Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

JBL PartyBox 310

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla JBL Mobilhögtalare (46)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 29 dagar sedan
  Högtalaren delar många egenskaper med föregångaren jbl partybox 300.

  De skillnader jag främst anser är av betydelse är ljudkvalitén och maxvolymen. Den gamla partybox 300 har väldigt framträdande mellanregister och saknar helt diskant. Denna modell har normalt mellanregister och en bra diskant.

  Maxvolymen på såväl batteri som med sladden i är ca 3db högre. Skillnaden är ca lika stor som att köra högtalaren på batteri respektive ansluten till väggen. Det innebär att partybox 310 spelar lika högt på batteri som partybox 300 gör med sladden i. Och ja, kopplar du i sladden i partybox 310 så låter den såklart ännu högre.

  Med tanke på högtalaren storlek så är maxvolymen dock inte galet hög. Volymen är helt ok men det märks att jbl prioriterar bra ljud och mycket bas jämfört med ex Sonys och LGs motsvarande högtalare i samma storlek som låter högre men istället låter typ skit. Och jämfört med soundboks 3 så hörs knappt partybox 310. Med andra ord en högtalare som trots designen snarare är hifi-inriktad än pa-inriktad, och som utomhus kan få det lite tufft rent db-mässigt på festivalen beroende på konkurrensen.

  Batteritiden är bra, jag tror vi snackar ca 4 timmar på absolut max. Jämför med lillebror jbl partybox 100 som visserligen spelar nästan lika högt trots betydligt mindre och lättare men som enbart håller typ 2 timmar på absolut max.

  Är det då värt att köpa denna istället för äldre partybox 300 eller partybox 100? Ja, det tycker jag.