Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Bose QuietComfort Earbuds

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Bose Hörlurar (32)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Update 1:
  Passform är märklig. De passar men gör ont på något vis. Skaver och örat blir varma. Absolut inte lika bekväma som QC30 eller 20. De har ingen hävarm som gör att örat påfrestas. Propparna är mycket hårdare än de äldre vita stayhere+. De var/är mjuka som sammet.
  Skulle nog behövt small + på vingarna. Konstigt då medium alltid fungerat i alla år. Men det är svampformen som skapar moment på örat. Drar av betyg för detta. Lite lack faktiskt att bose inte lyckats med passform även denna gång. Tänker på soundsport free.
  Slut update 1.

  Funderar du på om noise canceling fungerar eller Inte? Fundera inte mer.

  Andas kvalitet. Upplevs inte lika tunga och klumpiga som soundsport free gjorde. Usch för dem. Ljudet är bra. Saknar dock EQ i appen. Inte hela världen och kommer säkert. Nya proppar som endast passar earbuds. Värt att tänka på.
  Dessa nya proppar verkar blockera mer passivt än vad stayhere+ gör. Det medför aningen dunkihuvudet när du går. Minus för detta, men hade tänkt använda earbydsen för hederligt kontorsjobb. De guppar inte heller som soundsport kunde göra vilket är mycket positivt. Ljud i båda budsen under samtal. Tummen upp.
  Använda löpning? Säkert men skulle föredra en helt öppen bud för det och här är tyvärr Plantronics backbeat en av få modeller som är bäst för sitt ändamål. Om sportvarianten av dessa buds inte är lika stängda är oklart, men de kommer troligen vara mycket smidigare för just hoppochskutt-sportande.
  Fodralet..... Fick lite hjärtattack när jag såg det. Ganska stort och inte något man har i fickorna hur som helst. Om de ens går ner i en. Men trådlös laddning är klockrent. Fungerar med samzings duoladdare vilket gör livet lite bättre.

  Dyra men gillar man inte att alltid ha overhead på sig är dessa äckligt bra alternativ. Skulle våga säga att ljudet smyger upp bakom QC35ii. Måste lyssna mer (visst, basen är ju ett kapitel för sig).
  Är ANC det du letar efter samtidigt att ha en bud som är mer än bra på allt annat? Då är dessa för dig.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Använde tidigare Bose QC 20 II (för Android) och de lurarna är nog något utav de bekvämaste in-ear lurar jag haft.

  Jag brukar omsätta en hel del elektronik men dessa (QC 20 II) har jag haft kanske... 4år? och då är ena snäckan t.om. tejpad med vanlig tejp för den spruckit som ser jättefult ut men de är så bekväma att jag tar den "smällen".

  Jobbar likt många nu för tiden hemifrån och använder dessa lurar under 8h eller mer per dag för att isolera mot grannen ovanför som har barn och kunna fokusera på jobbet och kunna ha en podd i bakgrunden.

  Inväntade med spänning Bose true wireless-lansering och väntade med att köpa Sony's testvinnare av två anledningar:
  * Bose brusreducering
  * Bose passform när det gäller in-ear

  Använt Bose QC Earbuds nu 8h per dag i kanske.... 1vecka lite drygt?
  Kör deras medföljande proppar som är medium-varianten och på QC 20 II körde jag "L" men dessa verkar vara samma storlek om man lägger dem sida vid sida.

  Bose QC Earbuds är en helt annan känsla än QC 20 II till det sämre dessvärre.

  Jag har tittat på Bose guide hur jag ska sätta i lurarna.
  Jag ska testa med "small" varianten av deras proppar och se om det är någon skillnad men tror dessvärre inte det.

  Är ingen elefantman med märkliga dimensioner på mina öron och jag vill verkligen älska dessa precis som mina QC 20 II.

  Brusreduceringen är grym och i paritet eller bättre än QC 20 II.

  Batteritiden är sämre något som stör mig då jag måste avbryta och ladda dom om jag har i dom under en hel arbetsdag i sträck men inga konkurrenter verkar få ut 8h(+) med ANC på deras TWS-lurar.

  Jag får genuint ont i ha i de här efter runt 5h och jag vill ha in-ear och inte on-ear lurar då de är smidigare och kompaktare.
  Hade hoppats på samma underbara passform som på QC 20 II men dessvärre verkar det inte som det.

  Märker jag en skillnad med "Small"-propparna så uppdaterar jag omdömet men hittils är omdömet... obekväma för längre i perioder men det är ju relativt subjektivt beroende på hur bra passformen är.

  Update:
  Nej de är faktiskt obekväma och gör ont efter längre tids användning.
  Testade med "Small" och tidigare kört "Medium" men ingen skillnad.

  Något jag också märkt är att om man skrattar eller äter eller på något sätt ganska "grovt" gör något som påverkar ansiktsmuskulaturen hör jag ett relativt högt pipande som har med brusreduceringen att göra.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  9 dagar sedan
  Vanliga apple Airpods pro fungerar inte alls bra för mig. Trillar ur öronen och ANCn bidrar till märkliga förstärkningar av visas basljud och jag hör kroppens egna ljud väldigt tydligt.
  Dessa fungerar klart bättre!

  + Bra passform och de sitter kvar även på promenaden
  + Bra ljud med lagom bas. Bättre än Airpods pro
  + Smidigt med QI laddning på etuiet

  - Touchkontroller som jag ännu inte behärskar. När jag ska ändra volymen så stoppar jag oftast uppspelning. När jag ska byta låt så fungerar det ibland och ibland inte. Vldigt frustrerande. Hade blivit 5/5 i betyg annars.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Fantastiskt ljud och brusreducering
  -klumpigt fodral
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Grymt ljud med stabil bas. Brusreduceringen är enligt min åsikt i toppklass.

  Sitter riktigt bra i mina öron. Lite mer pill att öppna etuiet och sätta in i öronen än airpods Pro, men dessa låter bättre. Gummiplupparna skärmar utifrån kommande ljud mycket bra, men då de sitter tight, känns deras närvaro efter en stund. Inte obehagligt, men det känns påtagligt att de är där.

  Kommer att ha dessa när jag vill lyssna på musik, och airpodsen på skrivbordet att ta telefonsamtalen i.

  Ett stort WOW från mig.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Brusreduceringen var kalas, snöslungan låter nästan ingenting. Sköna och smidiga.
  Konstigt bara att brusreducering är på om man använt det innan fast man bara använder en lur. Då måste man stänga det manuellt.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Jag är supernöjd med dessa hörlurar. De sitter skönt och låter fantastiskt. Brusreduceringen överträffade verkligen mina förväntningar men det ska också tilläggas att jag inte haft hörlurar med brusreducering tidigare. Det som gör att de får 4/5 från mig är det lite klumpiga fodralet.