Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple Watch Series 6 4G 44mm Aluminium with Sport Band

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Smarta klockor (88)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 år sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Uppdatering: Nu ännu nöjdare. Tappade min dyra iPhone när jag letade efter en sittplats på pendeltåget. Körkort,SL-kort och kreditkort i fodralet. Använde "hitta min mobil" på klockan och genast viftade en man med mobilen som han hittat på golvet! Nu har klockan betalt sig själv.

  Efter att ha använt klockan ett tag så tycker jag nog att det är Kartfunktionen via Viewrangerappen jag gillar mest. Outdooractive är en snarlik app, kanske lite bättre, men segare uppdatering av kartor. Ser fram emot att testa klockan när jag paddlar och cyklar i sommar. Kartapper drar inte speciellt mycket batteritid på klockan, men drar massor med batteritid på mobilen.

  Använder regelbundet:
  - Apple pay
  - Bookbeat
  - Fitnesspoint
  - Hitta min mobil
  - Autosleep
  - Väder

  Tidigare recension:
  Behöver egentligen bara kartfunktionerna vid friluftsliv. Valde mellan en Garmin watch med nedladde kartor och Apple. Övervägde även en handhållen GPS.
  Tycket dock att Garmins klocka+ köpa kartor blev för dyrt.
  Med Viewranger appen får jag in lantmäteriets gröna kartan eller "Open Outdoor map"
  och kan lägga automatiska rutter längst stigar i min mobil. Viewrangers Apple watch app är supersmidig för att följa lagda rutter.

  Upptäckte att man kan lägga in väderprognos, vindriktning, temperatur och solnedgång på urtavlan. Denna funktion kommer jag ha stor glädje sommar, vår och höst..

  Har även testat appen Fitness point för gymmet, den funkar bra men synkar ibland lite fel om man både har appen aktiv i klockan och på mobilen, Man måste välja. Det verkar finnas flera träningsappar. Fitnesspoint är perfekt för mig,
  Har bytt från Storytel till BookBeat för att BookBeat har en Apple watch app. Behöver inte längre mobilen i fickan på gymmet eller när jag är hemma och lyssnar på ljudböcker.

  Apple Pay fungerar supersmidigt med de flesta kortläsare jag testat. Tipset är att skaffa ett kort från Komplett bank som ger en bäst bonus, eller Revolut som ger väldigt bra växlingsavgifter ex. utländska onlineköp eller vid resa.

  Spotify har en app för klockan, men den är ju ganska meningslös eftersom den endast fungerar som en fjärrkontroll för mobilen.

  Sömnspårningen är suveränt bra. Har provat andra varianter tidigare som inte kommer in närheten av funktionen i Apple-Watch. Nu har jag börjat gå och lägga mig tidigare och är inte längre lika trött på eftermiddagen. Man får ju svart på vitt när man slarvar med sömnen. Använder Autosleep appen. Men sömnspårning finns även i Apple hälsa.

  Diktera SMS går förvånansvärt bra och det blir inte fler fel än när jag skriver dom på mobilen. Känns krångligt.

  Telefonfunktionen (e-SIM) fungerar bra med eller utan headset. Känns ändå krångligt.

  Laddning: Det går väldigt fort att ladda klockan, sällan över en timma. Har köpt 3 extra laddare så jag har en på jobbet, en på landet och en i bilen.

  E-SIM kortet är smidigt. Den drar dock väldigt mycket laddning om man inte har mobilen i närheten. Lite över 2,5 timmar på gymmet med BookBeat och FitnessPoint drar 50% laddning. .
  Det är dock en befrielse att inte behöva ta med sig mobilen. Har upptäckt att jag tränar mer fokuserat då. Träningen går fortare när jag inte håller på med mobilen.Mina träningspass har gått från 2 timmar till 1,5 timme

  Sammantaget så tycker jag funktionerna för friluftsliv som kartapp med "gröna kartan" och väder är ett rejält lyft.
  Bookbeat och Fitnesspoint är också favoriter. Sömnspårningen blev en oväntad favorit. Telefoni och SMS tycker jag inte tillför speciellt mycket.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  11 mån sedan
  Sitter riktigt bekvämt på handleden trots ett plast armband.
  Bra display
  Många trevliga appar.
  Skulle dock valt varianten utan 4G support - inget direkt extravärde i detta.