Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Samsung Galaxy Watch 3 41mm LTE

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Samsung Smarta klockor (26)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Knappt godkänd

  Gillat omdöme
  4 mån sedan
  Bra klocka med många funktioner men tyvärr är det mycket man saknar. I princip alla appar till klockan kostar pengar och det är jag helt okej med men däremot så finns det inte någon möjlighet att testa appen innan köp eller returnera appen. Så du köper appar i blindo och ca hälften fungerar och det mesta är skräp som är knappt användbart. De få appar som är bra är svåra att hitta.
  I övrigt fungerar klockan bra. Dock går det inte på något lätt sätt att exportera ut data från hölspregistrering om man använder Samsungs lösningar. Det går att exportera men bara en bråkdel av datan följer med. Så om du jobbar i andra mjukvaror så rekommenderar jag inte denna klocka. Om du däremot är nöjd med det som samsung erbjuder så är det ok.
  Senaste uppdateringen erbjuder ekg och blodtrycksmätning vilket fungerar bra men troligen inte något man kommer använda så mycket.
  Går bra att spela musik via Spotify på klockan och efter senaste uppdateringen så fungerar det mycket bättre med Spotify tillsammans med tränibgsregistrering.

  Klockan är helt okej men önskar att mjukvaran var bättre. Framförallt när det kommer till appar. Hade gärna sett att man kunde ångra köp eller testa appar innan köp. Och skulle gärna sett lite mer appar från Samsung som ingått. (exempelvis visa text notiser, intervall timer, GPS karta etc)

  Batteritiden är ok och håller ungefär ett dygn.