Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Apple iPad Air 64GB (4th Generation)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Apple Surfplattor (162)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.87)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Skönt att Apple är tillbaka med den kantiga kanten, vilket ger ett betydligt bättre grepp än den runda som de haft på senare år. Snyggt med jämn kant runt displayen. Köpte den himmelsblå och kompletterade med blå Smart Folie fodral. Jäkligt snyggt ihop, men fodralet är på tok för dyrt, 700:- hade räckt helt klart. Relativt tungt ihop. Hade förväntat mej att den skulle vara betydligt lättare, men den stora displayen och batteriet väger nog rätt mycket.. Touch ID är sådär, då knappen flyttas runt beroende på hur man håller Ipaden (en telefon har man oftast i stående läge, men en Ipad har man lika mycket liggande). Är känslig mot fuktigt finger om man står i köket t.ex. Hade helt klart föredragit Face ID som funkar i alla lägen, men var inte beredd att lägga 3 papp till för en Pro. Batteriet håller lääänngggeee. :-)

  Uppgraderat till 5 stjärnor då jag trivs synnerligen bra med produkten. Väldigt fin display och batteriet räcker väldigt länge ( som jag skrev tidigare också :-) )
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Hade första generationen IPad Air innan som har fungerat förträffligt fram till något år sedan då den har börjat lagga.
  Valde airen framför vanliga för att få lite lättare lite större läsyta och lite snabbare processor som förhoppningsvis håller sig snabb ett par år extra.
  Ångrar att jag inte sparade 3000 och valde den vanliga iPaden istället då den här är mycket obekvämare att hålla när man ligger och läser.
  Texten blir suddig när man skrollar märke jag, det kommer jag inte ihåg från min gamla.

  + snabb
  - tung
  - obekväm att hålla, vassa kanter
  - dyr
 • Dålig

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Fått hem två exemplar av senaste Air. Både första och ersättningspaddan hade backlight bleed nere till höger. Helt sanslöst att ett så stort företag som Apple inte kan identifiera sådana defekter innan leverans. Skitfin pryl i övrigt, även ifall jag hade föredragit Face ID. Men man ska som kund inte behöva ligga ute med 7.000 kr i flera veckor för att det levereras trasiga grejer.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  5600
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Som de flesta Apple prylar så är det riktigt nice.
  Kvalité rakt igenom
  Snabb och bra skärm. Upplever inte något problem med backlight bleed som några nänmt
  Ända negativa är väl priset. Men så är det ju med Apple
 • Dålig
  8 mån sedan
  Jag hade samma problem, köpte iPad Air 4 för en vecka sedan fick dessutom åka 15 mil att köpa den för den fanns inte i lager där jag bor. Backlight bleede nere i höger kant samt övre kant höger sida. Är fruktansvärt dåligt av Apple. Fick åka tillbaka 15 mil igen och lämna tillbaka. Så passa er kolla era iPad Air 4. KÖP INTE den många fler som har detta problem. Väl en svart bakgrund dra upp ljuset fullt på ipaden och kolla i mörkret om ni ser ljus som läker på sidorna. Jag förlorade 800kr i bensin och massa strul. Tack Apple
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Galet nöjd!