Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy S20 FE 5G SM-G781B 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Mobiltelefoner (265)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  27 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Uppdatering 8/10: fick hem den andra S20 FE 5G och den var tyvärr likadan. Vet inte vad som försiggår hos Samsungs QA men den åker tillbaka också och det blir ingen tredje mobil. Drar ner betyget till 1 stjärna. Se följande tråd på reddit för mer info:
  https://www.reddit.com/r/Galaxy_S20/comments/j6cdu0/s20_fe_5g_smg781bds_has_a_touchscreen_hardware/?utm_source=amp&utm_medium=&utm_content=post_body

  Uppdatering 3/10: touchen beter sig konstigt. Små rörelser tolkas ibland som stora och den skrollar iväg hur långt som helst när man egentligen ville skrolla ner en textrad eller två. Skickar tillbaka men köper en ny och hoppas att den är bättre!

  ---------------

  Köpte för 6859:- via Benify och omdömet utgår från det priset.

  Har inte testat mobilen fullt ut ännu, men jag är väldigt nöjd utifrån ett första test.

  + Skärmen: den är platt! Äntligen slipper man den sjukt onödiga trenden med böjda kanter på skärmen. I övrigt är det en AMOLED som ser väldigt bra ut och med 120 Hz är det nästan lite beroendeframkallande att titta på skärmen.

  + Ljudet I inbyggda högtalarna: bättre ljud än i min Galaxy Note 10. S20 FE har ett tydligare ljud med mindre "burkljud" än Note 10 och mer diskant också. Väldigt trevligt att ligga i soffan och kolla på Youtube utan hörlurar med dessa.

  + Snapdragon 865: äntligen denna CPU på en Samsung flagship i Sverige! Telefonen är snabb och flyter på bra. Märkte ingen värmeutveckling under setup-processen.

  - Knapparna: power/Bixby-knappen och volymrockern känns lite billigare än på min Note 10 när det gäller den taktila känslan. Trots det helt klart godkänt. Dessutom brukar jag alltid ha skal som täcker knapparna och den taktila känslan blir ändå sämre av det så..

  - Vibrationsmotorn: inte lika snärtig som på min Note 10 men ändå bra nog för att man inte ska störa sig på den.

  Uppdaterar omdömet vid behov.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Uppdaterat: 11 dagar sedan
  Pigg telefon med fantastisk skärm , kameran helt ok, batteritiden kunde varit lite bättre ,7000 spänn hos tele2. rekommenderas starkt👍
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Klockren