Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Logitech Pro X Wireless Lightspeed

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Logitech Hörlurar (57)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Utmärkt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Uppgraderade från G933 och ljudet är definitivt renare, fylligare och har bättre bas. Betydligt bättre byggkvalité då de känns och ser ut som att de kommer hålla längre, inte massa billig plast. Personligen aldrig gillat kåpor med läder men som tur är finns tygkåpor med i förpackningen så man enkelt kan byta. Micen är verkligen bättre än den på G933 men som många säger är den väl kanske inte bäst i test, men tycker den gör sitt jobb. Plus för att den går att ta loss. För mig som gillat tidigare trådlösa Logitech-lurar är dessa de bästa hittills (rockat både G930 och G933). Stort plus att det inte är massa onödig RGB också ;)

  Edit: För alla er som har problem med att surroundljudet låter riktigt dåligt, gå till Kontrollpanelen > Ljud > Välj hörlurarna > Egenskaper > Avancerat. Ändra till 16 bit, 32000 Hz. Hade det stående på 16/44 innan och då lät det totalt skräp. Efter ändringen fungerar surroundet som det ska!
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Tänkte uppgradera från G933 till dessa, men så blev inte fallet..

  Dom sitter lite lustigt tycker jag, tryckte hårdare framför örat o satt löst bakom, samt så tog örat emot högtalarelementet vilket gjorde att det gjorde ont efter några timmars användning.

  Samt så upplevde jag ljudet sämre i dessa än i mina G933, och jag testade att ändra i ljudinställningarna efter alla konstens regler, både i Logitech G Hub och i operativsystemet, fick det snarlikt men inte bättre enligt mig.

  Micen testade jag aldrig då jag kör med en annan mic, finns dock massor av tester på youtube som visar hur kvalitén är.

  Kvalitén överlag på lurarna kändes som 5/5, robusta o mycket stiliga.

  Blev återköp på dessa tyvärr, tycker mina G933 sitter och låter bättre, blir ett par G935 för mig istället.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Helt fantastiska. Bra, rent och neutralt ljud. Komforten är riktigt bra (för mitt huvud), ljudet är kliniskt rent, räckvidden är tillräcklig.

  Absolut inga störningar, inget "white noise" MEN jag stoppar heller självklart inte in en USB-DAC-sändare i en USB-port BAKOM en dator ett par cm intill en strömtransformator med en ingångsspänning på 230V AC.

  Ljud och passform är alltid subjektivt, men jämfört med mina Beyerdynamics referenslurar så är dessa riktigt bra.

  De är självklart bäst på PC tillsammans med G HUB-mjukvaran, på grund av alla inställningsmöjligheter, men de fungerar även helt ok tillsamman med playstation 4/5 och även bra tillsammans med en Samsung S10+ mobiltelefon med USB-sändaren i en OTG-adapter.

  Bara KÖP, du kommer INTE att ångra dig!
 • Ganska bra
  2 mån sedan
  Denna lur har det mesta jag vill ha men den verkar en klent bygge
  där det sitter skruvar som sprack pga tunn plast (efter närmare titt)
  annars är den väldigt bekväm med helt ok ljud.

  Ger sällan full pott och drar av en stjärna pga bygg kvalité
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Köpte dessa primärt för att kunna gå runt när vi har möten på jobbet så jag inte måste sitta på min stol. Och för det fungerar dom utmärkt, kan t.o.m gå till en annan våning i huset utan problem.

  Ljudet är "bra" men man förväntade sig "suveränt" för det priset.
  Dom sitter ganska bekvämt, men då jag har tinnitus kan jag inte ha på mig hörlurar mer än någon timme i taget så vet inte om det går bra för 6 timmars spelsessioner!
  Programvaran (Blue) för att mecka ljudet är väldigt bra och anpassningsbar, dock så verkar noise reduction inte fungera via Teams möten så bra, jag fick ställa upp den i Teams till max för att få bort knackningar på tangentbordet, trots att det låter bra när jag testar genom Blue så något vajsing där. Och ibland blir det feedback från micen så jag hör mig själv men det åtgärdas fort genom att mute/unmute med knappen på öronkåpan.
 • Ganska bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Sitter bekvämt och tycker ljudet är bra, hade inget problem med brus i bakgrunden.
  Mikrofonen är inte bra tycker jag, testade massor av olika blue voice settings men ingen fick min röst att faktiskt låta klart eller som om att jag inte pratade i en burk. De som lyssnade sa att det lät dovt och som noise gaten inte riktigt stängdes av utan den klippte av visa nivåer på rösten
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Bra överlag, men det finns ett konstant vitt brus när lurarna är på.
  Har returnerat produkten.
 • Dålig
  5 mån sedan
  + Rejält bygge
  + Sitter skönt
  + Många inställningar

  - Mediokert ljud
  - Bakgrundsbrus så fort man sätter på dem. Även om de inte är kopplade till dotorn som ljudkälla. Läste runt på några forum och jag var inte ensam och logitechs support kan inget göra.
  Lurarna returnerades...
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Excellent build quality which easily matches the price, also great sound right out of the box.

  I'm not using the mic, but it seems to be a weak point of the headset based on professional reviews.