Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Pikmin 3 Deluxe (Switch)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Nintendo Switch-spel Nintendo Switch-spel (993)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Äger detta spel även på Wii U och har spelat över 200 timmar där. Så fort jag fick notisen om att det skulle komma till Switch så la jag in en förhandsbokning och har lagt in över 50 timmar i det på Switch. För de som aldrig spelat Pikmin ska man inte oroa sig, det är ett jättebra spel att börja med! Och för de som äger det på Wii U, köp det på Switch också! Det finns en hel del nya grejer i spelet och man får all DLC som fanns på Wii U. Det är verkligen värt det! Det enda jag störde mig lite på är att kontrollerna är lite annorlunda från Wii U, men man vänjer sig snabbt!

  Pikmin är en helt fantastisk serie som verkligen förtjänar mer uppmärksamhet. Förhoppningsvis får vi något speciellt till deras 20 års jubileum. Älskar denna serie så mycket att bara en announcement utav en uppföljare skulle duga gott och väl som 20 års jubileum, men än bättre vore så klart en HD-remake av de två första spelen!
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Helt suveränt spel! Otroligt charmigt och härligt att spela! Rekommenderar starkt till både nykomlingar som erfarna spelare till Pikmin serien. Även om man spelade det på Wii U är det helt klart värt det att skaffa det igen på Switch!
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  F.A.N.T.A.S.T.I.S.K.T. Det är det minsta man kan säga om denna serie och detta spel, även om det är lite kortare än Pikmin 2, är det också! Rekommenderas starkt till både sådana som aldrig spelat Pikmin, det är ett jättebra första spel som kan få en hooked på hela serien, och till sådana som redan spelat 3:an på Wii U. Pikmin 3 Deluxe innehåller alla DLC kartor från orginalet och en hel del coolt extra content i form av Side stories och lite annat smått och gott! Vissa kanske tycker det är lite lite, men när det kommer till en serie som tar ca 9 år mellan spelen, så uppskattar man verkligen detta lilla extra! Riktigt häftigt och verkligen värt full pris!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Amazing game, had such a great time with it! Would highly recommend it to anyone and everyone, even if you owned it on Wii U! If you want to relax, this is a really soothing game, but if you want play fast-paced, you can too! You as the player get to choose your way to play!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Hade förhoppningar, men fruktansvärt kort story, spelade genom på mindre än en dag.
  Sen multiplayer va sämre än pikmin 2.

  Slösa inte pengar på detta spel, då demospel har mer att ge än detta..