Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Urbanears Luma

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Urbanears Hörlurar (18)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  1 månad sedan
  Bra Ljud och Batteritid. Resterande punkter värdelöst. Sensorerna som ska pausa musiken när hörluren inte sitter i örat gör lite som den vill då musiken ofta pausas och återupptas ett flertal gånger när båda hörlurarna sitter i öronen. Går knappt att prata i hörlurarna då mikrofonen inte håller en god kvalité. Har dessutom fått ett nytt par då jag reklamerade de första för samma problem.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Haft dom i 5 månader nu. Köpte dom för 500kr.
  Är egentligen bra för pengen men dom dras med två stora problem. Det gnisslar/tjuter ur lurarna när man inte spelar någon musik alternativt pratar i telefon. Samt att sensorerna som ska känna när man tar ut dom ur örat glappar. Bara när jag är ute och går så hoppar dom i och ur pga de lilla skakningar som blir av rörelsen.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Är inne på mitt andra par jag också som resensioner nedan. Har även jag samma fel. Dom har synkat ut och kan bara få en att fungera åt gången. Oavsett om ajg resettar dom. Utöver det är det missljud i dom, högfrekvent pip. Var samma på paret innan. Touch kontrollen finger uselt. Registrerar tocuh när det inte är det. Pausar och startar Google assistans i tid och otid. Verkligen skräp detta.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Hade svarta Urbanears Luma

  Haft två par där det första paret höll ca 3 månader innan parkopplingen slutade fungera, resulterade i ljud endast från ena örsnäckan. Efter byte till nytt par så höll det nya paret ca 1 dag innan samma fel uppkom.

  Hoppas detta problem kan åtgärdas för framtida produkter.

  I övrigt så var de bra i passform och ljud för priset jag betalade.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Verkade perfekt med trådlös laddning, fin design och material, ok ljud även för samtal vilket de flesta inte har. Allt det stämmer och de känns som en helt annan kvalité än de flesta andra.

  Problemet är bara att jag inte tror de testat dem nog alls innan de släpptes. Mitt första par funkade inte alls. Mitt andra pausar musiken hela tiden, har väldigt känsliga touchcontrols så man knappt vågar röra sig och har ofta ett störande pip i bakgrunden. Såg att fler haft de problemen så reklamerar igen nu och testar någon annan modell.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  låter bättre än airpods, men färger kanske inte passar alla...