade tillbaka den och la till en slant och köpte en Harman Kardon Citation One istället. Den är lite större, har Google Assistant och mycket bättre ljud. Ska du inte bara ha den som assistent så rekommenderar jag denna istället. Nästan dubbelt så dyr men ljudet mer likt Google Home Max. (Iaf på medel till längre ljudnivåer)
  Finns även ett en bra recension på ljudochbild att läsa.

  Summa summarum. Nest Audio är en prisvärd assistent högtalare som tyvärr inte riktigt lever upp till förväntningarna gällande ljudet. Min var dessutom feltillverkad och det blev att lämna tillbaka den.
  Hoppas Google satsar på att släppa lite fler och bättre modeller eller börja sälja dem de redan har även här i Sverige. Vi vill ha Google Home Max eller Nest Hub Max även här!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Bra ljud med bra bas. Köpte 3st och betalade för 2 genom elgiganten tack för bra support. Som alla högtalare som saknar ljudkabel o går via wifi måste du ha ett fungerande wifi och inte alltid skylla på dålig koppling som vissa har skrivit. Sätt den på 2.4ghz bandet och fininställ routern på prioterad sändning genom qos så går det bra. Jag använder en Netgear Nighthawk AX12 RAX200. Ja mycket högtalare för pengarna... 3 små sonos blir över 7000 kr.. nej tack .. google home fungerar bra!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Lämnade tillbaka efter en veckas försök att få ordning på skräpet.

  Plus:
  Billig

  Minus:
  Betydligt sämre ljud en ex sonos One

  Börjar prata av sig själv. Oftast på nätterna!.

  Säger ” någonting gick fel” varannan gång man frågar den någonting.

  Slutar spela musik efter 2-3 låtar och man får be den starta om.

  Har testat olika Wi-Fi anslutningar , flera exemplar av högtalare samt ominstallationer men inget hjälper. Verkar inte vara en färdigutvecklad produkt.
 • Bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Prisvärd! För den som bygger ett smart hem på budget och vill ha "ok" ljud som faktiskt funkar att lyssna på musik med så slår denna allt! Betydligt mycket bättre än originalet google home.

  Fick den för 733kr/st och för den summan får man normalt inte särskilt mycket ljud, särskilt inte i smarta wifi-högtalare. Det som håller högtalaren tillbaka från seriösa "hifi" högtalare som sonos etc. är främst basen som är lite svag, särskilt över 50% volym.

  Högtalaren är billig så för priset av 1st sonos one kan du köpa 2st av dessa och köra i stereo. Ljudet av 2st av dessa i stereo låter ungefär lika högt och bra som 1st sonos one. Basen på högre volym är dock bättre med 1st sonos one.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Ifall man valde att köpa högtalaren vid 3 för 2 erbjudandet skulle jag själv säga att det är mycket högtalare för pengarna. Kanske lite svag i basen men annars ett helt okej ljud.