Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanista London Wireless

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanista Hörlurar (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.30)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Gick ner från ett par AirPods Pro som satt kasst i öronen till Nero TX med bedrövlig mikrofon och slutligen till dessa. Känner att jag hittat rätt! Funktionaliteten påminner mycket om AirPods Pro med ambient mode, ANC och neutralt läge - vilket är perfekt.

  + Grymt, balanserat ljud
  + Toppen-brusreducering!
  + Smidig design
  + Sitter bra i öronen

  - Touchkontrollerna krånglar då och då
  - Kan ibland tappa Bluetooth-kopplingen med tystnad i 1 sekund
 • Alla omdömen

 • Ganska bra
  12 dagar sedan
  Ljud- och passformsmössigt det bästa jag provat under 1500 kr.
  Mjukvaran verkar dock vara gjord av ett par uttråkade sommarjobbare med glass i ena handen samt testad av ngn som inte var på plats.
  Men jäklar vilket bra ljud.
 • Dålig
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Detta är de sämsta hörlurarna jag någonsin använt.
  1. De autoplayar spotify (eller annat ljudprogram om det är öppet) även om spotify inte är igång i bakgrunden. Det går inte att stänga av denna funktion, varken via android, spotify, tasker eller hörlurarna. Om du gillar detta, fine, sätt det i pluskolumnen.

  2. De pausar vid minimala huvudrörelser när sensorn registrerar att hörlurarna åkt ur öronen, även om de inte har det. Jag kan inte med ord förklara hur frustrerande detta är. Det händer hela tiden.

  3. Touch-knapparna slutar ofta fungera tills dess att man återställer lurarna, men efter ett tag slutar de fungera igen.

  4. Om man använder touchen för att höja volymen, så höjer man även "rösten" vilket resulterar i att den fullkomligt skriker "CONNECTING, DISCONNECTED" osv. Detta går INTE att sänka på något annat sätt än att återställa hörlurarna och para om. Det är således helt menlöst att använda touchknappen för volym om man inte har som mål att ådra sig hörselskador på sikt.

  5. Batteritiden är otroligt bra. Det är synd för att det förlänger misären.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Använt dessa i drygt 6 månader. Bra ljud, bra passform. MEN...
  usel bluetooth som tappar kontakt med telefonen i fickan. Pausar hela tiden när man rör huvudet. Dessutom är mikrofonen inget vidare.
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Komforten och känslan är bra, de sitter bra i örat. Kontakten via Bluetooth däremot lämnar mycket att önska. Har använt dessa i ett år nu och när jag är ute och promenerar och har mobilen i höftficka så tappar hörlurarna kontakten hela tiden.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Bästa lurarna jag provat.
  Mycket bra ljud,bekväma att ha i öronen, i timmar. Bra batteri tid. Mycket bra busredusering.
  Ett minus är att man inte kan byta låt.
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Bra ljud, bra noisecancelling, bekväma, bra batteritid.
  Jag hatar touch controllerna på denna dock, pausar hipp som happ. Att kunna stänga av detta hade varit toppen. Upplever kontrollerna som tröga och det är skillnad mellan touch och tap men det är isåfall inget mina fingrar verkar vilja uttrycka, svenska beskrivningen säger dock endast "rör".
  Finns ingen app.
  Inga problem att använda en hörlur sålänge som man blockerar sensorn/har den andra luren i lådan. På datorn registreras det som två ljudkällor, så tex musik stängs av när man får ett samtal(voicechatt). I lådan finns en reset knapp vilket är jättebra för att tvinga bortkopplingar.
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Gillar ljudet och passformen. Enkla att hantera, men som andra sagt. Uppspelning stoppas då och då lite kort när man är ut. Det som inte ör bra är mikrofonen vid tal. Tar upp allt ljud runtomkring, inklusive ljudet av fotstegen. Synd eftersom det var en funktion jag ville skulle vara bra. Hyfsat prisvärda ändå
 • Dålig
  8 mån sedan
  De är väldigt dåliga på alla sätt.
  1. kass ljud! du hör bara bas och resten av musik instrumenterna hörs knapt.
  2. De känns som att de skulle ramla närsomhelst. Det gör att ANC är värdelös för att de sitter inte tajta.
  3. De pausas hela tiden när jag springer eller cyklar. Det, beror på att luften/finden berör play och pause funktionen på något sätt eller så tappar de kontakten med mobilen.
  4. den skrikande digitala kvinnliga rösten i hörlurarna som säger att HEADPHONE ARE CONNECTED/DISCONNECTED ELLER NOSE CANCELLING IS OF OR ON. Rösten sticker in i örats membran som en kniv och orsakar tinnitus och obehagliga konsekvenser.
  Urbanista london är inte väl utvecklade och billiga i konstruktionen.
  ingen bra köp.