Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Microsoft Arc Keyboard (Nordisk)

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Microsoft Tangentbord (66)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (8.04)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Så utmärkt! Litet men naggande gott får man nog säga. Ser litet och larvigt ut men är alldeles lagom både stort och "högt" då det inte ligger helt plant utan höjer sig i en arc :) Kan dock inte uttala mig om batteritiden då jag inte hunnit byta batteri än. 10 kommer om batteriet håller så länge att jag inte minns när jag köpte tangentbordet.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Inget att klaga på. Perfekt enligt min smak. Kompakt men utan att kompromissa på knapparna etc. Skönt att skriva på. Rent, snyggt och stilrent. Borta är alla onödiga knappar man aldrig använder. Att piltangenterna hamnat på en enda knapp gör faktiskt absolut ingenting. Man vänjer sig snabbt och börjar t.o.m. uppskatta denna variant. Batterierna räcker länge. Skulle definitivt köpa samma tangentbord igen. Har haft det i ca 1.5 år hittills och inga som helst problem ännu.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Haft en vecka ungefär. Oväntat snygg. Skön att skriva på ändå. Rätt tröga F1-osv knappar, stör mig lite på det men kanske är en smaksak. Lite knasig piltangentknapp (den har alla riktningar i en enda knapp) men ska man ha det kompakt så får man nog bara finna sig i det. Är än så länge rätt nöjd även om man skulle kunna tycka att 399 kr är lite dyrt i jämförelse med annat.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Har detta till min mediaspelardator. Tangentbordet funkar kalas för mig. Batterierna verkar räcka länge, när jag ska ta datorn ur sleep mode räcker det alltid med att trycka på en tangent så vaknar datorn. Ingen lagg. Snyggt, och smidigt med volymknappar. Tips: köp inte Bluetooth-tangentbord för såna kan ni inte använda t.ex. i BIOS innan OS har startat. Men det funkar bra med USB-tangentbord som detta.
 • Knappt godkänd
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Snyggt men knapparna reagerar inte alltid på tryck. Jag har dock inga problem med räckvidden, räcker lätt till sängen 5 meter (genom datorn) från sändaren.
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Själva tangentbordet är rätt skönt att skriva med. Men USB-receivern blev så varm att plasten smälte! Och nu fungerar den förstås inte.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Mycket stilrent tangentbord som fyller sin funktion ypperligt! Mycket skönare att skriva på än ett vanligt "full size" tangentbord.

  + Design
  + Känsla
  + Kvalité
  + Strömsnål (Kommer inte ihåg när jag bytte batteri sist)

  - Räckvidden
  - Har problem med att den tappar kontakt då och då (30cm avstånd) (ca 1-2ggr varannan vecka)

  Rekommendera: Ja! Mycket prisvärt och snyggt.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Ett av de bästa tangentborden jag använt. Känns som ett vanligt tangentbord trots att det är mycket mindre.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  lagom stor och mycket snygg, hade problem med för mycket 2,4ghz trådlösa produkter som störde varandra.
  den borde kunna gå på samma dongel som andra produkter i arc serien.
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  + Skrivkänslan; mjuk, spänstig, går riktigt snabbt att skriva. Enorm skillnad mot alla andra tangentbord jag någonsin använt!
  + Förmodligen den bästa tangent-layouten någonsin på ett micro-tangentbord. Alla knappar sitter precis där man förväntar sig vilket måste vara väldigt sällsynt i det här lilla formatet. Har inte gjort ett enda skrivfel hittills trots att jag skriver snabbt och utan att titta.
  + Otroligt lätt och bärbar
  + Lyxig känsla; får även med en käck liten skyddspåse för den
  + Full-size Enter och Backspace tangenter
  + USB-dongeln sitter fast på baksidan av tangentbordet med en magnet i en liten håla. Om du ställer dongeln upp på sidan och försiktigt knäpper till den så den vinglar fram och tillbaka snabbt tack vare magneten så framkallar du ett av de fräckaste ljuden som ett tangentbord någonsin framkallat!

  - Mellanslags-tangenten är så smal och så nära de andra knapparna att man med stora händer som mina måste göra mellanslag med toppen av tummen istället för med mitten. Kan inte lata sig med mellanslagen som är så skönt att kunna göra på tangentbord med riktigt stora mellanslags-tangenter som t.ex. Microsoft Ergonomic Keyboard 4000.

  - Hela Esc till Del raden längst upp är av en helt annan sorts knapp-standard som känns som ren skit. Tänk er XYBA knapparna på en 20 år gammal SNES kontroll, fast upphöjda. Vingliga som tusan. Gladeligen har alla knappar som man knappt använder lagts här. Jag antar att de gjort så hårda och obekväma att använda för att man inte skall komma åt dem av misstag, men hur skulle man kunna göra det när de redan sitter så högt ovanför de andra knapparna?

  -----------------------------------------------------------

  Observationer:

  * Den är mindre än man tänker sig! Jag valda denna för att jag är trött på att mitt Microsoft Ergonomic Keyboard 4000 tar upp så fruktansvärt mycket plats vilket tvingar dig till att flytta det åt sidan hela tiden när du skall gå från att skriva till att använda musen. Jag kommer nog vänja mig, men Arcen är lite mindre än vad den behöver vara för mina ändamål. Hellre för liten än för stor dock!

  -----------------------------------------------------------

  Saker som jag verkligen inte håller med andra recensenter om:

  * Den lilla böjen på hela stuket påverkar inte det minsta skrivandet. Man märker inte ens av det när man skriver. Påverkar absolut endast utseendet.

  * Knapparnas höjd är mycket lägre än på traditionella keyboards, som den jag snackar om ovan, men det stör verkligen inte! Man hör och känner tydligt när man tryckt in en knappt, så jag tycker faktiskt att den låga höjden hjälper till att undvika stavfel snarare än tvärt om!

  * Pilknappen som ersätter piltangenterna är inte det minsta jobbig att använda. Jag har använt datorer flitigt sedan jag var sju år gammal och har på en kvart redan vant mig vid hur denna knapp fungerar. Fungerar perfekt för att flytta markören i texter eller att rulla en webbsida. För spel kör man ju WASD nu för tiden. En genial idé av Microsoft!
 • Acceptabel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Riktigt trevligt och snyggt tangentbord. Perfekt storlek, fantastiskt pris. Stör mej inte alls på nav knappen som vissa skrivit. Däremot är räckvidden ett skämt på min. Max 2-3 meter.
 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Underbar, används till htpc ca 3m från Tv,n. Köpt på webhallen för 199:-
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Använder det till min PS3. Funkar utmärkt det var bara att koppla in och börja skriva. Smidig, lätt och liten.
  Bara en "joystick-knapp" för piltangenterna men den funkar bra med. Gummipluttar på undersidan så det ligger stabilt.
  Köpt på Webhallen för 199 kr. Rekommenderas!
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Köpte den idag från webhallen för 199.
  Riktigt skön att skriva med. Saknar numeriska siffror vilket gör den väldigt liten, dock är tangenterna full storlek. Tunn och snygg och extremt lätt!
  Rekommenderas varmt!

  Edit:
  Haft den i tre veckor snart. Fortfarande lika positiv. Hade gett den full pott om den hade haft styrkula.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Äntligen har Microsoft gjort någonting rätt! Tangentbordet är snyggt och smidigt. Tangenterna är sköna att skriva med, lite mer utav en laptopkänsla.

  De som är beroende av piltangenterna bör dock undvika detta tangentbord, de finns där men det är mer som en joystick-knapp.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Mycket trevligt tangentbord, fick hem det för några timmar sedan.
  Byggkvaliten känns gedigen, knapparna är väldigt behagliga att skriva på, och det är tyst och stabilt!

  9p tills jag har testat batteritiden.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Fungerar ypperligt! Tillochmed "piltangenterna" fungerar som dom ska. Liten snygg och smidig.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  bra byggkvalitet till priset, mycket sköna knappar. Tog ett par dagar att vänja sig vid layouten. Enda jag har att klaga på är det att det inte indikerar om capslock är av eller på. Det stör mig dock inte så mycket då man brukar märka ganska snabbt om man skriver med capslock.

  Tid jag har ägt: 3 månader
  Betalade: 300kr
  Skulle rekommendera: definitivt
 • Mycket bra
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Väldigt stilrent skrivbord och är litet och nätt. Helt ljudlöst när man skriver. Designmässigt är det mycket tilltalande. Det enda som tar lite tid att vänja sig vid är piltangenterna som ryms på en knapp. Bordet är väldigt litet och kanske främst passar sig för folk med lite minde händer. Tangentbordet har gummi kuddar under sig så det ligger tight mot underlaget, vilket är fint.
 • Utmärkt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Smidigare än jag trodde. Bra knappar!
  Otroligt liten radio-mottagare.

  Även billigt!

  - Inga musikknappar
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Smidigaste och snyggaste trådlösa tangentbordet jag provat.
  Tangenterna känns riktigt bra och i bra storlek. Piltangenterna är väl det man kan klaga på men det funkar fint med en typ av "joystick".

  Kan vara lite kinkig med mottagningen men inte så farligt.

  Skönt att man kan slå på/av tangentbordet.
 • Utmärkt
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Riktigt skönt tangentbord! Ser snyggt ut i blanksvart; blir dock lätt fingeravtryck.

  Knapparna är perfekt stunds och är perfekt höjd. Det är väldigt litet tangentbord, men det är fullstorlek på tangenterna så vitt jag kan känna.

  Det enda minuset är att det inte finns några mediantangenter för nästa låt och föregående låt. Samt att tecknen på tangenterna ser ut att vara påklistrade klisterlappar vilket jag att jag är lite orolig hur länge dom kommer sitta kvar.

  Receivern är dessutom mindre än logitechs nano usbmottagare.
 • Mycket bra
  10 år sedan
  Uppdaterat: 10 år sedan
  Trevligt tangentbord, perfekt till HTPC, ligger snyggt på soffbordet.