Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Oculus Quest 2 256GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Oculus VR-glasögon (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  20 dagar sedan
  VARNING!
  Katastrofprodukt!
  Var först tvungen att skaffa ett Facebook-konto för att kunna använda produkten över huvud taget. När man sedan har tvingats att gå med i detta spionnätverk blev mitt konto bannat inom bara ett par minuter vilket gjort att produkten är helt oanvändbar.
  Att häva köpet och få pengarna tillbaka från återförsäljaren verkar inte heller vara möjligt då produkten tydligen är hårdvarubannad.

  KÖP EJ!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  6 dagar sedan
  Bra grafik, bekväma kontroller
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  det är ett jätte bra VR för att vara så billigt ett av dom bästa jag någonsin har testat och om man det ända man behöver är ett riktigt faecbook konto annars blir kontot borttaget och man får inte något tillbaka men innan man köper det så borde man kolla på videos på youtube när folk öppnar det så man får lite info på t.ex ThrillSeeker eller Virtual Reality Oasis
 • Mycket bra
  12 dagar sedan
  Mitt första headset som jag köpte på preorder direkt från Oculus.

  Den är väldigt kapabel och väldigt rolig att använda. Det är helt klart annorlunda att spela inkapslad i en ny värld men det är också lite mer tröttsamt åt huvudet.

  Har detta ersatt gaming för mig? Absolut inte. De roligaste VR spelen är fortfarande inte lika roliga att spela som de roligaste Flat spelen. Var sak har sin plats. Det är många som blir frälsta i VR och helt överger vanlig gaming men jag kan inte riktigt förstå det.

  Dock är jag också lite mer av single player typen. Kör man socialt till max kan jag iofs förstå att VR har en tydlig edge.

  Jag har kombinerat mitt headset med en Elite strap med inbyggd batteri. Den är skönare än default men trycker ändå åt på huvudet. Till en början mådde jag illa och fick huvudvärk, har nu mestadels gått över, däremot kan jag fortfarande få ont i ansiktet ibland för att den trycker åt (fastän jag inte spänner särskilt hårt) och i vissa spel (där man måste kolla snett nedåt ofta) får jag ont i nacken för då känner man verkligen att den är framtung.

  Batteriet är inge problem för mig då jag spelar i kortare sessioner, batterierna håller ca 2.5 h + 2.5 h.

  Kvalitemässigt hade jag nog väntat mig lite mer. Det är lite blurry ibland, särskilt när man inte tittar absolut rakt fram. Det är också lite synd med så pass liten fov. Men för priset antar jag att allt sånt här är överkomligt. Jag märker heller ingen screen door effect.

  Kombinerar man denna med en VR kapabel PC kan man verkligen få ut mycket mer. Jag kör via Virtual Desktop och 5Ghz router och det fungerar hur bra som helst. Enstaka spel har problem med controller bindings men dessa är få och går ibland att åtgärda.
  SteamVR är också lite buggigt men ger ofta med sig ganska snart.

  Största nackdelen med VR tycker jag att det finns så få riktiga spel. De flesta spel känns mer som korta upplevelser. Detta i kombination med att även de korta spelen kostar en massa sänker upplevelsen lite.

  Allt som allt så är jag väldigt nöjd och skulle ha gjort om köpet idag.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa vr-headset jag har testat.
  Riktigt bra upplösning på skärmen även om svart inte är helt svart (märks bara vid nästan helt svart skärm).
  Elite strap är ett måste!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Ett steg mot perfekt VR. Upplösningen på den nya skärmen är fantastisk, lite djup svart saknas. Jag rekommenderar att du installerar en bekvämare halo-rem - gamla typer från Quest 1 fungerar här .. bara en liten modifiering är nödvändig (ca 2 mm tjockt gummi).