Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Sony Xperia 5 II Dual XQ-AS52

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Sony Mobiltelefoner (85)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  15 tim sedan
  Underbart format, snabb men framför allt fantastiska batteri tider.
  Då jag älskar att spela på telefonen så är skärmens snabbhet väldigt uppskattad. Kul att Sony äntligen gjort en kanon lur igen.
 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Fantastiskt format. När man vänjer sig är det långa formatet guld för all form av scrolling. Youtube och liknande formar original en checkerboxad upplevelse men det är en tradeoff jag är villig att leva med. Helt och hållet fantastiska stereo-högtalare. Bästa jag hört i en telefon. 120hz är grymt, specsen i övrigt är top tier och byggkvaliteten är mycket bra. Inte mycket att klaga på.
 • Perfekt
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Grymt prisvärd, lika bra prestanda som toppklass telefoner ! Klubbpris (7600kr) + gratis wh1000x m3 från Elgiganten var detta en grymt bra deal.

  Prestanda + batteritid = fantastisk

  Skärmen = underbart smooth med 120hz , märks väldigt stor skillnad, obekvämt att använda en annan telefon nu framöver utan detta!

  Kameran är extremt bra i både bild och video (4k 120fps!??!) När man använder Sonys egna app. Dåligt optimerad för den vanliga kameraappen, kanske löses i senare uppdatering...

  Design : mycket stilren och kompakt, premiumkänsla . MEN du måste ha skal, den är extremt hal och slank så man tappar den VÄLDIGT lätt. Skal och skydd är ett måste.

  ++
  Aux + högkvalitativ ljudupplösning
  Stereo speakers
  Bra fingersensor

  -
  fattas wireless charging.. om man bryr sig om det ens

  Fingersensorn sitter just där du håller telefonen, vilket är smidigt men sen "låser" den sig när man råkat röra där för många gånger och du blir tvungen o slå in kod ändå.. lite osmidigt. Skulle vilja ta bort funktionen att den "låser sig" helt o hållet.
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Underbar telefon! Jag kommer från en Xperia 5 som jag var nöjd med förutom att fingeravtrycksläsaren var lite okänslig. Det problemet är helt eliminerat i Xperia 5 II. Skärmen på 120Hz gör skillnad t.o.m. när man scrollar bland appar osv. Kameran har jag inte hunnit testa fullt ut än men det jag har testat har sett bra ut. Kul med Pro-appen till kameran, man känner igen sig från systemkameran.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Snygg telefon, spec som slår det mesta i samma prisklass - 120hz, Grym Sony kamera och bra format
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Utmärkt
  26 dagar sedan
  Fantastisk telefon, önskade att det var billigare men ändå mycket bra för priset