Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Nintendo Game & Watch: Super Mario Bros.

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Bärbara spelkonsoler (55)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.12)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Har noggrant undersökt och spelat på denna enhet,under den besynnerliga julhandeln 2020,i Stockholm city.

  För en gångs skull så tycker jag att Nintendo har fattat ett någorlunda nyktert beslut,när det gäller prissättningen ("500 spänn jämnt" hade dock varit optimalt).Min tanke var således att slå till och köpa mig en "Game & Watch"-utgåva,för första gången sedan 1983 !.-Men efter utprovning så stupade köpet i allafall.Varför ?. Jo:

  Tre spel skulle,enligt uppgift,ingå i produktkonceptet. Jag tog det som en självklarhet att det handlade om "Super Mario bros.,-ettan,tvåan och trean". Men förutom 1:an,så var det inte alls det som erbjöds.

  ¤ "2:an" här,är i själva verket DEN JAPANSKA VERSIONEN av "Super Mario bros. 2",med japansk språkversion utbytt mot engelsk !.-Det släpptes aldrig i väst på 80-talet,helt enkelt därför att det tillför väldigt lite spelmässigt,jämfört med 1:an,förutom en kraftigt förhöjd svårighetsgrad (men spelet HAR senare funnits tillgängligt för oss på engelska !.Under namnet ""Super Mario bros: -The lost levels"" så har Nintendo erbjudit spelet genom olika "specialare" till andra,modernare konsoller,f r o m 1993 och framåt.Och därmed så är det inte "nytt",ens för oss !).
  "Det riktiga" S.M.B. 2 då ?. Glöm det !. Det finns helt enkelt inte med här.

  ¤ Apropå "Super Mario bros. 3"; Det finns inte heller med här.-O.k.,det är det ingen som har sagt heller.Det var bara min enkla tankegång att det vore VÄLDIGT LOGISKT att lägga in "3:an",efter "1:an" och "2:an" !.
  Så vad får vi istället då ?. Tja,ett mycket,mycket primitivt/simpelt,svartvitt,oförbättrat original-LCD-spel,från det tidiga 80-talets "Game & Watch"-serie. -"Huvudpersonen" i detta är en förment personifikation utav "Mario" himself...(utseendemässigt så skulle det lika gärna ha kunnat gjort anspråk på att "likna" min alkoholiserade morbror Julle i Krokom !).

  Nintendo sitter på alla former av patenträttigheter till "Mario"/"Super Mario"-serierna.De behöver inte betala en krona till nga tredjepartsaktörer när de ska släppa nå´t i stil med ovanstående.Hårdvaru-,och designkostnader då ?. Njaee,det här är verkligen ingen High tech med 2020-års mått mätt.Och designen ?..-Den är ju redan färdig.sedan c:a 1981 !.
  -Så,vad finns det då för anledning för Nintendo till att hålla på och snåla in på "Super Mario"-spel från det sena 80-talet ??...Jag har ärligt talat ingen teori att komma med...-Det är obegripligt !.

  Det är som jag brukar säga; Nintendo måste ha elektronikbranchens trognaste kundunderlag !..
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Besviken på att det inte finns ett fotstöd som förr, så man kan ha den som klocka vid sängen. Sen vill man ha ett riktigt Game & Watch spel som tex Parachute eller Donkey Kong och inte Super Mario för femtioelfte gången!

  Önskar att Nintendo kunde släppa riktiga Game & Watch titlar så hade det blivit riktigt intressant!

  Känns som Nintendo bara försöker mjölka pengar utan att anstränga sig (igen).

  Varför kan de inte bara släppa ett riktigt Game & Watch precis som förr, då hade jag lätt hostat upp pengar.
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Ahh så nära perfekt produkt men som vanligt är det bara nästan rätt.
  -Saknar fotstöd
  -Alldeles för få spel. På denna borde i vart fall ligga Mario 1,2,3 från Nintendo 8 bit + super mario land från gameboy.

  När man ändå skall tillverka något så kostar det ju INGET göra det ordentligt. Zelda versionen av Game & Watch kommer vara en bättre produkt pga av att de inte saknar spel. Denna däremot är endast värd att ha för oss Nintendo fanboys - men inte mer än så.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Rolig spelmaskin som båda barnen fick i julklapp för att ha som lite tidsfördriv.
  Men hade allt önskat man la med även Mario 3 och kanske nått ytterligare spel. Blir lite trisst i längden.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Klockren
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket trevlig liten pryl men en massa överaskningar. Skärmen är skarp och ljus. Spelen funderar perfekt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Vad ska man säga? Fick ingen NES som barn men några Game & Watch, nu har jag båda i ett. :-)