Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Fitbit Sense

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Fitbit Smarta klockor (8)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.86)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Bra

  Gillat omdöme
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag tycker den är ok; möjligen lite dyr men å andra sidan finns versa 3 om man vill ha en billigare variant.

  + Många sensorer (temperatur, spo2, hudkonduktivitet, ekg mm)

  + Hyfsat bra batteritid. Bra jämfört med Galaxy Watch, Wear OS, Apple watch men dålig jämfört med Huawei watch gt.

  + Betala med nfc

  + Wifi

  + Kan installera applikationer

  + Kommer få stöd för google asstant.

  + Kommer få stöd för att agera extern högtalare/mic för telefonen.

  + Snyggare än versa 3.

  - Wifi - använder inte potentialen med wifi fullt ut. Jag får inga notifieringar om inte klockan är inom bluetooth-avstånd från mobilen.

  - Batteritiden borde vara bättre än 6 dagar. Jag jämför med Huawei Watch gt 2 som har 14 dagar och har samma storlek.

  - Så sölig på att starta applikationer att man inte ids använda dem.

  - Finns inte så många applikationer.
 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Tyvärr den sämsta smartklocka jag ägt hittills, enligt min mening sämre än Versa 1 och 2 som jag tidigare ägt. Men det beror på vad man är ute efter!

  Klockan är snygg och sköter mycket av det den ska utan knussel. Men som träningsredskap får den klart underkänt av mig, på grund av dålig design. Man har till Sense frångått modellen med flera sidoknappar till förmån för en enda knapp, som är placerad på undersidan av klockan, till vänster om displayen.

  Detta är ett problem inte eftersom den är svår att nå, utan för att den oavsiktligen trycks in när jag tränar (cyklar eller lyfter vikter) och då pausar/avbryter passet jag registrerar. Den är utöver det problemet dålig på att faktiskt mäta rätt. Många gånger har klockan fått för sig att jag ligger under aktivitetszon trots att svetten lackar och flåset är tungt.

  Som klocka fungerar den bra, som aktivitetsmätare är den tyvärr underkänd. Priset är inte rättfärdigat sett till prestation.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Works so good for me. Happy that I got a best deal price from Mediamarkt. I don’t know why PriceSpy doesn’t show the best offers. Good luck 👍🏼
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Snygg och funktionsrik. Fungerar väldigt bra trots att det är lite hicka på enskilda funktioner ibland. Jag använder den främst till att kolla sömnen, och det gör den väldigt detaljerat, inkl. puls, andningstakt, hjärtfrekvensvariabilitet (HRV, låg = stress), hudtemperatur m.m.

  Den loggar även träning och promenader, utan att man behöver säga till den när man gör det. Istället för enbart minuter loggar den "aktiva minuter", d.v.s. där man når en viss puls. Väldigt bra för att kunna veta om man rör på sig tillräckligt.

  Jag kör även Google Assistant, så att man enkelt och snabbt kan mata in t.ex. påminnelser till sig själv genom att trycka på knappen och säga "remind me tonight about ordering milk" eller nåt av de många röstkommandon som Google Assistant har.

  Jag gillar även att kunna svara på SMS med rösten, kalenderpåminnelser inför möten, EKG-koll av pulsen, väder, tvåminuters avslappningsövningar med detaljerade avläsningar (handsvett, puls, HRV) är superbra för att öva på att varva ner.

  Jag har även skaffat ett bankkort som jag har för att kunna göra blipp-betalningar med klockan. Supersmidigt!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Besviken. En stum knapp som som sitter helt fel placerad som gör att man trycker på den när man inte ska trycka på den och som sällan fungerar när man väl vill trycka på den. Skärmen likaså, känns som att man behöver blöta fingrarna för att den ska fungera, registrerar inte hälften av trycken och sveprörelser är en katastrof. Byter till appel watch.
 • Perfekt
  6 mån sedan