Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

NHL 21 (PS4)

 Lägg i lista  Jämför
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Kul spel med många olika spellägen. Det könns som att mest krut har lagts på HUT, där det finns svinmycket att göra, på andra plats är be a star (tror jag det heter?) Då man för slöjda en egen gubbe o jobba sig uppåt. Det är väldigt likt förra årens upplevelse, men med skillnaden att man får små sekvenser med val som "formar framtiden" längs med vägen. Typ hur man svarar i media eller om man har en 2-1 ledning o coachen säger "vinn detta nu" så kan man säga att man ska försvars ledningen eller lova att göra ett till mål. Sånna saker.

  Det tråkiga är väl att såpass mycket är det samma som åren innan, det är bara mindre fix som lagts på. Nya gubbar som finns med och vissa spel-tweaks.

  Nästa nhl spel för mig lär bli till ps5
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Medans andra spel tar steget över till nya spelmotorer använder NHL fortfarande samma efter sju långa år.
  Det är ett mediokert spel med några nya animationer och uppdaterad roster, med andra or exakt samma spel som 20. Onlinedelen ska vi inte prata om för den är under all kritik och beteendet hos spelare är sjukt lågt.

  Fler utvecklare borde utveckla NHL så vi får upp kvalitén i genren, den är låg för tillfället. Tyvärr är vi som spelar NHL tvungna att köpa detta för att få spela. Bespara dig 5-600kr och lägg dom pengarna på något annat.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Sjukt roligt och en sån bra känsla i spelet. Det bästa NHL som har gjorts .