Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Deltaco SH-OP01

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.17)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Var lite meckigt att installera för instruktionen var dålig. Ni som har problem föreslår jag att ni gör så här efter ni laddat ner appen och skapat konto.

  1) Sätt i en lampa och tänd den med knappen på smart uttaget.

  2) Sök Wi-Fi på en enhet och gå snabbt till 3 och utför Knapptryckningen under 3 till enheten dykt upp. Då vet ni hur länge 3 ska utföras vid en installation.

  3) Håll ner knappen i minst 5 sekunder, skulle säga nästan 10 sekunder. Lampan ska först släckas och sen tändas, sedan efter en stund blinkar leden på det sätt den ska.

  4) Nu kan ni följa installationen i DELTACO appen, denna enhet söks upp under ”Ström” vilket inte heller är självklart. :)

  Återkommer när jag testat mer, men efter lite strulig start funkar allt bra och jag styr den med mina Google Home hemma för att slippa ytterligare en app. Verkar göra vad den ska. Skönt att äntligen hitta en smartplugg för utomhusbruk.

  Dragit av en stjärna för den inte fungerar med Apple Homekit! :(

  Uppdatering. Hittade en superbra funktion i appen. Man ser effekten, strömstyrkan och spänningen samt även hur mycket förbrukningen varit per månad och totalt. Asså hur coolt/bra är inte det?! Går även att få till så den slår till vid en viss temperatur/prognos utomhus, mycket snyggt! Här fick produkten en stjärna till. 👍
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Supernöjd. Har flera daltaco uttag hemma så installation är super enkel. Ett tipps är att ansluta till 2.4ghz (wifi) som når längre än 5ghz bandet. Vi har två st vid vårart garage som står ca 20-22m ifrån huset. Mottagningen är svag på wifi där men det fungerar klockrent ändå. Man kan ställa in tider för alla veckans dagar. Samma eller olika tider. Vi har bara använt dom några dagar nu och är jätte nöjda. Låt kabelen sitta i bilen hela tiden och slå på via mobil/plattan innan du ska åka.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Har två stycken för att styra motorvärmare på våra två bilar.

  Köpte först en Osram outdoor plug. Den visade sig vara vara så löjligt stor att den inte går att sätta upp på ett på ett diskret och snyggt sätt.
  Då är ju Deltaco pluggarna briljant små och diskreta. Jag har hittills efter ett par månader inte haft något som helst problem med Wifi-mottagningen.Båda sitter i alla fall 7-8 meter ifrån routern.
 • Dålig
  6 mån sedan
  Tanken är jättebra, utomhusuttag som inte behöver någon kontroller för att styras utan som bara går via en app. Problemet är som andra nämner att Wifi-mottagningen är *TRAGISK* på enheten.

  Provade dra en kabel till en Unifi UAP-AC-Mesh bara rätt över golvet och la den i rummet närmast enheten(fast inomhus då så 1st vägg ivägen och 3 meter ifrån), ställde accesspunkten på endast 2.4GHz(Dosan klarar bara 2.4) och högsta sändningsstyrka. Dosan tappar anslutning minst en gång per dygn(kräver en manuell powercycle då) och gnäller hela tiden på "Svagt Wifi". Står jag med min androidtelefon och håller den bredvid Deltaco-dosan så får jag 90MBit/s på 2.4GHz med bredbandskollen och -50dBm signalstyrka med Wifi Analyzer. Enligt Deltaco-dosan mäktar den bara med -77dBm vilket är värdelöst.

  Då dosan är gjuten i ett stycke kan man inte heller sprätta upp den och försöka modifiera antennanordningen så har du inte en utomhus-AP inom 2 meter från enheten så leta vidare efter en bättre lösning.

  ENDA fördelen är att om jag ställer in timers direkt jag powercyclat den så verkar den komma ihåg detta och slå på/av strömmen vid de tillfällena även om den är "offline" senare.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Har två stycken som sitter 10m från min ytterfasad. Router innan för väggen. Båda enheterna går offline hela tiden. Köpte dessa för att ersätta mina nexa som som inte tvåvägs kommunicerar. Men det här blev rikgit dåligt.