Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips Series 5000 S5589

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Rakapparater (130)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Jag samarbetade med Buzzador och Philips. Jag testade den här rakapparaten. Jag är inte säker på att jag skulle rekommendera denna rakapparat. Jag skrev under mitt intryck.
  Jag blandar ett 10 mm långt skägg till ett rakat ansikte så jag behöver en rakapparat som kan rakas men också trimma för att justera mitt skägg. Jag brukar använda ett annat rakapparat för att utföra det här jobbet.
  Lådan: när jag fick Philips-lådan var jag nyfiken på att testa. Det. Lådan innehåller många papper, men inga beskrivningar av vad som kommer med rakapparaten om hur man byter olika delar.
  Rakapparaten: Det finns huvudsakligen tre delar som är viktiga. "Pop-up" trimmern (ingår i rakapparaten), huvudet med de roterande knivarna och huvudet med trimmern.
  Rakresultat: det är verkligen ojämnt, det tar mycket längre tid än min nuvarande rakapparat att få ett "rent ansikte". Pop-up-trimmern fungerar mycket bra. Jag förstår fortfarande inte användningen av trimmern (liten och ingen skala). Huvudhuvudet fungerar knappt bra (rotationsrakning) så du måste alltid göra små cirklar för att säkra att håret är klippt.
  Använd under duschen: det fungerar bra men det känns för stort och det tar lång tid att säkra ett rakat ansikte
  Batteri: ganska bra även för laddning.
  Jag skulle bara rekommendera denna rakapparat om den är din första och du vill vänja dig med något som skiljer sig från de vanliga rakhyvlarna.
  För lång tid för att få ett jämnt ansikte, trimmer utan skala (för liten)
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Testade den här via Buzzador. Fördelarna är att den är lätt, tyst, skön att hålla i och går snabbt att ladda. Själva rakningen är godkänd men kanske inte supersnabb, vilket nog är att förvänta i den här prisklassen. Personligen tycker jag att Philips tre separata rakhuvud är sämre än t ex Brauns traditionella avlånga, men det kan bero på tycke och smak (har smal ansiktsform).
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Buzzador.
  Det kanske är för att jag har en gammal rakapparat sedan tidigare, men den här överträffade mina förväntningar. Jag har som ritual att ”fulraka” (med maskin) mig på tisdagen och ”finraka” (med hyvel) mig på fredagen.
  Med denna är rakningen alltid en finrakning.
  Otroligt glad över den digitala displayen som indikerar batterinivå. Toppenbra maskin
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador så har jag testat denna rakapparat. Brukar i vanliga fall raka mig med hyvel men blev glatt överraskad av resultatet som denna levererade.
  Man får en nära rakning men att man ska tro att det blir lika bra som med hyvel det är att hoppas för mycket. Jag upplever att om man ska få den där riktigt lena känslan så måste man gnugga på ett tag för att komma dit.
  Men den fungerar bra både som torr- och våtrakning.
  Bra drifttid, enkel att rengöra, bra tillbehör och ett praktiskt förvaringsetui.
  Den andas kvalité.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Testade via Buzzador. Har haft Philips rakapparater även tidigare men den här var mycket bra. Tyst och följsam. Jag rakar mig oftast vått men den fungerar bra även vid torr rakning. Bra drifttid efter laddning.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Tystlåten rakapparat, rakar lent.

  Tillbehöret som appliceras för att trimma skägget rekommenderas inte för långa skägg.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador fick jag testa den här mycket fina rakapparaten. Den gör jobbet riktigt bra även på ojämn hud, tar lite längre tid än med hyvel men blir riktigt nära och fint. Kunde varit snabbare, då hade det blivit en 5:a. Resultatet är bäst om rakningen görs vått.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  En tyst och nära rakning som möjligen kunde varit lite snabbare.
  Mitt skägg växer inte helt rakt men jag upplever att Philips roterande blad hanterar detta bra. Det extra trimmerhuvudet som man kan sätta på rakapparaten ger en känsla av att man får mycket för pengarna.
  Första gången jag använde rakapparaten blev jag öm på halsen efteråt, detta minskade dock vid varje rakning.

  Jag har testat rakapparaten i samarbete med Buzzardor.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Enkel att använda, ger en skonsam och behaglig rakning och det medföljer väldigt bra tillbehör.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Jag har alltid rakat mig med hyvel men ville ge rakapparaten en chans.
  Jag blir inte nöjd med resultatet och min hud blir irriterad när jag rakar mig med den här.
  Har provat torrt, vått och med raklödder men inget blir riktigt bra.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bra rakapparat till ett bra pris
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Rakar bra och hudnära men kanske lite klumpigare än andra modeller av philips. Föredrar nog 7000 serien som är lite smidigare
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Fungerade bra på mig med ganska lite skäggväxt. Tycker det fungerar bäst torrt. Den är lätt att rengöra och det medföljande trimmerhuvudet fungerar också riktigt bra!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Resultatet är överraskande bra. Efter två veckors användning så vet man hur man ska använda den för bästa resultat. Inbyggd trimsax är mycket praktiskt, men funktionen kunde ha varit lite bättre.
  Rekommenderas!
 • Utmärkt
  2 mån sedan
  Bra rakning varje gång jag använder den. Ger en ganska slätrakning. Jag är helt nöjd med den.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Fin och rejäl rakapparat.
  Resultatet blev bra, bra gångtid.
  Känns prisvärd
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket bekväm och bra rakning
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips och buzzzador har jag testat den här maskinen i en vecka. Fungerar bra och bra att använda på korta stubbar men i mina ögon inte tillräckligt för lite längre stubbar.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Phillips har jag kunnat testa rakapparaten i drygt en vecka.
  Först och främst en imponerande tyst maskin jämfört med en annan, mycket dyrare rakhyvel från ett konkurrerande varumärke. Klipper mycket snyggt och jämnt, men jag kämpade för att få samma, släta hud som med en rakhyvel och några andra rakhyvlar. Som ett resultat var jag tvungen att raka mig varje morgon i motsats till att jag kunde göra det varannan dag.
  Förvånansvärt bra och snabbt på våt rakning! Spiller lite hår, eftersom de flesta ansamlas inuti huvudet, vilket kan tvättas snabbt och enkelt. Det är också möjligt att ta bort huvudet från rakapparaten för att skaka kvarvarande vatten från tvätten.
  Jag har upplevt några små snitt under hakan och nacken när jag använder denna rakhyvel, så det är okej att komplettera med en rakhyvel.
  Batteriets livslängd varar ett ton! Jag har testat detta i över en vecka och det visar fortfarande 3 av 3 på batterinivå.
  Sammantaget är jag väldigt nöjd med denna rakhyvel, men det är osannolikt att den ersätter min nuvarande rakhyvel.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  I samarbete med Philips och Buzzador fick jag testa detta nu i 1 vecka, äntligen en maskin som tar mitt hår som växer åt alla håll. Det känns väldigt mjukt och bra när du använder det, men kan bli lite då och då. Jag måste ibland gå över samma område, men det är mycket bättre och snabbare än det jag hade tidigare, som kommer från ett annat stort varumärke. Vad jag måste påpeka är att skäggtrimmern som är monterad är designad av någon som inte behövde den själv .. Sammantaget en bra maskin
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bekväm och skonsam rakning jämfört med min tidigare rakapparat. Jag tycker också att det är bättre och mer eftergivligt på nacken, men tar lite mer tid i början att raka överläppen än en helt rak maskin
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Efter många år med en rakhyvel var det underbart att äntligen hitta en rakhyvel som fungerar lika bra som rakhyveln. Den här rakar väl både torr och våt. Efter flera veckors rakning har jag knappt laddat det. Det lämnar ett bra resultat.