Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Motorola Moto G9 Power

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Motorola Mobiltelefoner (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  13 dagar sedan
  Skitnöjd. Mycket bättre än alla samsungs jag ägt genom åren. Batteritiden är extremt bra. Med normal användning har jag bara laddat den en gång på en vecka. Den saknar skitappar som andra mobiltillverkare slänger in och vägrar låta en avinstallera. Några fåtal finns men de kan enkelt avaktiveras.

  Extremt bra telefon för pengarna. Inget fan av "gester" som de gärna vill att man ska använda och knapparna längst ner har bytt sida (bakåt är lite svår att nå, men det kanske är en vanesak).

  Väl värd!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  bra mobil för de pengar stort batteri och skärm är nöjd
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Detta är en telefon för dig som värderar batteritid. Jag laddar min ungefär var 5e dag trots att jag använder telefonen dagligen.
  Utöver batteritid är det inte så mycket som utmärker telefonen. Den är "okej", inget prestandamonster, skärmen är i mellansegmentet (men bra ljusstyrka).

  Det enda negativa med denna telefon är kameran, särskilt i svaga ljusförhållanden. Bilderna blir brusiga och vitbalansen är helt off.

  Om du letar efter en bra kameratelefon, välj något annat. Om du letar efter en flaggskeppstelefon med "det senaste", välj något annat. Men om du letar efter en telefon med bra batteritid, hyfsat clean android 10 och med det mesta i grundfunktion så är detta ett bra och framför allt prisvärt alternativ.