Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Gerber ArmBar Drive

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Gerber Multiverktyg (39)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag är så galet nöjd med denna lilla fickkniv. Det är så lätt att sitta och önska fler och fler verktyg i sitt multitool, men jag tycker att Gerber prioriterat väldigt bra med Armbar Drive. Det är första multiverktyget som jag genuint använder alla funktioner på.

  Både kniv och bitshållare viker du ut med enhandsgrepp. Den har en riktig bitshållare - inga proprietära specialbits som Leatherman - och är en en helt legitim skruvmejsel att använda. Kniv och sax är utmärkta och lätta att slipa själv vid behov. Sylen grov och vass; bra för att göra hål i allehanda material (tillexempel för att starta skruvar) och dubblar som en konservöppnare. Kapsylöppnaren / hammaren tål att både bända och slå. Som öppnare har jag använt den för att dra ut spik, öppna lock och liknande. Som hammare har den fått slå ner tältpinnar, hamra igen färgburkar, trycka in plugg och dyckerts.

  Den är liten och lätt nog att alltid ligga i jeansfickan, men robust och väldesignad nog att ge dig ergonomiska och genuint användbara verktyg. En perfekt everyday carry!