Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Netatmo Presence with Sirene

 Lägg i lista  Jämför
Jämför pris på alla Netatmo Övervakningskameror (4)
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Bra kamera. Skapligt smidig installation med appen som ändå krävde några försök trots bra wifi-täckning.
  Kameran skickar notiser enligt ens inställningar (under vid tid, om det är människa som triggar etc). Kameran kan skilja på människor, djur och bildar. Men kameran själv triggar tyvärr inte alarmet utan det får man göra manuellt om man ser notisen from kameran. På natten sover jag och vaknar inte av notiser till telefon. Så jag kommer aldrig manuellt kunna trigga appen under nattetid. Min önskan hade varit att man kunde sätta tidsintervall för när larmet skulle triggas och att det endast är en människa som kan utlösa det.
  Kameran funkar även med iphones hem-app. För kan jag sätta ett tidsintervall som gör att om kameran känner av rörelser så kan jag välja hue-lampor i huset som ska tändas. Det som skulle göra det ännu bättre är om man kunde välja att endast människor kunde trigga att lampor i huset tänds. Men den "smartheten" följer inte med om i hem-appen. Det har tänts upp i huset några gånger så kameran känt av rörelser from katter i området.
  Sammanfattningsvis så skulle jag rekommendera Precense kameran utan siren som ofta ligger runt 2100 kr då jag ännu inte inser vitsen av siren när det krävs manuellt igångsättande. Det sparar man ca 800 kr på.
  Annars funkar appen bra, lagring lokalt funkar bra. Inga abonnemangsavgifter.