Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus Nord 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (28)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (7.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  1 månad sedan
  Har haft telefonen nu sedan i torsdags (förbeställning) så det här är väl ett första intryck och inte en hel recension, det kan komma att förändras med tiden jag har telefonen. Uppgraderade från en Samsung S7.

  Nord(en) är helt fantastiskt! 90hz display är riktigt trevligt även om det ibland känns som att processorn inte hänger helt med på tunga hemsidor (kan även vara dåligt kodade sidor). Dock är grundinställningen på "vivid" helt hemsk att se på, bör omedelbart ändras till den mer naturliga.

  Kamerorna är överlag bra, vidvinkel ger nytt perspektiv som varit omöjligt att fånga med s7an. Den stora sensorn på 48 tar också bra bilder även om de ofta får väldigt hög saturation I HDR läge. Dessvärre är makrokameran helt bedrövlig och det mesta blir grynigt. Bättre att använda någon av de andra två. Djupkameran har jag inte helt förstått mig på när jag ska använda heller men den tar okej bilder i bra ljus. Nattläget imponerar när man väl håller kameran still och bilder som tas med den ser ibland ut som de togs på ljusa dagen!

  Selfie kamerorna är inte heller särskilt utprovade men vidvinkel kameran ger absolut en vidvinkelbild. Inget humbug där.

  Batteritiden är fenomenal, klarar mig i princip två dagar utan att ladda, dock använder jag telefonen sparsamt. När jag väl laddar är warp charge en trevlig överraskning. Färdig på 30 min, svårslaget.

  Högtalaren är väl sådär, skjuter endast nedåt samma som s7an och det är väl snarlikt ljud.

  +Batteritiden
  +Kamerorna (endast 4 av de 6 st)
  +90hz display
  +Snabb fingeravtrycksläsare inbyggd i skärmen
  +Priset

  -kamerorna (2 av de 6)
  -Ingen minneskortsexpansion
  -Ingen trådlös laddning
  -Säkert fler saker som kommer upp senare
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  28 dagar sedan
  Färgerna är inte klara och distinkta som på 6T. Vitt blir aldrig vitt. Kanske fick jag ett dåligt ex. vilket jag lämnade tillbaka. Allt annat väldigt bra.
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 27 dagar sedan
  Otroligt bra och prisvärd telefon, rekommenderas starkt.

  +Bra kamera för priset
  +90 hz skärm
  +Laddar väldigt snabbt
  +5g
  +Ett plastskal följer med och skyddsplast sitter på
  +Oxygen os

  - Inte så bra högtalare
  - Inget hörlursuttag (heller ingen adapter till det i lådan)

  Finns få anledningar till att skaffa en telefon för dubbla priset när mellanklasstelefoner som den här är så pass bra och snabba.
 • Alla omdömen

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Har haft denna i ett par veckor nu och är jättenöjd. Är förvånad att man kan få en sådan bra mobil för så lågt pris. Den har allt man kan förvänta sig 2020. Finns inte mycket att klaga på men det som är dåligt är högtalare och "macro"-kameran.

  Oneplus fortsätter leverera uppdateringar och kvalitet.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Haft telefonen i lite över en vecka nu och den är helt fantastisk för priset. Extremt snabb, ljusstark display och riktigt snygg! Rekommenderar starkt till alla som söker en budgettelefon!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Lysande telefon. Är nöjd med allt. Den har uppfyllt alla mina förväntningar. Känns väldigt smooth och följsam. Har en S10 genom jobbet. Skulle valt oneplus nord framför S10 alla gånger!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Ett ord! KLOCKRENT.
  Jättenöjd med telefonen, har allt man kan begära,bra skärm, snabb display, bra kamera och cleant gränssnitt. Bra batteri, okej högtalare.
  Kommer från Google pixel och denna klår den med hästlängder.
  För tillfället fanns det ingen telefon på marknaden som kändes värd dubbla priset mot denna.

  Väldigt mycket bang for buck verkligen.
  Känns premium utan ett premium pris. Det är plus i min bok.

  Kan bara rekommendera.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bytte upp från en s9 och är mer en nöjd. Den känns rappare laddar extremt fort och allt bara flyter, hel dags användning igår och ja noterar 45% batteri kvar. En del verkar ge denna dåligt omdöme för de förväntade sig mer men för 4600kr får man en grymt bra telefon. Kan man sakna saker, ja. Dubbla högtalare och att man måste flippa upp en plastbit vid laddningen på skalet men för de priset är de inget att fundera på.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Har haft min op nord i några dagar (förbeställning)
  Bra telefon , snygg desigen jättebra display , snabbladnning (30watt) , super snabb fingervatryckläsare , lågpris
  Kan inte klaga på något
 • Ganska dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Oneplus Nord, denna hype som varit om denna lur. Beställde än tidigt efter att både läst och studerat telefonen via YouTube m.m.
  En sak som tog upp mycket var den fantastiska display som denna telefon hade, men de va det första som jag blev väldigt besviken av efter att ivrigt packat upp telefonen och kört igång. Som en annan skrev här så ska man byta till naturlig men detta va inget som för mina ögon hjälpte.

  Tycker skärmen va fruktansvärt tråkig, inga livliga punchiga färger så långt ögonen kunde nå! Försökte och försökte med varje inställning jag hittade men icke ! Blev att packa ner telefonen och ångra köp.
  Man kanske inte ska ha för stora förväntningar på en mellanklass telefon, men så deprimerande färger trodde jag ändå inte.
  Kommer från en Pixel 3 och den har bra mycket härligare färger än Nord(en) minus 90 Hz

  I övrigt tyckte jag om telen, kändes mer premium i handen än va byggmaterialet av telefonen igentligen är.

  Kan vara jag som fått en söndagskopia ingen aning, men ingen lur som jag kan leva en längre tid med tyvärr.
 • Omdömen från andra länder

  Sorterat efter datum

 • Ganska bra
  18 dagar sedan
  Fungerade bra men absolut inte lika bra som testerna skulle ha det. Åkte tillbaka till min gamla Samsung S9 efter 3 veckor.
 • Dålig
  19 dagar sedan
  Den här mobilen berömdes i molnen av de flesta. Jag förbeställde det därför som många andra. Efter en kort tid upptäckte jag att telefonen plötsligt och utan anledning försökte starta om sig själv. Det gick sedan i total lås, och jag kunde inte göra annat än att vänta nästan en halvtimme innan telefonen plötsligt gick till återställningsläge där jag fick möjlighet att radera det hela ...! ?? Missfärgning på skärmen och eländiga kameror samt en energiförbrukning som inte liknar grisen är bara några av felen som återkommer runt om i världen. För många fler fel och utelämnanden, se det officiella supportforumet: https://forums.oneplus.com/forums/oneplus-nord-support/ Läser online om flera avsnitt där telefonen till och med har tagit bort allt innehåll själv. ..! Det finns för närvarande inga lösningar från tillverkaren, och de utmärker sig med sin frånvaro när det gäller att svara på sina kunder. Jag har nu skickat tillbaka telefonen till Komplett och bad om återbetalning av mina pengar. Det här är inte en telefon att lita på!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Heftig telefon för denna prisklass.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Bästa telefonen någonsin sprang och köp