Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco SH-OP01

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  6 dagar sedan
  Tanken är jättebra, utomhusuttag som inte behöver någon kontroller för att styras utan som bara går via en app. Problemet är som andra nämner att Wifi-mottagningen är *TRAGISK* på enheten.

  Provade dra en kabel till en Unifi UAP-AC-Mesh bara rätt över golvet och la den i rummet närmast enheten(fast inomhus då så 1st vägg ivägen och 3 meter ifrån), ställde accesspunkten på endast 2.4GHz(Dosan klarar bara 2.4) och högsta sändningsstyrka. Dosan tappar anslutning minst en gång per dygn(kräver en manuell powercycle då) och gnäller hela tiden på "Svagt Wifi". Står jag med min androidtelefon och håller den bredvid Deltaco-dosan så får jag 90MBit/s på 2.4GHz med bredbandskollen och -50dBm signalstyrka med Wifi Analyzer. Enligt Deltaco-dosan mäktar den bara med -77dBm vilket är värdelöst.

  Då dosan är gjuten i ett stycke kan man inte heller sprätta upp den och försöka modifiera antennanordningen så har du inte en utomhus-AP inom 2 meter från enheten så leta vidare efter en bättre lösning.

  ENDA fördelen är att om jag ställer in timers direkt jag powercyclat den så verkar den komma ihåg detta och slå på/av strömmen vid de tillfällena även om den är "offline" senare.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Har två stycken som sitter 10m från min ytterfasad. Router innan för väggen. Båda enheterna går offline hela tiden. Köpte dessa för att ersätta mina nexa som som inte tvåvägs kommunicerar. Men det här blev rikgit dåligt.