Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Detaljerad information Växla fulltext Produktens betyg (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

 • Dålig
  4 mån sedan
  Köpte denna som tillfällig telefon medans min iPhone X var på reparation.

  Först det positiva är wow vilket pris och det är riktiga nice med en så stor skärm. För det lilla man betalar så tyckte jag det kändes som att man fick mycket för pengarna!

  Jag kunde även lira League of Legends vilket jag var förvånad över!

  Men den här mobilen är inget långvarigt, den blev snabbt seg och jag upplevde många saker väldigt grötigt och långa ladd-tider när man öppnar appar (tex Spotify).

  Jag köpte mobilen i Januari för 990 kr och den höll i ungefär två månader. En kväll ville usb:n inte känna igen laddsladden, och mobilen laddade ur för att aldrig vakna igen.

  Efter lite googling så visade det sig vara fler som haft detta problem vilket är lite oroväckande för en mobil som typ inte funnits på marknaden längre än ett halvår.

  Mobilen är nu påväg till reparation och jag är orolig att den kommer att kosta mig mer tid och pengar än vad jag planerat.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Bara haft den några timmar. Skärmen är stor, halvtaskiga betrakningsvinklar i visst ljus. För pengen är den ingen fråga om att den är värd mycket. Batteritiden är riktigt bra. Första känslan av ytan på tryckskärmen är "sammet", hehe.