Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NHL 21 (Xbox One)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  För att inte såga hela NHL 21 rakt av så innehåller 21 några nya färscha tillskott så som "HUT-rush". Men tyvärr räcker inte HUT-rush mycket längre än att vara roligt i ungefär en dag eller två . I övrigt är NHL 21 mest en (kraftigt försämrad) version av NHL 20.

  Gällande själva spelet på isen så sker helt obegripliga puckstudsar, slagskotten är horribelt mesiga och oprecisa, utvisningar för "poke cheking" har förbättrats men istället har utvisningar för "stick infriction" ökat och sker lite at random exempelvis då en one-timer pass inte går fram, AI försvaret är under all kritik och vid närkamper så får CPU:n 9 gånger av 10 med sig pucken trots att det är en spelar med säg 90 OVR som tampas med en spelare med 74 OVR. Även om spelarnas snabbhet har förbättrats något i NHL 21 så är det obegripligt hur spelare som har urusel acceleration och snabbhet kan hålla jämn takt med spelare som har 15-20 punkter bättre acceleration och snabbhet.

  Gällande matchkänsla så ger kommentatorerna hela tiden malplacerade kommentarer om vad som händer på isen. Menyerna och merparten av bilder och grafiken är mer eller mindre identiska med NHL 20.

  Vill man spela online och göra det med förutsättnngar att faktiskt vinna matcher bör man vara beredd att förutom att köpa själva spelet vara beredd att lägga ut ytterligare 15.000-25.000 kr för att köpa paket med urusla odds för att få bra spelare. Vill man inte det måste man lägga motsvarande en heltidstjänst på att spela olika matcher för att få några ynka gratispaket som 9 ggr av 10 inte ger annat än skräp-kort. Japp du läste rätt, räkna med att om du vill spela online med NHL 21 och göra det med en reell chans att vinna matcher så behöver du köpa add-ons för en omfattande summa pengar.

  Server-stabiliteten är, som tidigare år, minst sagt sviktande.

  Kort sagt, om du inte är inbiten hockeyfantast så UNDVIK NHL 21.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Öl