Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips B-Line 276B1

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Datorskärmar (287)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Köpte denna för att daisy chain koppla från usb c och vidare till andra skärm via dp. Hade svårt att få det att fungera först då usb c inte riktigt klarar den bandbredd som krävs för 2 st quad-hd-skärmar(dp-kabel fungerade direkt). Efter mycket googlande och felsökning fick jag veta att man kan behöva ställa ner data-kanalen i porten från usb 3 till usb 2. Sen fungerade det utmärkt.

  Dessutom laddar skärmen min laptop(hp 830 g6) via samma kabel så nu slipper jag dockningsstation med tillhörande kabelhärva. Detta är en av de få skärmarna på marknaden som klarar det, speciellt till det här priset.

  Svagheter:
  -Bilden är bra, men föredrar min hp e273q som sitter bredvid som jag upplever som mjukare och skönare för ögonen. Har inte lyckats konfigurera dem lika, kanske olika typer av panel.

  -Har min stationära dator ansluten i skärmens DP-in. Det är ett stort problem att växla mellan källorna, sker inte automatiskt och inte via meny utan jag måste oftast dra ut alla kablar och sedan sätta in önskad input-kabel på nytt. Måste bero på att både dp-in och usb c-in använder samma ingångskrets eller ngt sånt.

  -ingen direktknapp för att växla mellan inputs utan görs i undermeny