Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Google Nest Audio

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Google Mobilhögtalare (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.24)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Ljudet är faktiskt över förväntan, givetvis skall man inte jämföra denna högtalare med sonos som är mer än dubbelt så dyr. Betalade 733 kr styck för mina och för det priset är det ett kanonköp. Observa, placeringen av högtalaren är viktig för att du ska få ut det absolut bästa ljudet. Googla på hur du placerar högtalare för att få tips. Byggkvaliten är utmärkt, högtalaren väger rejält för sin relativt lilla storlek. Är du osäker? Köp på elgiganten och ta hem och prova på öppet köp. Jag är iaf nöjd!

  För att tillägga, jag upplevde basen som lite tam vid första anblick, men denna går att justera i inställningarna för eq i Google home. Efter jag höjde denna blev det betydligt bättre. Fortfarande nöjd!
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Valde en med färgen ”Chalk”, och jag upplever det är samma färg som nedre delen av mina Google Home. Lite bättre ljud än Google Home, märks att det är bättre bas när man drar på lite. Dock ingen revolution.

  Tycker sömmen runt enheten kunde varit snyggare. Annars nöjd inga stora överraskningar, funkade direkt när jag lade upp den på mitt konto.

  Uppdatering. Har fått problem med Spotify. Den säger ”något har gått fel”. Får väl ominstallera den oj se om buggen försvinner. Spotify felet verkar gällt alla google account the dagarna. Fungerar bra sedan dess.

  Enda jag noterar är att Audio verkar höra lite sämre, men kanske bara jag som tycker det?
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Gick ifrån en Google Home till denna men blev ganska besviken på ljudet. Visst är det bättre än första generationen Home men den har också många år på nacken. Det är tyngd i högtalaren och den känns välbyggd även om min var feltillverkad. Den var ojämn under på gummiplattan och stod och vaggade. Med lite bättre kvalitetskontroll så hade man kanske märkt detta...?
  Men jag passade på att prova den innan det blev återköp.
  Som assistent är den riktigt bra men jag hade hoppats att Google hade satsat mer på ljudet nu när konkurrenterna har sprungit om för länge sen.
  Detta gjorde att jag lämnade tillbaka den och la till en slant och köpte en Harman Kardon Citation One istället. Den är lite större, har Google Assistant och mycket bättre ljud. Ska du inte bara ha den som assistent så rekommenderar jag denna istället. Nästan dubbelt så dyr men ljudet mer likt Google Home Max. (Iaf på medel till längre ljudnivåer)
  Finns även ett en bra recension på ljudochbild att läsa.

  Summa summarum. Nest Audio är en prisvärd assistent högtalare som tyvärr inte riktigt lever upp till förväntningarna gällande ljudet. Min var dessutom feltillverkad och det blev att lämna tillbaka den.
  Hoppas Google satsar på att släppa lite fler och bättre modeller eller börja sälja dem de redan har även här i Sverige. Vi vill ha Google Home Max eller Nest Hub Max även här!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Riktigt bra ljud för sin storlek. Inte riiiktigt lika bra ljud som i mina Sonos One men föredrar dessa ändå då de är mycket enklare att koppla in och para ihop med andra högtalare i systemet. Och med detta priset är det svårt att ge dom något annat än 10 i poäng.
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Visst kan ljudet vara bättre, men ihop med alla mina smarta hem produkter är det en hit.

  Med rösten fixar den att:
  - upp och ner med IKEAs rullgardiner.
  - Sköta TV med tillbehör genom Logitech harmoni.
  - lampor genom Philips hue.
  - eufy kameror
  - Netatmo kameror
  - Mm.

  Sen ingår allt annan info man kan be Google om, tex lyssna på P4 live. Spela Spotify etc…
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ljudkvalitet i nivå med Nest Mini, men kan spela lite högre. Uppkopplingen verkar vara lite skakigare än på mini. Minin är ett vettigare köp om man bara är ute efter assistenten. För bättre ljud råder jag att leta vidare.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Trodde inte jag skulle bli så överraskad. Men väldigt bra högtalare för de priset. Detta är våran första och är stående i köket, kommer bli fler i framtiden. Mycket smidig installation. Ljudet ör förvånansvärt bra. Ett bra köp!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har endast en enhet. Enkel. Snygg. Helt ok ljud för bakgrundsmusik i köket och lite dans med ungarna. Barnen älskar att prata med Google och be henne dra skämt.
  Google Home appen behövs för att komma igång.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra ljud, men sorgligt dålig wifi.
  Fixar de WiFi problemen höjer jag betyget.
  Bytte från en Google home och ställde den på exakt samma plats. Aldrig strulat med uppkoppling, men nu hackar ljudet av och till.
  Höjer betyget till en 5:a om de fixar detta eftersom övrig pris/prestanda är bra.
  Just nu är den knappt användbar.
  ................
  Låste den till närmaste AP. Så det verkar vara ett mjukvarufel som gör att den inte tar den AP som har bäst signal. Höjer betyget.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Att satsa på en Wi-Fi-högtalare istället för en bluetooth-högtalare var absolut det bästa inköpet jag gjort under 2020! Att den alltid är påslågen och då tillgänglig för musik och röststyrning är något man inte kan gå tillbaka ifrån. Sjukt bra ljudkvalité för priset, och faktiskt en väldigt kraftfull bas, man känner att högtalaren har lite vikt i sig.
  För min del så hamnade högtalaren i köket, att kunna sätta timers, alarm samt kontrollera musiken utan knapptryckningar är väldigt smidigt när man står och lagar mat. På högtalaren sitter även en fysisk mute-knapp till mikrofonen för alla foliehattar!
 • Usel
  4 mån sedan
  Har 5 stycken Google Home/Nest-enheter och en Chromecast Audio. Tyckte att det var ett nice system inledningsvis. Nice att fylla huset med ljud och Chromecast Audio som var kopplat till 2.1-systemet i vardagsrummet gjorde så att ljuset blev lite trevligare med. För man ska inte överdriva hur bra ljud det är i Google-högtalarna, det är inget vidare. Men det förgyller ändock livet när man far runt i huset, lagar mat i köket osv. Vidare är det nice att kunna styra sitt smarta hem med assistenten.

  Nu till det mindre positiva. Mjukvaran är bristfällig, enheter går inte att lägga till från en av våra telefoner, det här slutat att fungera. Det är problem med vissa tjänster när man har flera konton, och framförallt så har högtalargrupper slutat att fungera helt. Det är något känt fel hos Google som dom inte gör något åt. Jag har haft problemet sedan ca juni 2020, finns långa trådar om det. Har resettat varenda enheten och konfat upp hela skiten flera gånger för att få det att fungera. Men det går inte för att felet ligger hos Google. Googles support går inte att få tag på. Dom har bland annat ett nummer och en chatt för sina Home och Nest-prylar men det går inte att nå dom den vägen. Så här har man ett system som är helt värdelöst och borde dumpas på återvinningen. Mitt tips, köp inte skiten.
 • Ganska bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Helt okej ljud för pengen. Riktigt snygga och tilltalande design. Dessvärre rätt dålig WiFi-mottagning. För 899kr är det dock svårslaget. Barnen har varsina i rummen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Parade ihop två. Mycket bra ljud. Trots sin nätta storlek. Sladd och laddare utan så mycket tjocka grunkor gör det snyggt och diskret att ha dem på en fönsterbräda. Bra bas.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  I skrivande stund har jag 3st

  + Riktigt bra ljud och bas
  + Stilrena
  + Pga dess vikt ger det intrycket av bra kvalité
  + Den reagerar/svarar bra på Svenska talet

  - Händer ibland att jag säger något i en högtalare men att den svarar i någon annan på nätverket. Händer inte alls ofta men har hänt några gånger
  - Har du satt upp din gmail med egen DNS tror den mailen är en företagsmail, då försvinner många funktioner i googleappen. Lösningen blev att skapa en ny mail för smartsystemet.

  Överlag är jag riktigt nöjd med högtalarna, grymt smidigt att starta musik och annat med rösten när man har händerna fulla, exempelvis vid matlagning. Rekommenderar dessa.
 • Usel
  5 mån sedan
  Dåligt ljud.
  Dålig wifi.
  Köp hellre något annat. Inte värt pengarna.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Otroligt bra ljud för den lilla prislappen och det lilla formatet. Användarvänlig och smart produkt. Rekommenderas!
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Bra ljud med bra bas. Köpte 3st och betalade för 2 genom elgiganten tack för bra support. Som alla högtalare som saknar ljudkabel o går via wifi måste du ha ett fungerande wifi och inte alltid skylla på dålig koppling som vissa har skrivit. Sätt den på 2.4ghz bandet och fininställ routern på prioterad sändning genom qos så går det bra. Jag använder en Netgear Nighthawk AX12 RAX200. Ja mycket högtalare för pengarna... 3 små sonos blir över 7000 kr.. nej tack .. google home fungerar bra!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Lämnade tillbaka efter en veckas försök att få ordning på skräpet.

  Plus:
  Billig

  Minus:
  Betydligt sämre ljud en ex sonos One

  Börjar prata av sig själv. Oftast på nätterna!.

  Säger ” någonting gick fel” varannan gång man frågar den någonting.

  Slutar spela musik efter 2-3 låtar och man får be den starta om.

  Har testat olika Wi-Fi anslutningar , flera exemplar av högtalare samt ominstallationer men inget hjälper. Verkar inte vara en färdigutvecklad produkt.
 • Bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Prisvärd! För den som bygger ett smart hem på budget och vill ha "ok" ljud som faktiskt funkar att lyssna på musik med så slår denna allt! Betydligt mycket bättre än originalet google home.

  Fick den för 733kr/st och för den summan får man normalt inte särskilt mycket ljud, särskilt inte i smarta wifi-högtalare. Det som håller högtalaren tillbaka från seriösa "hifi" högtalare som sonos etc. är främst basen som är lite svag, särskilt över 50% volym.

  Högtalaren är billig så för priset av 1st sonos one kan du köpa 2st av dessa och köra i stereo. Ljudet av 2st av dessa i stereo låter ungefär lika högt och bra som 1st sonos one. Basen på högre volym är dock bättre med 1st sonos one.
 • Mycket bra
  6 mån sedan
  Ifall man valde att köpa högtalaren vid 3 för 2 erbjudandet skulle jag själv säga att det är mycket högtalare för pengarna. Kanske lite svag i basen men annars ett helt okej ljud.