Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech G733 Lightspeed Wireless RGB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Hörlurar (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Lever upp till de förväntningar jag hade. Sköna att ha på sig, lagom tyngd. Micen sitter bra och är inte i vägen som jag trodde den skulle vara. Ljudkvaliteten från både lurar och mic är helt klart godkänt. Bra batteritid. Rekommenderar.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Bra design. Sitter mjukt och skönt och sluter tätt. De bästa trådlösa lurar för gaming jag provat. Enkla och bra kontroller. Simpelt och smidigt GUI att ladda ner och ställa in. Riktigt bra plug and play. Det enda negativa kan va att dem känns lite lätta och plastiga men det är en vanesak, ibland känns det knappt att man använder dem. Bra distans på bluetooth och lång batteritid. Rekommenderar denna produkt väldigt starkt.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  G733 är ett grymt headset som jag testat under några veckor. Utöver detta headset har jag även Logitech Pro X Wireless Lightspeed, SteelSeries Arctis 7, och PS5 headset.

  + Snyggt och snygg RGB som inte är för överflödigt
  + Batteritiden är bra
  + Bra ljud
  + Lätta och sköna. Sitter bra, kan ha på mig länge, och det hjälper med huvudbandet mellan huvudet och bygeln.
  + Bra ljud i micen, speciellt med inställningar i G HUB
  + Bra med USB-C

  - Känns lite plastiga och lätta jämfört med mina Pro X lurar som känns mer gedigna, men de är också dyrare.
  - Hade velat haft längre räckvidd

  Men jag rekommenderar produkten till priset den har!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Testat Logitech G733 Lightspeed till dess yttersta genom att använda det som gamingheadset under 7 veckor under UKLC och NLC, det officiella mästerskapet för Norden, England och Irland i league of legends.

  De är riktigt bekväma, har bra anpassningsbar röst och ljud genom logitechs g-hub-app och ljudet är utmärkt för spel och kommunikation. Jag kan ha dessa på länge utan att de får mig att bli öm eller så. Superlätt och trådlöst.

  Kanske inte det bästa för att exklusivt lyssna på musik. Behövs ratta lite i eqn då i g-hub, men det kompenserar det med genom de andra områdena. 9/10 stjärnor från mig eftersom jag alltid lyssnar på musik. Ändå fortfarande en av de bästa i marknaden just nu och man får det man betalar för. Kommer definitivt att kolla in deras andra Lightspeed-produkter
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Logitech har jag testat G733 LIGHTSPEED RGB Gaming Headset! Lätta hörlurar som är sköna att ha på sig under långa stunder framför datorn! Ljudet är mjukt och fint balanserat. Man saknar kanske den där detaljrikedomen man kan få med dyrare lurar. Men för priset och ändamålet som gaming-lurar duger de utmärkt! Ljudet från mikrofonen är bra enligt dem jag pratat med.

  Positivt:
  Fint balanserat ljud.
  Snygga ljuseffekter.
  Lätta och bekväma.

  Negativt:
  Saknar lite detaljer i ljudet.
  Man kan inte justera lurarna i båda riktningarna på huvudet vilket
  kanske gör att de inte passar alla huvudtyper även om de satt bra på mig.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I sammarbete med logitech har jag testat G733 i lite över en månad nu och jag tycker det är ett riktigt bra headset i allmänhet.

  Det är väldigt skönt att ha på sig och gummibandet gör att dom sitter väldigt bra även på mig som har ett litet huvud. Många headsets känns förstora och kåporna hamnar ofta nere på hakan, men det problemet har jag inte med dessa.

  Jag har spelat spel, tittat på streams/youtube och så vidare i flera timmar utan problem och jag tycker ljudet är bra. Har frågat flertal personer om ljudet från mikrofonen och efter att jag ändrat inställningar så har alla sagt att det låter bra. Sambon lånade dom en stund så jag fick höra och håller med, när man hittar rätt inställning så låter mikrofonen bra och det är väldigt enkelt att göra inställningarna i mjukvaran.

  Dock är mikrofonen ofta i vägen om man ska äta eller dricka något och det är svår att flytta den åt sidan. Saknar även en synlig indikator på om mikrofonen är mutad eller inte.

  Batteriet räcker länge och även om jag använder headsetet majoriteten av dagen, så behöver jag oftast bara ladda det ungefär varannan dag. Ladd sladden man får med är lång och bra så man kan sitta och röra sig lite utan att känna sig hindrad i fall man behöver ladda undertiden man använder dom.

  Jag tycker det är ett riktigt snyggt headset och färgerna och de olika intervallerna man kan ha på RGBn är så snyggt, det är även enkelt att ändra för att få som man själv vill ha det. Men tyvärr så reflekteras RGBn i mina glasögon och i längden blir det väldigt jobbigt för ögonen. Det är dock väldigt enkelt att stänga av RGB ljuset, men det känns lite tråkigt då det är en stor del till att headsetet blir riktigt snyggt.

  Tidigare har jag använt steelseris arctis 7, som är ett annat wireless headset i samma prisklass och båda är riktigt bra. Men när jag använder G733 saknar jag dom dubbla ljudkanalerna som artics 7 har, som är perfekt om man spelar spel och pratar med andra via till exempel discord. Då man kan ändra ljudnivå mellan spel/dekstop ljud och röstchatt enklare med dom dubbla ljudkanalerna. Jag upplever också att Arctis 7 har lite mer pålitlig mottagning när man går en bit från datorn, då jag märkt att G733 är lite känsligare när det kommer till störning från andra enheter eller om det är flertalet väggar mellan.

  Jag skulle rekommendera G733 starkt, om man inte är intresserad av yttligare funktioner som andra headset har.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  I samarbete med Logitech har jag testat ett G733 Lightspeed headset (svart). Jag har tidigare använt Steelseries Siberia. Huvudsakligen använder jag mitt headset för datorspel, musik, youtube osv. Jag har inte testat för Playstation/Xbox.

  Fördelar:
  - Snygg färg och design. Dessutom är den tillräckligt diskret att den går att använda när man jobbar hemifrån och behöver ha kamera på, det går dessutom att stänga av LED lamporna.
  - Väldigt lätt och komfortable. Kan ha den på i flera timmar utan att det blir obekvämt.
  - Har hittills inte haft problem med batteritiden. Den klara 1–2 dagar men man får komma ihåg att ladda på kvällen (gäller dock för alla trådlösa headsets).
  - Trådlösa funktionen fungerar fortfarande på stora avstånd.
  - Integrerar bra med andra Logitech produkter via Logitech G Hub (har idag G502 mus och C920 kamera).

  Nackdelar:
  - Kvalitén på mikrofonen är något sämre ur kartongen. Det krävs lite fin justering via Logitech G Hub för att det ska låta tillräckligt bra.
  - Mikrofonen är något konstigt designat. Dock är det fördelaktigt att den går att plocka bort medans man inte behöver den.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  snygg design och fantastiskt bra ljud både i spel och till musik. utesluter ljudet utifrån bra men dom känns lite klumpiga.