Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Philips TAT2205

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Philips Hörlurar (129)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  De tappar bt-uppkopplingen i några ögonblick nu och då, ibland är de något osynkrona i ljuduppspelningen så man måste para om till mobilen, och enligt de jag pratat med är micen ganska bedrövlig och de saknar hearthrough och anc.

  Men jäklar, för 200 kr är det här ett av mina bästa köp. Köpte dem som tillfälligt substitut för reklamerade Jabra 65t Elite Active, nu överväger jag om jag ens behöver några andra. Bra ljud med tung bas (särskilt om du använder eq), lång batteritid, sitter bra i öronen (faller inte ur på gymmet eller löpbandet för mig), är vattentåliga och etuiet är litet och smidigt med magneter.

  Med tanke på priset är det en given 5/5.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Den här produkten trodde jag skulle vara en uppgradering av de tidigare Philips UT102. Men icke. Dessa är oanvändbara. Känns billigare och plastigare, men framförallt är bluetooth-connectionen extremt dålig, och går praktiskt taget inte att använda. Det bryts, tappar eller hackar ca 10 gånger per låt, minst. Köpte dem för 199, men det är alldeles för dyrt för det här.

  Slängde kvittot eftersom jag trodde de skulle fungera som UT102. Sämsta beslut jag gjort. Är nog bortskrämd från Philips hörlurar i och med detta.
 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Köpt för 290:-. Mycket bra för det priset.

  I familjen finns true wireless Jaybird Vista, JBL Reflect Flow samt lite äldre med sladd JBL Reflect Contour samt Devoniq Envy.

  Ljudmässigt är de bra, hade jag inte kunnat jämföra hade jag varit nöjd. Lyssnar man mest på välproducerad pop så låter de bra, lyssnar man som jag mest på musik med distade gitarrer så är det fortfarande helt ok (Metallica One brukar vara min referenslåt).

  De sitter bra i örat även om de för mig inte fungerar vid löp-träning. Ingen anmärkning på laddbox eller något annat.

  Bland dessa rankar jag dem enligt följande utan hänsyn till pris
  1:a JBL Flow och Vista beroende på musiksmak
  2:a TAT2205
  3:a Devoniq Envy
  0:a Reflect Contour som saknar allt vad bas eller inlevelse heter...