Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Acer Nitro XV242YP (bmiiprx)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Acer Datorskärmar (334)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Inga problem alls, inga döda pixlar, bra uniformity, minimalt med glow. Ställt mot Acer XV240 är denna helt klart värd sina 300kr extra för FreeSync Premium, DP1.4, 350nits, HDR400 kan väl diskuteras men överlag är detta en otrolig skärm för den låga summa och helt klart ett alternativ istället för AOC 24G2U.

  Enda jag har invändningar mot så här långt är möjligen är att DP-kabeln är lite kort och att stativet bygger en del bakåt (men det gör väl alla stativ i den här prisklassen). I övrigt är stativet fantastisk då det kan justeras i alla led. OSD-kontrollen är också väldigt smidig då den främst styrs av en joystick på baksidan.

  Ska tilläggas att jag inte är någon expert men jag är å andra sidan oerhört kräsen istället, jag har spenderat många timmar med att väga för- och nackdelar mellan olika monitorer och denna blev i slutändan den självklara. Kommer användas för spel, design, foto, film osv, för dessa saker funkar den så här långt otroligt bra! Som sagt, inga frabrikationsfel så som döda pixlar eller för mycekt glow. Skulle köpa igen och kommer kanske göra.

  Uppdatering:
  Valde att skicka tillbaka min, hur mycket jag än vände och vred på olika inställningar så tappade mitt ex för mycket information i svarta partier. Detta blev väldigt tydligt när jag tittade på diverse gradients då "stegen" blev mer markerade i mörka partier. Synd på en annars kanon-skärm.