Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 3 45mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.25)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Dålig

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Inte rolig alls. Jag får dels skylla mig själv (visste vad jag gav mig in på) men det har även dykt upp oväntade saker.
  + snyggt armband
  + bra storlek
  + 4g
  + kunna ta samtal med högtalare/mic
  + samsung pay
  + samtalshanteringen med mobilnätet * (se nedan)
  - hemsk batteritid
  - snurrbara "bezel" (ringen) bättre på föregående (mer kvalitet)
  - totalt värdelösa hälsofunktioner (fungerar inte alls!)
  - bixby
  - tappar anslutningen till android hela tiden (jag har ej samsung mobil!)
  - knappt några nyttiga appar
  - inte kompatibel med tidigare fina laddare

  Kommer från äldre Samsung samt Huawei samt Fitbit.
  Har inte en Samsung mobil längre men den verkar fungera ganska OK ändå..

  Mitt syfte med köpet var en smartklocka som kan ersätta mobil/plånbok samt hälsotracker. Naturligtvis kan inte en klocka ersätta mobilen helt men stundvis..

  Det var ju utskrivet att batteritiden var ca 56 h så jag var inställd på dålig batteritid - MEN jag har stängt av skärmen helt (enda sättet att tända är med fysiska sidoknappen), valt en svart urtavla när den väl lyser, stängt av GPS, stängt av Wifi, jag har LTE påslaget då BT saknas (uppskattar det till kanske 3-4 gånger per dag då jag lämnar mobilen), samt hälsofunktionerna avläsning 1 gång/h. Bär den dygnet runt - och den räcker inte 2 dagar dvs laddar en morgon och jag måste ladda den kvällen dagen efter.

  Bezel-ringen tycker jag kändes bättre på föregående modell, kändes mer kvalitet.

  Hälsofunktionerna är obefintliga, jag sitter och jobbar i soffan hela dagarna och den berömmer mig för att jag rört mig så mycket. Sovpoängen säger att jag sovit 8-12 min djupsömn varje natt sen köp (3 veckor). Möjligtvis att stegräknaren fungerar. O2 mätaren (ja jag vet att det är en relativ) visar 90%(!?) typ alltid.

  En besvikelse jag borde förstått är appar, jag trodde man i princip skulle kunna lämna mobilen då och då, men det enda man har i klockan är samtal och SMS, dvs samtal eftersom man idag använder andra typer av messengerappar. Det här är väl inte direkt klockans fel utan plattformen man valt. Värt för andra att tänka på.

  Nu använder jag denna klocka på dagarna och en fitbit Charge 4 dygnet runt på andra armen för att få med hälsostatus. Dvs en totalbesvikelse. Innan denna klocka hade jag en föregångare Samsung och en Huawei GT vilket ser muppigt ut, två stora klockor (Huawein har 2 veckors batteritid!)

  Jag gillade verkligen laddaren till gamla Samsungklockan där den stod i ett litet ställ upprätt med klockan tänd, nu följer det med nån sån där liten rund platta som far runt när man skall placera klockan, och naturligtvis fungerar INTE de gamla laddarna.

  Samsung skall ha cred för Samsung pay dock, den e riktigt najs om man har en bank de har samarbete med. Tyvärr har möjlighet till betalning via magnetremsan försvunnit vilket man kunde på min förra (tror det är EU-direktiv dock...)

  * samtalshanteringen fungerar klockrent! Har Telenor abonnemang och hängt på klockan som nån slags "extra enhet" till mitt abonnemang. Jag var ju säker på att man skulle få massa missade samtal på den andra enheten man inte svarar i. Jag förstår inte hur det tekniskt fungerar men svarar jag i klockan så har jag ett mottaget samtal i mobilen (inte ett missat samtal). Det är som att Telenor kan tala om för mobilen att samtalet missades inte. Grym kvalitet! SMS fungerar också jättebra mellan enheterna (men det är väl inget som vanligtvis används idag)

  Redigerar #1:
  Den är långsam, laggar i menyerna, jag har tagit hem 1 liten app till klockan det är allt. Att starta Samsung pay kan ibland ta 10 sek?! Helt otroligt o inte ok för en klocka 2020 i denna prisnivå.

  Redigerar #2:
  För att verkligen testa batteritiden REALISTISKT så har jag nu haft klockan sen i måndags morgon utan att ladda den, det är nu 48 h senare. Jag har stängt av ALLT utom bluetooth. Skärmen tänds enbart med fysiska knappen, klockans bakgrund är svart, stängt av alla hälsofunktioner man kan (tror jag, steg räknar den fortfarande), ingen LTE, WiFi eller GPS. Och för att vara ärlig har jag inte använt klockan alls.. tror jag, eftersom jag får tiden från min fitbit. Nu är batteriet nere på 31%. Så deras uppskattade 58 h är väl kanske rimlig (nu bör min överleva bortom detta). Men skall du nå till 58 kommer du behöva kompromissa och stänga ned en hel del.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Batteritid är visst bra. Nedanstående recension jämför med en semi-dum klocka. Inte samma liga riktigt. Syrenivån är visst bra. Men dra åt armband ordentligt.

  Lättare, snyggare och sexigare än galaxy Watch.
 • Mycket bra

  Gillat omdöme
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  KLOCKAN ÄR VATTENTÄT & KLARAR ATT DUSCH MED TVÅL OCH BADA I VANLIG POOL, INTE SALTVATTEN.

  Måste nog tillägga att många omdöme på klockan här är från folk med tummen mitt i näven och inte har någon teknisk kunskap. Ta "låga betyg" med en nypa salt, det är med stor sannolikhet handhavandet som felar.

  Köpte klockan med Samsungs rabattkod på 500kr och fick den för ca 5000kr.

  Är väldigt nöjd med klockan, sitter bra och känns bra. Har använt den på alla gympass som brukar hålla på 1~1.5h och innan dess har jag den på jobbet medan jag levererar paket.

  Alla funktioner fungerar klockrent, alla olika mätningar osv.

  Lämnar man telefonen och kör på 4g så får du sms i klockan, negativt att man endast kan använda Samsungs egna meddelande app i klockan. Du får även samtalen när du har lämnat telefonen hemma och endast har klockan med dig. Skicka sms och ta emot samtal med endast klockan funkar 100%.

  Det ända klagomål är att batteritiden kunde varit bättre. Jag är dock en tung användare med always on display, konstant pulsmätning och stegräkning osv.

  Klockan tas av från laddning runt 07.30 och anländer hemma runt 5~10% då jag tränat på gymmet med klockan+kopplad till Galaxy buds och streamar Spotify. Utan gymmet har jag runt 50% då 4g drar väldigt mycket batteri.

  Det ska komma en uppdatering där batteritiden ska förbättras.
 • Alla omdömen

 • Dålig
  7 dagar sedan
  Oerhört missnöjd med mitt köp då man måste ha en Samsungmobil för att överhuvudtaget kunna använda alla funktioner. Det jag hade sett fram mot var att använda Samsung Pay men det går inte om man har en IPhone (vilket jag har) eftersom det inte finns att ladda ner i Galaxy Watch-appen på iOS. Man är också tvungen att se över om leverantören har en viss typ av aktivering av eSim eftersom även den i många fall kräver en Samsungmobil. Tele2 och Telia exempelvis kräver att man har det medan man på Telenor kan aktivera eSim med en iPhone (men den måste också stödja eSim).
  Det finns säkert många fler funktioner som kräver en mobil från Samsung men detta räckte för att jag skarpt avråder alla iPhone-ägare till denna klocka.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Min första smartklocka så har inte så mycket att jämföra med.

  För det första måste jag skriva att batteritiden inte är något problem om man kör med standardinställningarna som klockan kommer med. Höll på och inte köpa klockan tack vare alla som skrivit att batteriet skulle ta slut på 3-6 timmar..

  Börjar man köra med GPS alltid på, klockan alltid på, notifications på allt så kommer den så klart att dra slut på batteriet snabbare.

  Har haft klockan i ca 2 dagar nu och den drog ca 50% batteri på 36 timmar.

  Den är snabb, sjukt enkel att installera om man har samsung mobil, aktivera eSim var bara några klick.. Vad mer behöver man?

  Lite dyr - det är väl mest det negativa med den.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  tldr - Bra klocka av hög kvalitet med bra funktionalitet.

  Jag gick till denna från en Fitbit Charge 2. Ville ha en smartklocka och var beredd att kompromissa med batteritiden.

  Har använt den i en månad nu, varje dag.
  Apputbudet var över förväntan. Saknar fortfarande ett par appar så som Google Assistant men det lär ju komma en vacker dag.

  Annars har den all funktionalitet jag behöver. Har bara köpt till navigations app. Fungerar klockrent med min Samsung Galaxy S20 Ultra.

  Mäter mina löptturer utan problem och mäter även puls ordentligt. Batteritiden verkar vara vad de lovar. Tar av min på nätterna men har aldrig maxat ut den de få gånger den gått 2 dagar utan laddning. Kör BT koppling till telefonen i väntan på e-sim från min mobiloperatör.

  Kör också Samsungs egna urtavlor. Konstaterat att Facer äter upp ram i klockan och gör den seg.

  Det här är just nu den enda klocka som kommer i närheten av en Apple watch.
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Tyckte att klockan var bra tills jag glömde av mig och duschade med den på. Alla funktioner finns kvar, men inte själva tryckfunktionen, så den kan inte kommunicera med min mobil längre.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Superb.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Riktigt missnöjd med Samsungs smartwatch. Har testat alla tre modellerna som har stöd för lte. Alla tre drar ca 20% av batteriet i timmen när den inte är ansluten till telefonen. Ingen av klockorna har heller lyckats skicka och ta emot sms när den inte är ansluten till telefonen.

  Jag har provat med olika telefoner och även olika operatörer men samma problem. Även kontaktat samsung som säger att det måste vara fel hos operatören och inte kan göra något.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Helnöjd! Tillsammans med en Samsungmobil blir det full pott. Enda som finns att klaga på är väl att den suger batteri vid träning. Fast då kör jag Spotify via LTE med kopplat Blutoothheadset samt GPS.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Värdelös batteritid. Måste laddas varje dag med displayen "Always On" om man inte använder den enbart som smycke. Min gamla Garmin 256 klocka behövde bara laddas var åttonde dag med displayen "Always On". Blodsyrenivåmätningen är också helt värdelös. Om man jämför med en som man sätter på fingret så visar klockan ibland 80% och fingermätaren 96%.
  Absolut inte prisvärd.