Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Tobii Eye Tracker 5

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Tobii Tillbehör (2)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Uppdatering:
  Pga konstant strul med att få ögonen att detekteras då man skall starta trackern så sänks betyget till knappt godkänd. Huvudrörelser detekteras alltid direkt men ögonen är det konstanta problem för trackern att hitta initialt. När trackern väl har hittat ögonen så brukar det fungera felfritt för det mesta. Det är den initiala detekteringen som krånglar. Något märkligt är det i alla fall och det måste åtgärdas. Just nu i skrivande stund så gick ögon detekteringen på efter flera minuter av väntan. Misstänker att det är något problem med en eller flera tobii relaterade tjänster i windows.
  I vilket fall som hels så har detta pågått länge nu men tobii verkar inte bry sig särskilt mycket om att lösa problemet. Tyvärr.

  Initialt betyg:
  Gillar den skarpt. En ständigt ökande lista av spel som stöds. Det gör det den ska och gör det relativt bra.

  Stöds numera av FaceTrackNoIr via en plugin vilket är ett stort plus. Det gör att man kan få viss funktionalitet även i spel som inte har officiellt stöd. Stort tack till Tobii för detta samarbete. Det uppskattas och jag hoppas att samarbetet med FaceTrackNoIr's utvecklare kan fortsätta med ännu mer funktionalitet så att vi får enklare konfigurationsmöjligheter även för spel som inte har officiellt stöd.

  Hade önskat att det fanns bättre justeringsmöjligheter när man kalibrerar för att få det mera exakt. Det känns som om kalibreringen är för snabb och trubbig och att det finns utrymme för förbättring. Varför snabbspola över en funktion som är så viktig för slutresultatet? Efter kalibrering så får man alltid en "synbubbla" som har en viss förskjutning i x och y led jämfört på det man tittar på. Precisionen försämras även när det är mindre ljus i rummet, på kvällar exempelvis.

  Bortsett från vissa brister så är det helt klart en intressant produkt att ha som gamer och något som jag är glad att jag har i min ägo. Fortsätt utveckla och förbättra så kan det här bli riktigt bra.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  7 mån sedan
  Ascool och fungerar extremt bra. Spelar Assassins Creed och Star Citizen som har stöd för eye tracking.