Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Asus GeForce RTX 3070 Dual OC 2xHDMI 3xDP 8GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Asus Grafikkort (224)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  3 mån sedan
  Uppdaterade från Asus gtx 1060 6gb.

  Var bara att sätta in och köra. Stötte inte på några problem alls.
  Fläktarna slår av sig på idle och sätter igång under load och fungerar bra i defaultinställningar. Ganska tyst även under load. Dock sitter jag oftast i ett annat rum och spelar (steam link eller Virtual Reality) så eventuella ljudnivån hade ändå inte påverkat mig märkvärt. Men naturligvis skönt att det är så pass tystgående ändå.

  FPS har ökat rejält och det är inga problem att ställa upp grafiken på max i de flesta spel. Har även spelat en del PCVR mot Oculus Quest med Virtual Desktop och även där har jag inget att anmärka på.

  Tyngsta spelet jag testat är Kingdom Come Deliverance, ställde in alla på max och laddade in högre texturer. Fick då fps på runt 45.
  I övrigt sitter det en i5 9600k och 16Gb ram i datorn. Det är ingen värstingburk men duger verkligen till tyngre spel ändå.
 • Alla omdömen

 • Bra
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra tryck i kortet! grafikmässigt inga problem. Dock låter det ordentligt vid load! Fått pilla med Asus GPU Tweak för att få någon form av hyfsad kurva för fläktarna, men trots det så låter det ordentligt. Har haft 1060 och 2060 super, vilka inte lät i närheten så mycket som detta kort! Men som Aidin säger, tyst i Idle.