Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hama Star 62

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Hama Kamerastativ (29)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Med pressad budget hade man inte mycket till alternativ och resultatet är ungefär lika deprimerande som min månadslön. Funktionerna lockar men levererar inget vidare.

  Som det tidigare har nämnts sitter kameran inte särskilt stadigt på huvudet och vilket gör det rätt värdelöst för panorering. Har man dåligt tålamod (vilket jag inte har som tur är) blir man snabbt trött på att sällan få in rätt vinkel med kameran. Bara man försöker skjuta en bild så vickar kameran vilket försvårar hela fotoprocessen.

  Blir dock en snäll fyra av två skäl.

  1. Fotograferar man inomhus eller i en väldigt lugn miljö med plan mark så går stativet iaf att använda (om än rätt trist).
  2. Mitt förra stativ var många gånger sämre, så i vilket fall var det en stor uppgradering.

  Fungerar om man är väldigt desperat och bara tänker fotografera väl valda områden någon enstaka gång, annars finns det mycket bättre alternativ om man går upp i prisklassen.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Världens skit! Köpte detta 2009, använde det i början några gånger och aldrig igen!
  Sjukt ostadigt, plastigt, väger inte ett skit.. Helt enkelt usel kvalle rakt igenom. Köpte ett triopostativ istället och gud vilken skillnad. Detta får nu agera blixtstativ tills jag skaffat ett till riktigt blixtstativ.

  Även om du har ont om pengar men känner att du vill ha ett stativ, håll dig ändå långt ifrån det här! Du kommer helt seriöst ångra dig om du köper detta!

  Världelöst!
 • Dålig
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Lika billigt som snor men också ungefär lika användbart.

  Den primitiva låsningen i huvudet (i synnerhet för panorering) och rangligheten överlag gör att det inte lämpar sig för varesig foto eller video; för video är det snyggare med handhållen kamera än ett vickande stativ, för foto är det lättare att frihandsfotografera än att rigga stativet.

  Stativet är så vickigt att det skakar bara av slutaren i min kamera även när spegeln är i uppfällt läge. Med andra ord inte till mycket hjälp vid långa slutartider.

  Konstruktionen är stor del baserad på klister istället för skruvar och verkar suspekt på viktiga punkter. Det är billigare med ett kvalitetsstativ än att köpa en ny kamera efter den har blivit krossad emot asfalten.

  Jag köpte det som tillfälligt stativ medan jag sparar ihop till ett riktigt, men det har inte fått mycket användning när en fjärils vikt nog kan få det att kollapsa.

  Lägg pengarna på pizza och en B-hyrfilm istället.
 • Usel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Värdelöst plastskit, går att användas mycket sparsamt, glappar otroligt mycket övertallt efter 4-5 dagars sporadisk användning.
 • Acceptabel
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Ganska plastig, men bra mått. Tips: Köp stativ med mer kvalité direkt om du ska satsa på att fota.