Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips BRE730

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.21)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  15 dagar sedan
  Jag provade den som en del i en kampanj, jag använder ett annat märke annars.
  Jag är inte imponerad. Den kapar väldigt mycket istället för att dra ut, den har svårt att få upp korta hårstrån, tycker handtaget är obekvämt. En fördel är att det följde med en fotfil så man kan använda den till fler saker än bara epilering.
 • Ganska bra
  17 dagar sedan
  Bra med många tillbehör och lampa, epilator-delen kapade dock håren och var extremt smärtsam, men är inte en erfaren användare.
 • Ganska bra
  18 dagar sedan
  + lampa, många olika funktioner och tillbehör, bra batteritid, ergonomisk att hålla i.

  - missar eller klipper av stråna. Det gör att man måste dra många gånger på samma ställe och det gör ont! Den var extra slarvig i duschen då den missade håren pga av att den inte fick "kontakt" med huden tror jag.
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  I samarbete med Philips fick jag äran att testa Philips Epilator BRE 730.
  Testade en epilator för första ggn för ca 10 år sedan. Det gjorde så ont, att jag bara använde den ett fåtal ggr. Men denna är både kraftfull och skonsam. Bästa är att du byter huvudet med ett klick, så du kan både raka, slipa förhårdnader på fötterna, använda på känsliga områden samt i duschen. Denna har fått mig att ändra uppfattning om epilator. Den är inte helt smärtfri men efter andra ggn då känns det ännu mindre och håren håller sig borta minst i 2 veckor. Så nöjd. Så värt det.
 • Ganska bra
  20 dagar sedan
  Perfekt att använda i duschen. Att byta funktion/huvud görs med ett enkelt klick. Däremot låter den högt och benen blir inte alls lika lena som förväntat - den missar alldeles för många strån. Det stora plusset är fotfilen.
 • Ganska bra
  25 dagar sedan
  Skön att hålla i och väldigt bra med wet/dry funktionerna + alla verktyg man får!
  Resultatet blir väldigt lent
 • Mycket bra
  25 dagar sedan
  Helt ok epilator med massa bra tillbehör. Extra plus till raktillbehöret. Skönt handtag. Går att använda både i vått och torrt.
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Fungerar superbra!
  Haft problem med inåtväxta hårstrån men upplever det inte med den här.
 • Mycket bra
  26 dagar sedan
  Jättebra att den har wet/dry funktion + belysning. väldigt smidigt att kunna använda den i duschen, det spar en hel del tid. Epilatorn fyller sin funktion, dock får jag problem med inåtväxande hårstrån och inflammerade hårsäckar när håret växer ut igen efter ett par veckor, spelar ingen roll hur noga jag är med att exfoliera, så det vanliga rakhuvudet är nog det som fungerar bäst för min hy i längden. Det rakar dock riktigt slätt både i armhåla och bikinilinje, så man behöver inte använda rakhyvel efteråt, vilket är ett stort plus. Pedikyrhuvudet har jag dock inte fastnat för, känns lite litet och klent, men tanken var god.
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Jag tycker helheten av denna apparat är klockren! En jättebra epilator som tar bort håret snabbt och minimal smärta jämför med tidigare epilatorer. Jättebra med lampa som lyser när det finns mindre ljus. Jag upplever dock att rakhuvudet inte kommer så nära jag hade velat, därav endast en 4 av stjärnor. Men väl rekommenderat. Alla andra delar fungerar över förväntat
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Älskar att man kan använda den i duschen och att den har lampa. Har relativt mörkt badrum så måste alltid känna mig fram annars om allt hår är borta. Och sen att man har rakhyvel och fotfil till också gör den helt fantastisk.
 • Mycket bra
  29 dagar sedan
  Jag bara älskar den här epilator! Lampa gör att man inte missar något, att ha epilator, rakning och fotfil i bara 1 apparater för det såååå lätt att ta hand om sig själv på en gång. Att kunna använda den i duschen är en till + till mig ❤️❤️
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Att använda i duschen är den bästa funktionen med denna. Används därmed flitigare än min gamla Philips epilator. Fotfilen är underbar med! Bra batteritid och smidigt att den även rakar förutom epilering och fotfil funktionen