Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

LG F2DV707S2WS (Vit)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla LG Tvättmaskiner (94)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Jag är inte nöjd.

  * Tidsåtgången den beräknar är alltför optimistisk. På normalprogram föreslår den typiskt tre och en halv timme inkl torkning medan det blir fem timmar. Om och om igen.
  * Den är ganska känslig för att man laddar för mycket och det kan den komma på för sent i programmet. En gång bara avbröt den rakt av.
  * Jag får fläckar på kläder som jag, med samma kläder, inte fick i min förra maskin. Jag undrar om det är torken som gör det med kläder som fastnar på vissa sätt. Det har hänt två gånger nu.
  * Vissa typer av kläder är extremt skrynkliga när de kommer ut. Mest ett problem med byxor, men jag har inte ens vågat testa skjortor. Känns som det skulle bli katastrof.
  * Alla kläder är inte torra. Någon gång har jag fått hänga upp efter torkprogrammet. Så illa har det bara hänt en gång, men de är ofta LITE fuktiga.

  Det som är bra:

  * Appen och de smarta tjänsterna är bra. Funktionaliteten är nog vad jag förväntade mig. Fint att kunna prata med Google Assistent (dock är den totalt icke kommunicerbar när den är avstängd) och att jag får meddelande på Apple Watch när den är klar.
  * Utseendet är problemfritt. Att den inte är så djup lämnar utrymme i mitt badrum.
  * Tvättmaskin och torkmaskin i ett är exakt så det ska vara. Underbart.