Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips BRE740

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Ladyshave & epilator (49)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (9.08)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastisk produkt med så många möjligheter! Lampan är guld värd och att mannan använda den i vatten är också jättebra!
  Om än lite högljudd.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Den här epilatorn har blivit en av mina nya bästisar!
  Den är effektiv och inte allt för "hårdhänt" samt den håller vad den lovar när det kommer till själva epileringen - huden är slät i flera veckor.
  Gillar att den kommer med så många tillbehör vilket gör denna lilla maskin till ett mångfacetterat verktyg - en viktig nyckel i ens eget lilla hemmaspa. ♡
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jättebra epilator! Detta är min tredje epilator och den är verkligen så mycket bättre än mina tidigare! Den är väldigt effektiv samtidigt som den känns skonsam - klarar av att dra ut väldigt tunna hårstrån som andra epilatorer har ryckt av på mitten istället för att dra ut. Toppen att man kan använda den utan sladd och i duschen! Så bra med alla bra tillbehör också! Denna kan jag verkligen rekommendera :)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt otrolig produkt! Så många användningsområden och verkligen något att alltid ha med sig. Kommer så nära och lämnar så fint resultat. Rekommenderar!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Väldigt lätt att använda och lampan gör så att man ser alla hårstrån. Epilatorn kan missa en del hårstrån men bara att gå tillbaka och göra igen. Smidigt att kunna använda i duschen och att den tål vatten.
  +Fotfilen är så bra och rengöringsborsten använder jag morgon o kväll.
  -Enda negativa är att man inte kan använda epilatorn när man laddar den. Så det blir lite väntetid.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Superenkel och så bra, använt många olika men denna tar priset! Lampan lyser upp så bra så att man ser varje hårstrå!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Gillar att den har så många bra tillbehör. Epiltorn är superbra!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Bästa epilatorn jag provat, och då har jag testat en del! Lampan lyser upp bra, och alla tillbehör är 👌
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag har inte provat en epilator på väldigt länge, men jag kommer ihåg hur ont det gjorde.
  När jag nu testade så var det inte så farligt. Det känns absolut, men med ett varmt bad innan så gör det inte så ont.

  Den tål vatten och har en inbyggd lampa och jag är helnöjd.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Gillar alla smådelarna samt lampan,som gör att man inte missar de små stråna och det bästa är att den är vattentät och trådlös!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Smidig laddning och många tillbehör
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Super enkel och super bra. Jätte nöjd. Älskar att använda den i duschen!
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Bra och smidig, enkel att använd, plus att man kan ha den i duschen. Minus på fotfilen som filar lite för grovt.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Är riktigt nöjd med den här epilatorn. Så mycket smidigare än min gamla! Det ergonomiska handtaget gör den lätt att använda och den smarta lampan gör så att inga hår missas. Kände ingen smärta och har nu haft silkeslena ben i flera dagar. Första gången jag testar en epilator med pedikyr-funktion, tycker det var supersmidigt och jag tror att jag kommer att använda den funktionen mycket framöver.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Väldigt bra epilator med ergonomiskt handtag, får med allt hår och tar även de små fjunen i ansiktet.
  Ett stort plus för fotfilen!
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Stort plus att det har flera användningsområden, men ljudet drar ner lite. Annars väldigt nöjd med användningen i både våta och torra förhållanden :)
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Bra produkt med flera användningsområden. Gjorde lite för mycket ljud för mig, önskar att det var lite tystare. Ljudet kan nog skrämma någon bort från det, tror jag. En del smärta under tupplur, men bra resultat om det görs korrekt och inte för snabbt. Ha en känsla av att resultatuppsättningen varar också länge. Jag brukade vara van vid vaxning, så det var kul att prova något annat, men jag måste säga att smärtan var högre här än vaxning, eftersom det tog lite mer tid. Men som sagt bra resultat!
  Kan rekommenderas för dem som inte gillar vaxning, men som vill ha ett bestående resultat!

  Kom med en hel del extra som jag tyvärr inte har rullar över och provar allt ännu, men ser väldigt snygg ut!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Mycket bra produkt med många olika funktioner. Här kan du ha både en epilator, men också en rakhyvel, fotfil och mer. Mycket bra att hålla i handen, och fantastiskt att den kommer med en väska med plats för alla delar. Dessutom är den både trådlös och kan användas både våt och torr.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Snabbt och enkelt att använda, långvarigt resultat. Passar bra i handen och har många extra funktioner. Stort plus att den kan användas i duschen
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Det är vattentätt, så jag använder det alltid för det mest bekväma och smärtfria hårborttagningen i badrummet!
  Epilatorn körs på ett batteri, det räckte för mig - 40 minuter för en fullständig procedur! Jag uppskattade också möjligheten att ta det med mig.
  Resultatet glädde mig naturligtvis mest, jag gick med hala ben i mer än tre veckor! På sommaren och annars är det här helt enkelt en super sak för hala ben!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Tyckte mycket om detta. Lätt och effektivt att använda. Plus med förvaringspåse för delarna. Rekommendera den här produkten
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Epilatorn är placerad, men kanske vad en epilator gör. Älskar pedikyrdelen att massera, raka ganska dåligt.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag tror att denna epilator var väldigt lätt att använda. Du kan enkelt byta huvud från epilator till trimning etc. Mycket trevligt med ljus som får mig att inte glömma något hår. Vad jag tyckte om detta var att jag kunde ta det i duschen. Den levereras med ett exfolieringshuvud som gör huden mjuk och ren. Det är också med en fotfil som gör fotbadet till en liten lyxupplevelse! Nu har jag lagt den vanliga fotfilen på hyllan. Jag kan verkligen rekommendera den här produkten vidare!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  En produkt som ger vad den säger att den kommer att ge. Mycket bra.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Imponerad av den här. Måste testa det som en buzzador och som en första gången användare av en epilator. Förvånad över hur lätt det var och hur snabbt man vänjer sig vid att använda det och är mycket nöjd med resultatet. Tillbehören som medföljer är också mycket trevliga, skrubben fungerar mycket bra och fotfilen är en av de bättre jag har provat. Batterikapaciteten lever också upp till sitt löfte. När det gäller pris skulle jag säga att nu när jag vet resultatet skulle jag inte ha brytt mig om en av dessa👍
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Mycket snygg och användarvänlig epilator med ett antal tillbehör. Gör allt snabbt och enkelt. Rekommenderad!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fantastisk epilator med extra tillbehör som jag inte ens visste att jag saknade. På mindre än 10 minuter hade jag släta ben och mjuka klackar med epilatorn och tillhörande fil. Härligt med ljuset på epilatorn så att du kan se var hårstrån är! Mycket bra produkt!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Jag har aldrig testat en epilator förut, och i samarbete med Buzzador fick jag testa detta. Jag är helt imponerad av alla funktioner som den här lilla maskinen har. Det rekommenderas starkt. Epilatorn var lite läskig första gången, men nu "älskar" jag den. Hårborttagning är supersnabb! De andra rakfunktionerna är till exempel mycket bra för bikinilinjen. Fotfilen fungerar mycket bra och "borsten" ger en utsökt spa-känsla i ansiktet. Jag har rekommenderat detta till många av mina vänner, och jag kommer inte att återvända till den "vanliga" rakhyveln igen!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Ergonomiskt handtag
  Lätt att ladda
  Mild
  Mycket glad 🙂
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Skonsam hårborttagning med flera användningsområden på grund av extra delar! Snabb laddning. Lätt att städa! "Måste" ha i badrummet för oss kvinnor!