Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

OnePlus Nord 128GB

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla OnePlus Mobiltelefoner (38)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.05)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Mest gillade

 • Perfekt

  Gillat omdöme
  9 mån sedan
  Har haft telefonen nu sedan i torsdags (förbeställning) så det här är väl ett första intryck och inte en hel recension, det kan komma att förändras med tiden jag har telefonen. Uppgraderade från en Samsung S7.

  Nord(en) är helt fantastiskt! 90hz display är riktigt trevligt även om det ibland känns som att processorn inte hänger helt med på tunga hemsidor (kan även vara dåligt kodade sidor). Dock är grundinställningen på "vivid" helt hemsk att se på, bör omedelbart ändras till den mer naturliga.

  Kamerorna är överlag bra, vidvinkel ger nytt perspektiv som varit omöjligt att fånga med s7an. Den stora sensorn på 48 tar också bra bilder även om de ofta får väldigt hög saturation I HDR läge. Dessvärre är makrokameran helt bedrövlig och det mesta blir grynigt. Bättre att använda någon av de andra två. Djupkameran har jag inte helt förstått mig på när jag ska använda heller men den tar okej bilder i bra ljus. Nattläget imponerar när man väl håller kameran still och bilder som tas med den ser ibland ut som de togs på ljusa dagen!

  Selfie kamerorna är inte heller särskilt utprovade men vidvinkel kameran ger absolut en vidvinkelbild. Inget humbug där.

  Batteritiden är fenomenal, klarar mig i princip två dagar utan att ladda, dock använder jag telefonen sparsamt. När jag väl laddar är warp charge en trevlig överraskning. Färdig på 30 min, svårslaget.

  Högtalaren är väl sådär, skjuter endast nedåt samma som s7an och det är väl snarlikt ljud.

  +Batteritiden
  +Kamerorna (endast 4 av de 6 st)
  +90hz display
  +Snabb fingeravtrycksläsare inbyggd i skärmen
  +Priset

  -kamerorna (2 av de 6)
  -Ingen minneskortsexpansion
  -Ingen trådlös laddning
  -Säkert fler saker som kommer upp senare
 • Perfekt

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Otroligt bra och prisvärd telefon, rekommenderas starkt.

  +Bra kamera för priset
  +90 hz skärm
  +Laddar väldigt snabbt
  +5g
  +Ett plastskal följer med och skyddsplast sitter på
  +Oxygen os

  - Inte så bra högtalare
  - Inget hörlursuttag (heller ingen adapter till det i lådan)

  Finns få anledningar till att skaffa en telefon för dubbla priset när mellanklasstelefoner som den här är så pass bra och snabba.
 • Ganska bra

  Gillat omdöme
  8 mån sedan
  Färgerna är inte klara och distinkta som på 6T. Vitt blir aldrig vitt. Kanske fick jag ett dåligt ex. vilket jag lämnade tillbaka. Allt annat väldigt bra.
 • Alla omdömen

 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Ett fall från handen ned på golvet, landade rakt på skärmen (med medföljande skal och skärmskydd, skalet har upphöjningar i vardera hörn), dödade displayen.

  Bra telefon i övrigt. Men mitt exemplar va ej nå vidare hållbar. Återkommer vad reparation kostar och vart.

  Uppdatering: Lagad för 1 412 kr via inköpsställe (Elgiganten, OnePlus Exclusive Service Center Helsinki). Inlämnad 4 januari. Klar 28 januari. Fault cause: "Cracked screen assembly (inner screen and outer screen crack at the same time) (L6)".

  + Tycker ändå bra pris för lagningen
  + Fick med nytt förmonterat skärmskydd
  - Blåste all data på telefonen
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  @Mange88
  Inte konstigt att din telefon gick sönder så lätt. Telefontestaren Zach Nelson (JerryRigEverything) valde OnePlus Nord till årets minst tåliga telefon. Det säger en hel del.

  Skärmdump från Zach's video:
  http://web.archive.org/web/20210119001821if_/https://i.ibb.co/Bw7qrTy/Screenshot-20210113-210445-You-Tube.jpg
 • Ganska bra
  4 mån sedan
  Valde mellan OnePlus Nord (denna, inte N10) och Realme X50 Pro.

  Efter många jämförelser och testläsning blev det en Realme X50 Pro (Pro versionen, inte den vanliga). Realme var snäppet bättre på i princip allt. Och dessutom billigare. Och dessutom från samma tillverkare (både OnePlus och Realme ägs och tillverkas av BBK). Delar omdömet då det kan vara aktuellt för andra.
 • Knappt godkänd
  4 mån sedan
  Realme (Oneplus dotterbolag) har mycket mer prisvärda mobiler. Realme X50 Pro 5G som just nu är en tusenlapp billigare än OnePlus Nord är också bättre. Mycket bättre. Från processor till kameror till byggkvalité.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  +Snygg skärm
  +Batteriet
  +Snabb
  +Skärmskydd och skal medföljer
  +Prisvärd
  +5g

  -Något tung
  -ok kamera
  -högtalare
  -inget hörlursuttag
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Väldigt mycket telefon för pengarna. Känns riktigt rapp i Android, bra skärm med. OnePlus har sparat in på de ställen där det inte gör så mycket skillnad för de flesta användare. Känns premium i handen. Hade dock varit skönt med stereoljud, vilket känns lite dumt att snåla in på. Sen sitter volymkontrollen lite dumt till med tanke på strömknappen på motsatt sida. Lyckas konstant ta screenshots när jag greppar telefonen.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Väldigt bra mobil, jag har haft den i 4 månader ,jag är så nöjd, batteriet är bäst absolut rekommenderas
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Toppenbra och prisvärd telefon.
  Rapp o härlig 90hz-skärm, grymt skönt att surfa på.
  Helt ok batteritid, men laddar framförallt grymt snabbt!
  Riktigt bra kamera. Står sig nästan mot min Oneplus 7 pro.

  Grymt bra telefon för pengarna, troligen ingen annan telefon på marknaden som är så heltäckande som denna till det priset. Du kan även enkelt installera G-cam och vips så är telefonen i stort sett bättre på alla punkter än pixel 4a.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Väldigt prisvärd..
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Haft telefonen en vecka nu. Och ja batteriet är helt klart bättre än min tidigare Oneplus 6. Däremot är högtalaren sämre det märkte jag direkt när jag pratar i högtalartelefon med folk då man vill göra nått under tiden samtalet pågår. Går inte ha på maxvolym eller nära maxvolym utan att de låter riktigt illa.

  Så att högtalaren på denna telefon skulle va av lite sämre sort som tidigare personer skrivit. Ja det stämmer den är inte av bästa sort tyvärr.

  Annars är jag mycket nöjd med telefonen. Riktigt bra skärm och färgåtergivning. Går snabbt surfa och laggar inte. Skönt med 90hz skärmen

  Över lag är jag väldigt nöjd med nya telefonen. Blev 2600 kr för den med Halebop 24 månaders abonnemang. Så bra pris för en riktigt bra telefon.

  Givet köp istället för exempelvis Samsung A51 som jag också tittade på. Men den känns jätte seg i jämförelse.

  Oneplus Nord är lika snabb som Oneplus 6 om inte snabbare. Märken då ingen skillnad :)
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Har haft denna i ett par veckor nu och är jättenöjd. Är förvånad att man kan få en sådan bra mobil för så lågt pris. Den har allt man kan förvänta sig 2020. Finns inte mycket att klaga på men det som är dåligt är högtalare och "macro"-kameran.

  Oneplus fortsätter leverera uppdateringar och kvalitet.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Haft telefonen i lite över en vecka nu och den är helt fantastisk för priset. Extremt snabb, ljusstark display och riktigt snygg! Rekommenderar starkt till alla som söker en budgettelefon!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Lysande telefon. Är nöjd med allt. Den har uppfyllt alla mina förväntningar. Känns väldigt smooth och följsam. Har en S10 genom jobbet. Skulle valt oneplus nord framför S10 alla gånger!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Ett ord! KLOCKRENT.
  Jättenöjd med telefonen, har allt man kan begära,bra skärm, snabb display, bra kamera och cleant gränssnitt. Bra batteri, okej högtalare.
  Kommer från Google pixel och denna klår den med hästlängder.
  För tillfället fanns det ingen telefon på marknaden som kändes värd dubbla priset mot denna.

  Väldigt mycket bang for buck verkligen.
  Känns premium utan ett premium pris. Det är plus i min bok.

  Kan bara rekommendera.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bytte upp från en s9 och är mer en nöjd. Den känns rappare laddar extremt fort och allt bara flyter, hel dags användning igår och ja noterar 45% batteri kvar. En del verkar ge denna dåligt omdöme för de förväntade sig mer men för 4600kr får man en grymt bra telefon. Kan man sakna saker, ja. Dubbla högtalare och att man måste flippa upp en plastbit vid laddningen på skalet men för de priset är de inget att fundera på.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Har haft min op nord i några dagar (förbeställning)
  Bra telefon , snygg desigen jättebra display , snabbladnning (30watt) , super snabb fingervatryckläsare , lågpris
  Kan inte klaga på något
 • Ganska dålig
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Oneplus Nord, denna hype som varit om denna lur. Beställde än tidigt efter att både läst och studerat telefonen via YouTube m.m.
  En sak som tog upp mycket var den fantastiska display som denna telefon hade, men de va det första som jag blev väldigt besviken av efter att ivrigt packat upp telefonen och kört igång. Som en annan skrev här så ska man byta till naturlig men detta va inget som för mina ögon hjälpte.

  Tycker skärmen va fruktansvärt tråkig, inga livliga punchiga färger så långt ögonen kunde nå! Försökte och försökte med varje inställning jag hittade men icke ! Blev att packa ner telefonen och ångra köp.
  Man kanske inte ska ha för stora förväntningar på en mellanklass telefon, men så deprimerande färger trodde jag ändå inte.
  Kommer från en Pixel 3 och den har bra mycket härligare färger än Nord(en) minus 90 Hz

  I övrigt tyckte jag om telen, kändes mer premium i handen än va byggmaterialet av telefonen igentligen är.

  Kan vara jag som fått en söndagskopia ingen aning, men ingen lur som jag kan leva en längre tid med tyvärr.