Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

HP Reverb G2 Virtual Reality Headset + Controllers

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla HP VR-glasögon (7)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  2 mån sedan
  Vänta och köp tills vi vet mer om varför sweetspot varierar mellan olika enheter. Är det är kvalitén i optiken som varierar för mycket? Se mer på youtube, sök på
  HP Reverb G2 Sweetspot Investigation: Did We All Get The Same Lenses?

  https://www.youtube.com/watch?v=Ekfcd64V1nw&t=2s
 • Bra

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Kan skriva under på det aliasund skriver. Vänta med att köpa.
  Jag testade detta hemma hos en vän. Sweetspoten är närmast obefintlig. Väldigt skarpt på väldigt nära håll, i centrum. Allt utanför centrum och allt, även i centrum, på lite längre avstånd, var suddigt. Jag köpte själv ett, men lämnade tillbaka det innan jag öppnat det, efter att ha provat hos min vän. Samtidigt finns det andra som är hur nöjda som helt. HP kanske har kvalitetsproblem i produktionen, vem vet...

  Uppdatering:
  Det har gjorts tester på Youtube med ett flertal G2, däe merparten upplevts som dåliga av sina ägare. Men inga skillnader mellan headseten kunde hittas. Så förmodligen handlar det om att huvuformen, ögonens placering, etc., påverkar upplevelsen. Inte HPs fel så jag höjer betyget några snäpp.
 • Alla omdömen

 • Mycket bra
  18 dagar sedan
  Grymt skarp bild. Bekväm. Bra ljud i högtalarna. Kräver sin dator. Helt ok tracking.
 • Utmärkt
  24 dagar sedan
  Fick till slut tag på headsetet! Mitt första riktiga headset och jag är supernöjd.
  Kör förvisso enbart DCS och lite FS2020. Handkontrollerna har funkat finfint i mitt fall, men å andra sidan behöver jag dem inte särskilt mycket.
  Skärpan är helt sjukt bra i sweetspoten. Nu går det även att se på långfilmer med SkyBox utan att störa sig på stora synliga pixlar som man hade i Gear VR.
  Enda nackdelen är att det inte går att få tag på RTX 3080, som behövs för att verkligen driva detta headset i sitt fulla potential i FS2020.
 • Bra
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Helt ok headset för den som vill ha ett komplett paket med rätt lite strul.
  För den som är van bör välja nåt annat.

  Trackingen är bristfällig men duger till det mesta. Förhoppningsvis kommer Microsoft uppdatera hur mjukvaran gissar vart kontrollen är baserat på accelerometern.

  Kontrollerna i övrigt lämnar mycket att önska. Dom är rätt obekväma och bisarrt nog så känns det mer naturligt när man växlar och använder vänster kontroll med höger hand.
  Batterierna måste också vara på 1.5v så vanliga uppladdningsbara duger inte. Och trotts att dom dom kräver två AA-batterier så är batteritiden på enbart 15h.
  (Hur kan Oculus lösa detta med enbart ett AAA?)

  Jag är ständigt rädd att tracking-ringarna ska knäckas av att man råkar stöta in i nåt.
  Dålig design rakt igenom. Hoppas på att HP släpper nya kontroller som går att uppgradera till.

  Mjukvaran Mixed reality portal visar i klassiskt Microsoftmaner hur dom tycker man ska använda en tjänst som går stick i stäv med vad användarna önskar. Ungefär som när dom tog bort startmenyn i WIndows 8.
  Man tvingats ständigt in i VR-portalen och man måste vänta på att miljön ska ladda. Detta går såklart inte att välja bort.

  Detta paket är dubbelt så dyr som Quest2 men det är vad man får betala om man vill slippa Facebook.
 • Dålig
  26 dagar sedan
  På tok för många kompromisser för att maximera förtjänsten med höga siffror på pappret men rätt kassa produkter i verkligheten, att dom kan med att ta mer pengar för dessa än Quest 2 är något av ett skämt då man får en klart sämre produkt i jämförelse förutom på ett par specifikationer
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Vänte tiden var förjävligt men det sannerligen värt det.

  Det var oerhört bra comfort på den, kändes knappt att man hade på den. Den var också oerhört lätt och bra balanserad vikt.

  Bilden var också sjukt bra, antagligen därför många köper detta headset.

  Ljudkvalitén var sjukt bra, nästan så bra att jag hellre har de istället för mina hörlurar.

  Kontrollerna vad bättre placerade, fortfarande ganska obekväma men som sagt bättre. Rekommenderar att köpa till grepp. (Jag köpte från Mamut)

  Trackingen var som förväntat. Kamerorna skulle kunnat vara lite bättre placerade för bättre tracking. Om man endast har i vardagligt bruk bör detta fungera bra. Det många gör fel är att de spelar med studio lampor och andra starka lampor vilket kommer kraftigt försämra trackingen då den trackas med ljus. För bäst gameplay rekommenderar jag ganska låg belysning.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag väntade på denna skit produkt i nästan 3 månader och jag var så jävla taggad på att äntligen få spela VR igen då min oculus rift hade tracking issues. Jag upplevde att G2:an var ett av dem mest bekväma VR headsets som jag har haft, det kändes verkligen som om jag fick ett perfekt grepp av den. Bildkvaliteten är också för jävla bra. Men här är typ vart allt positivt jag har att säga då efter här så gick allt skit.

  Jag hann ha mitt vr headset i 1 dag totalt innan den totalt pajade sig själv, en total spel tid av 2 timmar den 14 januari och redan på morgonen den 15 så startade jag upp Beat saber och från mitt högra hörlurssnäcka så kom det ett öronskärande ljud som bara var några millimeter från mitt öra. Ett väldigt högt typ statiskt ljud som bara blev högre och högre desto längre jag hade på spelet. Jag blev så jävla besviken efter att ha väntat i 3 månader och betalt 7500kr av mina pengar som bara gick rätt åt skogen.

  Ytligare problem, var att kontrollerna är väldigt obalanserade mina ena var tyngre än dem andra och dem drar också batterier som fan varje kontroll tar 2 AA 1,5 för båda. Och som urkan säger så har dem också massiva tracking problem. Köp något annat vr headset än denna. Jag spenderade mer tid i deras discord för hjälp för att den skulle få fungera.
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Bildkvalitén är som väntat suverän. All text är läsbar och saker på avstånd är mycket mer detaljrika.. Man känner sig inte längre närsynt när man närmar sig en kurva i ett racingspel som jag gjorde i min gamla Vive (1a gen).

  Jag har inte problem med att Sweet-spoten är orimligt liten. Den är bättre än min gamla vive iallafall.

  Trackingen på headsetet i sig är bra och jag upplever ingen nämnvärd skillnad från min Vive.

  Kontrollerna däremot är tyvärr mycket sämre. De trackar dåligt när man håller händerna högt, de trackar dåligt när man håller dem för lågt, de trackar dåligt när man håller dem för nära kroppen...
  De saknar lite mer avanverade funktioner som att känna av när man håller fingrar på knapparna utan att trycka vilket är lite synd. Att de inte kommer med inbyggda laddningsbara batterier är också lite irriterande.

  De funkar, men kommer man från lighthouse-systemet så bör man vara beredd på en nergradering.