Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Wireless Desktop MK710 (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Mus + tangentbord-paket (60)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Använt i flera år nu(tangentbordet då!), musen är för liten för min hand.
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fungerar mycket bra.
  Tangentbordet är skönt, likaså den musen.
  Dock känns musen aningen plastig.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har inget att klaga på. Använder detta till jobbdatorn och batteriet har hållit sig i ca 2 år nu. (2 av 3 streck kvar på indikatorn). Aldrig upplevt något problem med överföringen till mottagaren.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Musen är kort och liten, den ligger inte skönt i handen (jag har små händer). Jag tycker att det blir krav på handledsstöd vid användning. Den är tung och fladdrig. Jag gillar när musen är tung, men inte när den är tung baktill. Den ska vara lite tung framtill så precisionen blir bra.

  Tangentbordet ser ok ut i mina ögon: dvs. det har mellanrum mellan piltangenterna och insert/home/delete/end/pgup/pgdown samt en tvåradig returnknapp. Vissa säger att de saknar AltGr-knapp på vänster sida av tangentbordet, det har jag aldrig sett på något annat tangentbord heller, jag vet inte vad de menar. Tangenterna är svampiga och det låter inte när man skriver. Mitt Trust-bord är bättre känsla på. Att jag inte förstår vitsen med trådlöst tangentbord drar inte ned betyget.
 • Knappt godkänd
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Musen tung, men ganska precis för att vara trådlös. Batterier räcker väldigt länge.
  Knappar slutar fungera, den ena efter den andra. Jag har öppnat tangentbordet och lagt en droppe kontaktlim på den lilla silikonfnutten som plastknappen trycker på. Snart är det nog dags att öppna tangentbordet igen, denna gång spökar "h"-knappen emellanåt.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Inköpt som ersättare för medföljande tangentbord till datorn på jobbet. Hade inget krav på att köra trådlöst och hade redan en Razer gamingmus. Lite fel förutsättningar men tangentbordet såg stabilt ut, musen kanske var ok och det var ett bra erbjudande på paketet.

  Musen:
  Helt ok men inte alls lika skön som den mus jag hade innan. Två AA batterier gör att den är förhållandevis tung. Den glider heller inte lika bra som min tidigare. Scollhjulet är sladdrigt och svårt att ställa i "klick"-läge, det beror säkert på att det går att klicka i sidled och ställa om att rulla fritt. Den är för liten för att vila hela handen på den, du får ha handleden i bordet och då är känsligheten för låg. Den åker in i ett skåp.
  - Glider dåligt
  - Sladdrig och skallrar på grund av scrollhjulet
  - För liten och inget vänligt grepp
  - Låg upplösning på lasern
  +- Ganska tung
  + Lasern läser bra direkt på bordet (Lasern i Razer-musen fungerar inte alls där)

  Tangentbordet:
  Troligen det svampigaste tangentbord jag någonsin suttit med, den taktila känslan är kass. Tangenternas höjd är som scissor switchar på en bärbar, att trycka ner dem är som att peta på gammal gröt (först minimalt motstånd, sen slår man i botten). Tiden har sprungit förbi tangentbord av den här typen.
  - Noll taktil känsla innan tangenten går i botten
  - Hittar inget läge på lutning som passar mig, det ena är för lite det andra för mycket
  +- Mycket snabbfunktioner (?!)
  + Skönt handledsstöd
  + Låter inte alls när man skriver på det
  + Säkert bra batteritid (inget jag vet om än)
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Uppdatering 4: Efter några års användande så är drivrutinerna väl fungerande och stabila. Produkten släpptes dock utan att fungera fullt ut (gick inte att skriva @ i webbläsare).
  Jag trivs nu väldigt bra med detta tangentbord. Displayen använder jag aldrig.
  Har köpt ett tangentbord till. Planerar att skaffa detta tangentbord till samtliga datorer på kontoret.
  Den viktigaste orsaken är den enormt långa batteritiden i kombination med lasermus.
  Efter några års användande höjer jag betyget. Just lång batteritid och lasermus gör det lämpligt för kontor.

  Uppdatering 3; Nu har nya drivrutiner kommit som gör att jag äntligen kan skriva @ i chrome utan problem! Lagget är borta.
  Höjer därför betyget från 1 stjärna till 7 stjärnor. Absurdt att Logitech säljer tangentbort med ofärdiga drivrutiner.

  Gammal recension;
  Vissa specialtangeter fungerar inte med Chrome som webbläsare. Väldigt irriterande.
  "Snabel a" @, kan jag inte ens skriva in i denna recension med Chrome. Det fungerar bättre med andra webbläsare. Men fortfarande mycket lagg.
  OK. Jag visste sedan tidigare att ex. PgDn fungerar i och för sig dålig med alla trådlösa tangentbord. @ fungerar generellt dåligt med alla webbläsare. Problemet är att när man skall logga in någonstans och använda sin mejladress så blir det väldigt frustrerande.

  Uppdatering1; Det är verkligen oerhört frustrerande att @ laggar varje gång man skriver denna symbol. Ångrar verkligen att jag köpte detta tangentbord.

  Uppdatering 2: Detta laggande av specialtangeter är helt unikt för detta tangentbord. Det går bara inte att få bort. Har försökt med att ändra detta i systeminställningar. Det blir mindre besvärligt, men på vissa sajter är det helt omöjligt att få till ett @. Nu skickar jag tillbaka denna produkt. £ och $ laggar även de. Första gången man skriver dessa måste man trycka två gånger på samma knapp, men hålla Alt Gr nedtryckt hela tiden.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Den svampiga musen gick sönder på första dagen och tangentbordet kan inte skicka av specialtecken med AltGr tangenten vid inloggning...
 • Ganska dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Edit: sänker betyget. Musen ramlar isönder stup i kvart ("locket" som täcker inre komponenterna ramlar av) och scrollhjulet fick såna problem med switchen som växlar mellan stegande och steglös scroll att jag var tvungen att bryta loss själva biten som kontrollerar detta för att det skulle gå att få till stegande scroll över huvud taget. Tangentbordet har jag även börjat störa mig mer och mer på då det känns svampigt och irriterande att skriva på.

  ---

  Tangentbord: Helt okej.

  - Minus: Lite väl "gummiaktiga" tangenter (d.v.s. något sega och inte superresponsiva), och handlovsstödet är för tjockt och stort. AltGr saknas även till vänster vilket blir irriterande när man ska skriva t.ex. "@". Displayen som visar ifall Caps Lock m.m. är aktiverat lyser inte, så man ser ingenting på displayen i ett mörkt rum.

  - Plus: Tangenterna är nånstans mellan slim och standard i stil, vilket är en bra kompromiss. De är även mycket tysta (om än svampiga som nämns ovan). Mediaknappar är bra.

  Mus: Helt okej även den.

  - Minus: För låg sens, jag skulle vilja ha den lite högre (är van vid 3500 dpi). Stora glides på undersidan gör friktionen onödigt hög och den glider inte så värst lätt.

  - Plus: Bra knappar (sidoknappar och scroll-tilt m.m.). Vissa recensioner säger att den bara passar folk med små händer, men den passar mina stora händer fint; det är bara att hålla den i lite fingertoppsgrepp istället för att försöka greppa hela. Bra byggkvalitet även här.

  Köpte den för att kunna sitta i soffan och spela på projektorn, och det duger de fint till.
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Inget att klaga på!
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Det enda som jag är lite missnöjd över är väl den så kallade "displayen" som jag trodde skulle lysa i vitt, men den såg mer ut som en omvänd miniräknar display, där botten är mörk och det som visas saknar färg. Men annars så har jag absolut ingenting att klaga på, resten är bara positivt, både tangentbord och mus har sköna och snygga former.