Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gigabyte GeForce RTX 3070 Gaming OC 2xHDMI 2xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gigabyte Grafikkort (154)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Mitt exemplar lider tyvärr av spoltjut, förutom det så är det ett bra kort, dock en aning dyrt. Ljudnivån är acceptabel vid automatisk fläktstyrning, men om man manuellt höjer hastigheten närmare 80% eller högre så låter fläktarna väldigt mycket.

  Temperaturen blir som högst 63C när det sitter i ett Meshify S2 med 5st Arctic P14 PWM-fläktar som blåser på för fullt. Med originalfläktarna så blev det närmare 70C. Om jag undervoltar kortet så kan jag få ner temperaturen ytterligare några grader, utan att påverka prestandan nämnvärt.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ett bra, tyst och snabbt 3070 kort - inget mer och inget mindre.

  När det gäller leverera FPS med svinhög kvalite så blir man inte besviken. Assassins Creed Valhalla i Ultra High grafik i 1440p med 60-70 FPS är vackert. Och det bästa av allt - den gör det tyst och håller sig oftast vid runt 70 grader i FurMark.
  Det är redan överklockat från fabrik så man slipper bekymra sig om det om man inte vill. Jag vet inte om det är det som gör att jag får felmeddelande i Afterburner och även Aorus Engine när jag försöker med deras inbyggda auto-OC funktioner.

  Vad gäller utseende är det det verkligen inte det vackraste kortet i stan. Det som skulle störa en människa som bryr sig väldigt mycket om hur datorn ser ut så är det att plastkåpan för fläktarna täcker inte hela kortsidan (som man ser om man har glas) så man ser in i elektroniken och kylflänsen samt den lilla strömkabeln för fläktarna - kan man inte ta sånt bör man köpa ett annat kort. (se TechPowerups recension för fler bilder som visar hur det ser ut)
  RGB:n finns men är väldigt, väldigt diskret, det är bara Gigabyte loggan på sidan som man kan styra eller, som i mitt fall, stänga av.

  Hade det här varit ett av dom billigare 3070 korten hade jag varit väldigt nöjd. Men eftersom den ligger i mellanskiktet vad gäller pris så förväntar man sig lite mer av den utseendemässigt. Man jäklar vad den levererar frames och i slutänden är det ju det det handlar om.

  Lixom annan recensent här så är det ett konstigt tjut (som inte kommer från fläktarna) när detta kort belastas när det sitter i min Intel plattform med ASUS Prime Z370 moderkort, men när jag sätter in det i min AMD plattform med Asus ROG Strix B450 moderkort så låter det inte alls. Vet inte om det har med moderkortet eller PSU att göra?
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Bra prestanda men låter fruktansvärt mycket när det belastas. Har haft 970, 2070, och nu detta, ingen av de andra viner och låter så här mycket. Hörs över alla andra fläktar i ett annars välventilerat öppet chassi. Köpte det för att det har windforce kylare som tidigare varit väldigt tysta.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Kalasprestanda! Bytte upp mig från 1070 och fick väldigt mycket stabilare och bättre FPS i alla spel. Är du som jag och kör i 1440p så är detta ett kort för dig.

  Till er som fortfarande spelar på 1920x1080 upplösning. Köp ny skärm INNAN du köper denna best. Helt meningslöst utan 1440p skärm med G-sync.

  Har överklockat mitt med MSI Afterburner och har hittills nått +105 på core och +1300 på memory. Ändå kyler den bra och ja kommer aldrig över 65 grader i load.

  Rekommenderas!