Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sniper Ghost Warrior Contracts 2 (PC)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Otroligt fin grafik, intressanta miljöer med väldigt välgjorda detaljerade banor där varje karta har sin story.

  Spelet är verkligen vanebildande, och det är svårt att sluta spela. Alla snipers-älskare måste ha detta spel, de som inte gillar snipers spel som får möjlighet att prova på detta spel kommer nog bli frälsta dem också.

  Precis som i första Ghost Warrior spelet så får man 5 väldigt omfattande huvudkartor där varje karta har flera olika delmoment som kan utföras i valfri ordning. För varje karta kan man välja mellan 4 olika svårighetsgrader. Så det är möjligt att spela om spelet med olika strategier, olika vapen osv.

  Jag skulle uppskatta total speltid med 5 stora kartor kan bli ca 25-35 timmar. Men spelar man om banorna med andra vapen, annan strategi, och försöker utför alla sidouppdrag som man oftast missar i första rundan, så kan man nog få ut säkert ytterligare 75-100 timmars spelande.

  Man får ett antal vapen i början som man kan använda, tröttnar man på dessa kan man köpa till ytterligare vapen för riktiga pengar, enstaka vapen säljs likaså ett paket med alla vapen, detta paket kostar dock lika mycket som själva spelet.

  Ett tips på att slippa betala extra för nya vapen är att ta tillvara de vapen som blir över på marken efter man har dödat någon fiende, flera av dessa vapen kan vara riktigt vassa! Men till nästa bana så får man inte ta med sig dessa vapen utan man får tillbaka sina ursprungliga vapen istället.

  Jag ser redan fram emot nästa Sniper Ghost Warrior Contracts spel eller expansionspaket!

  Update. Jag har nu spelat klart alla banorna och de är lite ojämna, t.ex bana 3 höll jag på med säkert 15 timmar (mest pga missat nåt och fick börja om), men den sista banan tog slut efter bara 30 minuter, jag misstänker att utvecklingsteamet fick slut på tid och var tvungen att lansera spelet på utsatt tid, även om det troligen saknades vissa delmoment i sista uppdraget. Jag sänker betyget till 4 stjärnor. Första spelet i serien (Sniper Ghost Warrior Contracts) är bättre, full pott till den som ännu inte har köpt detta spel.) Sniper Ghost Warrior Contracts 2 är bra också pga priset är rätt lågt, jag köpte det för 190 kr bara.