Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Book Cover Keyboard for Galaxy Tab S7+ 12.4 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Tangentbord (17)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag är ett trogen kund till Samsung och gillar också den stora s7+ tableten.

  När det kommer till denna produkt så är det en total miss. Redan före köp så finns misstanke med avsaknad av bakgrundsbelysning och högt pris men produkten ger också ett billigt intryck.

  Till skillnad från Microsoft Surface Pro som nästan blivit branschstandard med sin dubbellänkade koppling vid fästet så saknar denna det. Detta medför att tangentbordet i stängt läge ligger o flyter på skärmen och inte ligger fast. När man bär tableten så känns det billigt. Om du skriver på keyboard och stänger tableten genom att fälla "up" tangentbordet så ska tablet gå i sleepläge... men eftersom tangentbord är så löst så glider det ned och hänger ca 7-8 mm så att sleepläge inte aktiveras på tableten. Åter igen billigt och för att vara Samsung svårt att förstå att de missat detta. Starkare magneter och dubbelvikt magnetfäste (som Surface) nedtill hade löst saken och belysning hade inte skadat liksom BT för att andvända till andra produkter som extra nödlösning. Prissättning på ca 300kr istället för 1500kr hade varit lämpligt. Pinsamt.

  Bakstycket sitter bra.

  Uppdatering

  Om du andvänder Microsoft Remote (RD) Client App för att jobba med dator på tabletten så fungerar ej musplattan ordentligt. Inget scrollande eller högerklick. Du kan däremot koppla till annan mus edy istället. Detta keyboard gick precis från betyg 1a till helt värdelöst när man måste köpa till mus för att få fungerande knappar. Peka skärm 2 sek eller trippel touch blir samma som högerklick istället.... Samsung saknar stöd i frågan.