Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech MX Anywhere 3 for Mac

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Möss & pekdon (95)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Håller med föregående talare Muyfa666 om allt, alltså en ypperlig kontorsmus. Men jag kan absolut inte ge den 10/10 p.g.a. priset, 1 000 kr är inte ok för en kontorsmus.

  För gamingprodukter kan jag tänka mig att lägga denna typ av summor, men absolut inte för kontorsutrustning, den är HELT för dyr. Föregångarna (MX Anywhere 2/2S) ligger på ungefär ~600 kr vilket det också är rätt så blodigt för en kontorsmus, även om jag provat båda de modellerna och de är väldigt bra. Jag hade gärna sett att 3an kostar max lika mycket som föregångarna, då de praktiska skillnaderna för kontorsarbete inte legitimerar det höjda priset.

  Jämför mellan modellerna här: https://classic.prisjakt.nu/produkt.php?j=4354037,5535719,3238276 - du presterar liksom inte bättre i ditt arbetsliv för denna har USB-C. 3an har t.o.m. lika många DPI som föregångaren 2S, om du skulle få för dig att försöka game'a lite med den så inte ens det är förbättrat. Men däremot är priset signifikant höjt. Varför?

  Som kontrast får du en av marknadens bästa och skönaste (gaming)möss Logitech Pro Wireless för 1 100 kr istället - kanske värt att ta en titt på den istället.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Förutsatt att man inte har för stora händer så finns det ingen bättre mus för vanligt kontorsjobb.

  Det går lätt att skifta mellan tre uppkopplingar, så att koppla musen till både en stationär, en laptop och en padda samtidigt fungerar ypperligt.

  USB-mottagare medföljer, men det fungerar lika bra att köra direkt via BT.

  Gör sig lika bra på PC som på Mac.

  Äntligen USB-C. Toppen!