Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (24)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Inte rolig alls. Jag får dels skylla mig själv (visste vad jag gav mig in på) men det har även dykt upp oväntade saker.
  + snyggt armband
  + bra storlek
  + 4g
  + kunna ta samtal med högtalare/mic
  + samsung pay
  - hemsk batteritid
  - snurrbara "bezel" (ringen) bättre på föregående (mer kvalitet)
  - totalt värdelösa hälsofunktioner (fungerar inte alls!)
  - bixby
  - svårt att ansluta till android då-och-då
  - knappt några nyttiga appar

  Kommer från äldre Samsung samt Huawei samt Fitbit.
  Har inte en Samsung mobil längre men den verkar fungera ganska OK ändå..

  Mitt syfte med köpet var en smartklocka som kan ersätta mobil/plånbok samt hälsotracker. Naturligtvis kan inte en klocka ersätta mobilen helt men stundvis..

  Det var ju utskrivet att batteritiden var ca 56 h så jag var inställd på dålig batteritid - MEN jag har stängt av skärmen helt (enda sättet att tända är med fysiska sidoknappen), valt en svart urtavla när den väl lyser, stängt av GPS, stängt av Wifi, jag har LTE påslaget då BT saknas (uppskattar det till kanske 3-4 gånger per dag då jag lämnar mobilen), samt hälsofunktionerna avläsning 1 gång/h. Bär den dygnet runt - och den räcker inte 2 dagar dvs laddar en morgon och jag måste ladda den kvällen dagen efter.

  Bezel-ringen tycker jag kändes bättre på föregående modell, kändes mer kvalitet.

  Hälsofunktionerna är obefintliga, jag sitter och jobbar i soffan hela dagarna och den berömmer mig för att jag rört mig så mycket. Sovpoängen säger att jag sovit 8-12 min djupsömn varje natt sen köp (3 veckor). Möjligtvis att stegräknaren fungerar. O2 mätaren (ja jag vet att det är en relativ) visar 90%(!?) typ alltid.

  En besvikelse jag borde förstått är appar, jag trodde man i princip skulle kunna lämna mobilen då och då, men det enda man har i klockan är samtal och SMS, dvs samtal eftersom man idag använder andra typer av messengerappar. Det här är väl inte direkt klockans fel utan plattformen man valt. Värt för andra att tänka på.

  Nu använder jag denna klocka på dagarna och en fitbit Charge 4 dygnet runt på andra armen för att få med hälsostatus. Dvs en totalbesvikelse. Innan denna klocka hade jag en föregångare Samsung och en Huawei GT vilket ser muppigt ut, två stora klockor (Huawein har 2 veckors batteritid!)

  Samsung skall ha cred för Samsung pay dock, den e riktigt najs om man har en bank de har samarbete med. Tyvärr har möjlighet till betalning via magnetremsan försvunnit vilket man kunde på min förra (tror det är EU-direktiv dock...)
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Superb.
 • Dålig
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Riktigt missnöjd med Samsungs smartwatch. Har testat alla tre modellerna som har stöd för lte. Alla tre drar ca 20% av batteriet i timmen när den inte är ansluten till telefonen. Ingen av klockorna har heller lyckats skicka och ta emot sms när den inte är ansluten till telefonen.

  Jag har provat med olika telefoner och även olika operatörer men samma problem. Även kontaktat samsung som säger att det måste vara fel hos operatören och inte kan göra något.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Helnöjd! Tillsammans med en Samsungmobil blir det full pott. Enda som finns att klaga på är väl att den suger batteri vid träning. Fast då kör jag Spotify via LTE med kopplat Blutoothheadset samt GPS.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Batteritid är visst bra. Nedanstående recension jämför med en semi-dum klocka. Inte samma liga riktigt. Syrenivån är visst bra. Men dra åt armband ordentligt.

  Lättare, snyggare och sexigare än galaxy Watch.
 • Knappt godkänd
  21 dagar sedan
  Värdelös batteritid. Måste laddas varje dag med displayen "Always On" om man inte använder den enbart som smycke. Min gamla Garmin 256 klocka behövde bara laddas var åttonde dag med displayen "Always On". Blodsyrenivåmätningen är också helt värdelös. Om man jämför med en som man sätter på fingret så visar klockan ibland 80% och fingermätaren 96%.
  Absolut inte prisvärd.